Ahojte,
mám staršie repro cez zosilovač pripojené k TV do slúchatkového vstupu. Ten zosilovač viem vypínať len tlačidlom manuálne.
Kvôli tomu som si kúpil master slave predlžku Legrand.
Bohužiaľ keď je v Mastrovi strčený TV alebo Satelitný box, nikdy sa SLAVE zásuvky nevypnú pretože tieto stroje majú pravdepodobne nejaký stály odber elektriny aj v pohotovostnom režime. Úplne vypínať sat box nebudem (dlhý boot - enigma). TV má android, v nastaveniach som nejaké úplné vypnutie nenašiel...
Funkčnosť predlžky je fajn - keďže som skúšal do MASTRA vopchať tlačiareň a po jej vypnutí do sekundy zhasli všetky ostatné stroje v SLAVE vstupoch....
Napadá niekoho jak toto ojekabátiť?
ĎAKUJEM
Master/Slave predlžovačka - nefunguje
-
Dildogripak
Medium Professional
Re: Master/Slave predlžovačka - nefunguje
Predpokladam, ze TV nevypinas, iba ho uspavas do "standby" tym padom je master vzdy zapnuty, rovnako satbox.
-
Dildogripak
Medium Professional
práveže TV by som aj vypol - len neviem ako - sony KDL 55W809C - s androidom
sat box má zas enigmu a to je tiež problém odpojiť od šťavy - jedine keď dám hlboký spánok - aj to neviem či sa vypne poriadne... morda je to však zapnúť. boot trvá dlho
sat box má zas enigmu a to je tiež problém odpojiť od šťavy - jedine keď dám hlboký spánok - aj to neviem či sa vypne poriadne... morda je to však zapnúť. boot trvá dlho
Sú 2 možnosti:
1. televízor aj stb vypneš úplne,
2. zásuvka na diaľkový ovládač.
1. televízor aj stb vypneš úplne,
2. zásuvka na diaľkový ovládač.
-
Dildogripak
Medium Professional
TV nevypnem - nejde, je tam len standby režim. pri dlhom držaní powe button, sa reštartne
STB má enigmu, tiež celkom nahovno vypínanie.....
asi ozaj len budem musieť zas zainvestovať do zásuvky..
any other ideas?
STB má enigmu, tiež celkom nahovno vypínanie.....
asi ozaj len budem musieť zas zainvestovať do zásuvky..
any other ideas?