Mastný fľak na tričku :(
Mastný fľak na tričku :(
Neviete mi poradiť nejaký prostriedok ako odstrániť mastný fľak na tričku ? Vytiahol som ho z práčky a ten fľak tam zostal, neviem ani z čoho je, ale to tričko bolo dosť drahé a nechcem ho nosiť len tak "na doma".
Plánujem ísť do Vanish "Škvŕn a špiny sa zbavíš":D ale neviem či to nieje iba reklamná ....
Čo sa Vám osvedčilo ?
Plánujem ísť do Vanish "Škvŕn a špiny sa zbavíš":D ale neviem či to nieje iba reklamná ....
Čo sa Vám osvedčilo ?
Re: Mastný fľak na tričku :(
šak ho zanes do čistiarne
-
Misuliatko
Expert
No tak už sa to pere na 40 stupňoch
Dal som na to jar a cca 30 minit to tam stálo, o vykefovaní som sa dočítal až teraz a práčka už beží ale zdalo sa že tá jar zabrala, no dám vedieť keď doperem
Zaujimave ako sa hneď zbehlo nežnejšie pohlavie, ďakujem všetkým trom k+
ešte pod otázka
Nejaké nápady ako odstrániť mini bodku od farby
Zaujimave ako sa hneď zbehlo nežnejšie pohlavie, ďakujem všetkým trom k+
ešte pod otázka
Nejaké nápady ako odstrániť mini bodku od farby
SA8 PRE WASH - je to sprey, ma 400 ml, stoji okolo 11 € ale vraj odstrani totalne vsetko, mastnoty, flaky, zuvacky, skvrny. Je to eko vyrobok, lenze problem je v tom, ze sa to neda bezne zohnat v drogeriach, len v speci obchodoch. A vydrzi strasne dlho.
A ten beznzin, : skus sa poobzerat v garazi : ) alebo skoc za niekym, kto je domaci kutil, alebo proste nieco opravuje. Ja si s tym bezne umyvam ruky od farby alebo od zivice....
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ak je to 100% bavlna, skus to hodit na sestdesiatku. Neviem, co to mas za flak, ale viem, ze moja mama ked perie kucharske oblecenie, na ktorom je asi liter oleja, tak ked to namoci do jari, potom da do pracky s praskom aj vanish, zapne na 60, tak vsetko zide dole. A to je iny humus pred pranim
Ono dost zavisi asi aj od pracky a prasku, ktory sa pouziva
Ono dost zavisi asi aj od pracky a prasku, ktory sa pouziva