Máte domáce zvieratko?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
silmarill
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Máte domáce zvieratko?

Príspevok od používateľa silmarill »

tešíš sa ako by si bol ich otec...
Permonik1998
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Permonik1998 »

ano tesim sa lebo uz raz sa mojmu skreskovi male narodily a samec aj samicka utiekli s krabice ani newim ako a teraz sa snazim aby sa timto nieco nestalo a tesim sa lebo sa easte nestalo ze by sa skreckovi narodily male a potom by zdrhla... mimochodom tych mladat je 5
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

"Muc"
Prílohy
nevie sa nabehat.jpg
spachtos.jpg
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Permonik1998 napísal:ano tesim sa lebo uz raz sa mojmu skreskovi male narodily a samec aj samicka utiekli s krabice ani newim ako a teraz sa snazim aby sa timto nieco nestalo a tesim sa lebo sa easte nestalo ze by sa skreckovi narodily male a potom by zdrhla... mimochodom tych mladat je 5
Z akej krabice? Od topanok? Skus zavaraninovy pohar, odtial sa urcite nedostanu :roll:
Permonik1998
Light Star
Light Star

ale nie.. to bola velka krabica plastova... ale teraz mame 3 akvaria v jednej je samicka s mladatkami .. v druhej su jedna samicka a dvaja samci a tretia je pripravena na male az vyrastu a este kupim asi jednu aby som mohol dat do 3. akvaria male samicky a do 4. akvaria zase malych samcov
sumsumienka
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa sumsumienka »

Permonik1998 napísal:ale v druhej su jedna samicka a dvaja samci
Nedalo mi nenapisat, chcem ti len poradit, aby sa ti pocet skreckov neznizil:
Vseobecne plati pravidlo pri chove skreckov, ze jeden skrecok rovna sa jedna klietka... Mozu sa vyskytnut situacie, kedy by sa skrecky istu dobu zniesli, no nikdy nevies, ako sa zachovaju, mozu sa zo dna na den vyzabijat... alebo sa jedneho dna prebudis a zistis, ze ich je trikrat viacej, matka v snahe ochranit svoje mladata vyzabija vsetky dospele skrecky v boxe..
A mlade skrecky nechavaj pri matke maximalne 4-5 tyzdnov, potom ich este tyzden nechaj vsetky spolu v boxe, a potom rozdel samice od samcov.. tot moja rada..
sano456
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sano456 »

A ked budem mat skrecka (pravdepodobne dzungara) tak neni mu chudakovi smutno samemu? Alebo keby si kupim dvoch jedincov rovnakeho pohlavia tak by to dopadlo zle medzi nimi? Lebo ako skrecka mat chcem ale potom sa bojim ze sa to premnozi kedze ja by som tie mlade nevedel dat prec
sumsumienka
Light Expert
Light Expert

Skreckovi nebude smutno samemu, pokial sa mu venujes. A ak su rovnakeho pohlavia, mozu byt na seba agresivne, aj ked sa navonok javia ako najlepsi kamarati.
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

Mame doma zakerneho, vychcaneho čierno-bieleho maleho psa, ktory namna vzdy zakerne pozera a vzdy ked som vonku vyuzije moju nepozornost aby ma zozadu potiahol za nohavicu a nasledne ušiel !
Permonik1998
Light Star
Light Star

svina jedna materinska sku*vena vyje*** zmije toto neni matka pocujete toto neni matka..... ved ona mi zjedla vsetky skrecky a pritom som jej daval jablko .. varene vajco natvrdo potom smotanu tvrdy syr a ona toto spravi? ta pi*a jedna sku*vena vyje*** hned ju predam to ako mohla zozrat svoje male do riti..... ved toto neni mater toto je sku*vena poje**** zmija ... do riti .. fuuu uz sa musim ukludnit lebo este aj pocitac si rozjebem do pi*e..... :smt094 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Mal si jej dat este Activiu a nejake klobasky.
Permonik1998
Light Star
Light Star

aha, takze sranda co? robis si srandu? kebyze vidis ake mali tie skrecky hlavy odkusane a diery v brusku a nemali nozicky tak by si si srandu nerobil kamarat......
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Gothar :lol :D

Permonik mal si vybrať všetkých škrečkov preč, aby s nimi ostala len ona... A neviem s čím si ju to vlastne krmil ? Smotana, vajce na tvrdo ? :D Nič proti, ale toto čitám prvý krát, vysušený chlieb by určite stačil....

BTW - Tie škrečky by ti potom požrala aj tak, lebo ich musíš v určitú dobu (Keď už majú srsť a vedia chodiť) oddeliť pretože ich požerie...
Mne tak nie jeden škrečok prišiel o život :(
sumsumienka
Light Expert
Light Expert

Smotana sa odporuca, takisto vajce na tvrdo, kvoli bielkovinam...aj ovocne jogurty, tvaroh a syry... Dojciace skrecky ich potrebuju na to, aby mali vela mlieka..cize chybu urcite v tomto nespravil.. ano, mal si dat vsetky ostatne skrecky prec z boxu a nechat tam len matku a mlade.. stava sa to, ked je skrecok v strese, zabije svoje mlade.. a nechytal si ich? Lebo aj to mohla byt pricina.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Permonik1998 napísal:svina jedna materinska sku*vena vyje*** zmije toto neni matka pocujete toto neni matka..... ved ona mi zjedla vsetky skrecky a pritom som jej daval jablko .. varene vajco natvrdo potom smotanu tvrdy syr a ona toto spravi? ta pi*a jedna sku*vena vyje*** hned ju predam to ako mohla zozrat svoje male do riti..... ved toto neni mater toto je sku*vena poje**** zmija ... do riti .. fuuu uz sa musim ukludnit lebo este aj pocitac si rozjebem do pi*e..... :smt094 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097
Kamo, predtym ako si zacal chovat skreckov a este k tomu matku ktora ma male si si mal nieco o nich prestudovat, to ze ich zozerie po urcitej dobe alebo v strese je uplne normalne...
Permonik1998
Light Star
Light Star

sumsumienka napísal:Smotana sa odporuca, takisto vajce na tvrdo, kvoli bielkovinam...aj ovocne jogurty, tvaroh a syry... Dojciace skrecky ich potrebuju na to, aby mali vela mlieka..cize chybu urcite v tomto nespravil.. ano, mal si dat vsetky ostatne skrecky prec z boxu a nechat tam len matku a mlade.. stava sa to, ked je skrecok v strese, zabije svoje mlade.. a nechytal si ich? Lebo aj to mohla byt pricina.
Aby ste mali jasno... bola tam len matka a male skrecky mladatka... to ze matka zzerie male neni normalne ....male som nechytal nieco som si o skreckoch predsa len nastudoval....prepacte ze som tak nadaval ale toto bolo moc
sumsumienka
Light Expert
Light Expert

Praveze u skreckov sa to berie ako normalne, pretoze sa to stava pomerne casto.. Najcastejsou pricinou je to, ze skrecok bol v strese alebo ze citi z mladat iny pach.. takisto ak ju casto otravujes, moze byt nervozna...nabuduce budes vediet, ze ju treba nechat v klude, nebehat okolo nej a nekukat stale na nu, co robi..
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

veru tak, stáva sa to pomerne často. Mal som kedysi dávnejšie niekoľko škrečkov, ktorí sa niekoľkokrát rozmnožili a asi každý druhý vrh skončil tým, že matka zožrala svoje mladé. Proste sú to zvieratá, ktoré sa riadia pudom. Keď im niečo napovie, že toto je pre záchranu najlepšie, tak to spravia. Nemôžeš to brať tak tragicky.
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Mal som pakobylku ,ale chcípla :(
Permonik1998
Light Star
Light Star

Nevadi ze mi pomrely male skrecky.. mam psika je to Labrador Retriever, Kakaova farba srsti, 2 mesacny...
neviem ako sem pridat fotky.. povedzte mi to a dam sem fotky mojho psika
Napísať odpoveď