matko888:Musíš byť riadne zaregistrovaný v obchodnom registri, čiže aspoň nejaký živnostenský list mať musíš. Kamenný obchod nemusíš mať, potrebuješ ale nejaké sídlo /napr. byt, kde bývaš/ kde budeš ako živnostník vedený, kam ti bude chodiť pošta etc..
-Ďalšie veci sú registrácie u velkoobchodníkov, tovar musíš niekde odoberať, potrebuješ tiež nejaký kapitál/peniaze za ktoré budeš prv tovar nakupovať. Tiež treba internetový obchod nejako propagovať, čo sú ďalšie náklady. V neposlednom rade potrebuješ webstránku. Berme v úvahu, že pojdeš cez osCommerce alebo ZenCart tak aspoň hosting a domenu musíš zaplatiť. V eshope, čo bude na webzdarma ti nikto nič nekúpi.
t0m4s3 napísal:Nejde ani tak o cislo, ale o celkovy tvar topanky. Napr ja mam siroku nohu v klboch, takze nie kazda mi sadne. A urcite nie som sam co ma specificky poziadavok.
To je jasne ze kazdemu sedi ina topanka inak ale na dlzku sa u adidasu UK odpocitava pol cisla. Viem o com hovorim!!!
Frikso napísal:matko888:Musíš byť riadne zaregistrovaný v obchodnom registri, čiže aspoň nejaký živnostenský list mať musíš. Kamenný obchod nemusíš mať, potrebuješ ale nejaké sídlo /napr. byt, kde bývaš/ kde budeš ako živnostník vedený, kam ti bude chodiť pošta etc..
-Ďalšie veci sú registrácie u velkoobchodníkov, tovar musíš niekde odoberať, potrebuješ tiež nejaký kapitál/peniaze za ktoré budeš prv tovar nakupovať. Tiež treba internetový obchod nejako propagovať, čo sú ďalšie náklady. V neposlednom rade potrebuješ webstránku. Berme v úvahu, že pojdeš cez osCommerce alebo ZenCart tak aspoň hosting a domenu musíš zaplatiť. V eshope, čo bude na webzdarma ti nikto nič nekúpi.
Vlastním affil eshop, niektorí ľudia takéto shopy nazývajú dropshipping shopy, je to skvelá forma affilu
Má tu ešte niekto s tým skúsenosti? Rád pomením skúsenosti, ako maximalizovať zisk atď.
Myslite si, ze sa v dnesnej dobe oplati rozbiehat eshop na Slovensku? Je este nieco co sa da dostat iba v zapadnejsich krajinach?
Alebo dalo by sa nieco dvazat dajme tomu z UK na Slovesnko, aby to malo cenu? Je mi jasne ze postovne by hned rapidne stuplo, ale len sa pytam....
Ak si nevyberies prilis "silne" odvetvie, ale prides s nejakym tovarom ktory sa bezne na Slovensku nepredava... Nieco co tu este nebolo Alebo nejaku blbost, napr. clocky.cz je dost popularne...
Nj uz len prist na to, co nieje na Slovensku k dostani....
btw, napriklad mne sa nepodarilo najst nejaky slusny eshop so snb....a nikde na slovenskom snb eshope som nevidel dosky lib tech