Máte e-shop? Ako ste spokojný zo ziskom?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Frikso »

matko888:Musíš byť riadne zaregistrovaný v obchodnom registri, čiže aspoň nejaký živnostenský list mať musíš. Kamenný obchod nemusíš mať, potrebuješ ale nejaké sídlo /napr. byt, kde bývaš/ kde budeš ako živnostník vedený, kam ti bude chodiť pošta etc..

-Ďalšie veci sú registrácie u velkoobchodníkov, tovar musíš niekde odoberať, potrebuješ tiež nejaký kapitál/peniaze za ktoré budeš prv tovar nakupovať. Tiež treba internetový obchod nejako propagovať, čo sú ďalšie náklady. V neposlednom rade potrebuješ webstránku. Berme v úvahu, že pojdeš cez osCommerce alebo ZenCart tak aspoň hosting a domenu musíš zaplatiť. V eshope, čo bude na webzdarma ti nikto nič nekúpi.
mobiloman
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mobiloman »

t0m4s3 napísal:Nejde ani tak o cislo, ale o celkovy tvar topanky. Napr ja mam siroku nohu v klboch, takze nie kazda mi sadne. A urcite nie som sam co ma specificky poziadavok.
To je jasne ze kazdemu sedi ina topanka inak ale na dlzku sa u adidasu UK odpocitava pol cisla. Viem o com hovorim!!!
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

Frikso napísal:matko888:Musíš byť riadne zaregistrovaný v obchodnom registri, čiže aspoň nejaký živnostenský list mať musíš. Kamenný obchod nemusíš mať, potrebuješ ale nejaké sídlo /napr. byt, kde bývaš/ kde budeš ako živnostník vedený, kam ti bude chodiť pošta etc..

-Ďalšie veci sú registrácie u velkoobchodníkov, tovar musíš niekde odoberať, potrebuješ tiež nejaký kapitál/peniaze za ktoré budeš prv tovar nakupovať. Tiež treba internetový obchod nejako propagovať, čo sú ďalšie náklady. V neposlednom rade potrebuješ webstránku. Berme v úvahu, že pojdeš cez osCommerce alebo ZenCart tak aspoň hosting a domenu musíš zaplatiť. V eshope, čo bude na webzdarma ti nikto nič nekúpi.
ahaaa jasne. dakujem ti velmi pekne .
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

Vlastním affil eshop, niektorí ľudia takéto shopy nazývajú dropshipping shopy, je to skvelá forma affilu :)
Má tu ešte niekto s tým skúsenosti? Rád pomením skúsenosti, ako maximalizovať zisk atď. :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Myslite si, ze sa v dnesnej dobe oplati rozbiehat eshop na Slovensku? Je este nieco co sa da dostat iba v zapadnejsich krajinach?
Alebo dalo by sa nieco dvazat dajme tomu z UK na Slovesnko, aby to malo cenu? Je mi jasne ze postovne by hned rapidne stuplo, ale len sa pytam....
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

Ak si nevyberies prilis "silne" odvetvie, ale prides s nejakym tovarom ktory sa bezne na Slovensku nepredava... Nieco co tu este nebolo :) Alebo nejaku blbost, napr. clocky.cz je dost popularne...

A predavat to kludne aj s velkou marzou :P
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Nj uz len prist na to, co nieje na Slovensku k dostani....
btw, napriklad mne sa nepodarilo najst nejaky slusny eshop so snb....a nikde na slovenskom snb eshope som nevidel dosky lib tech :P
Napísať odpoveď