Je to slušné. Mám u nich zriadené konto a v celku sa to dá. Určite to viac zarobí, ako všeliake klikačky a emailovky a ak máš navštevovanú stránku, tak musí byť radosť sa na to pozerať, ako pribúdajú $$$. (napr. ako tuna na hojkovi )
Frikso napísal:Je to slušné. Mám u nich zriadené konto a v celku sa to dá. Určite to viac zarobí, ako všeliake klikačky a emailovky a ak máš navštevovanú stránku, tak musí byť radosť sa na to pozerať, ako pribúdajú $$$. (napr. ako tuna na hojkovi )
a ohladom coho mam spravit tu stranku aby tam chodili ludia? a cez aky program to robis?
miso2911 napísal:a ohladom coho mam spravit tu stranku aby tam chodili ludia? a cez aky program to robis?
to nejde len tak urobit stranku a hned ti tam zacne chodit milion ludi ... kazda stranka sa vyvija ... hojko.com tiez od zaciatku nemal tak vysoku navstevnost. Urob stranku o nieco napr co mas rad napr mas rad nejaku kabelu sprav jej stranku staraj sa o nu aktualizuj pis novinky zaujimavosti casom sa mozno zvysi navstevnost a zacnes na tom aj zarabat
ob3l1x napísal:to nejde len tak urobit stranku a hned ti tam zacne chodit milion ludi ... kazda stranka sa vyvija ... hojko.com tiez od zaciatku nemal tak vysoku navstevnost. Urob stranku o nieco napr co mas rad napr mas rad nejaku kabelu sprav jej stranku staraj sa o nu aktualizuj pis novinky zaujimavosti casom sa mozno zvysi navstevnost a zacnes na tom aj zarabat
ja viem a cez aky program sa to najlepsie robi tak jednoducho?
Frikso: Ibaze Adsense sa plati na zaklade klikov a nie zobrazeni. Takze asi tak. Ak dosiahnes na stranke aspon 50 klikov, tak mozes byt spokojny, pretoze na tom sa uz da par dolarov denne zarobit.
hej ludia co ked mi na tie reklamy bude klikat kamarat? oni to nejako zistia alebo co? ved ked mi na to klikne tak 50krat za den tak to je v pohode zarobok nie? je vtom niaky hacik?
miso2911 napísal:hej ludia co ked mi na tie reklamy bude klikat kamarat? oni to nejako zistia alebo co? ved ked mi na to klikne tak 50krat za den tak to je v pohode zarobok nie? je vtom niaky hacik?
no nvm ci mu to bude stale brat z jednej IP-cky to uz si mozes aj sam na to tukat to by sa snad uz inak ani nazarabalo
miso2911 napísal:hej ludia co ked mi na tie reklamy bude klikat kamarat? oni to nejako zistia alebo co? ved ked mi na to klikne tak 50krat za den tak to je v pohode zarobok nie? je vtom niaky hacik?
Urcite ano..Co som cital su tam fakt tvrde pravidla a kontroly (ale mozno prakticky nie). Napr. ked si kliknes sam na svoju reklamu s IP ktorou si sa prihlasil do administracie svojho uctu, tak ta vylucia..Uz neviem kde som co to cital, nemusi to byt pravda, ale podla mna je to logicke..
Pri podvádzaní je určite nejaká šanca nebyť odhalený (napr. keď nemáš statickú IP, len si musíš dávať pozor na cookies). Ale neviem, či sa oplatí (a má zmysel) riskovať. Určite si aj kontrolujú pomer medzi zobrazeniami stránky a kliknutím na reklamu. Určite majú štatistiky podobných stránok a na výraznú odchýlku prídu (a určite majú aj iné, zaujímavejšie, kontroly).
Mas dynamicku IP, ale su veci, ktore si neuvedomujes. Moze to byt identifikacia prehliadaca, opercany system, Java, Framework, rozlisenie plochy, dalej nemozes vediet ci Google nedokaze zistit (cookies), ze nepouzivas ucet na Gmaile a podobne... Ostava len verit, ze ti na reklamu niekto klikne.
Všetko čo si otestuje Google na tvojom PC sa dá zistiť (môžeš kontrolovať odchádzajúce dáta) a upraviť (aj keď to môže byť dosť komplikované), ale nemáš možnosť kontrolovať ostatné údaje. Je aj napr. možné, že majú veľké firmy medzi sebou dohody, a napr. si Google môže vymieňať dáta o ICQ (takže aj keď máš dynamickú IP, môžu pomocou ICQ prísť na to, kto si). Ako písal hojko, najlepšie je, keď máš dobrú stránku a užívatelia budú klikať na tú reklamu (keď ich v nej niečo zaujme). Osobne si myslím, že pokusy o podvádzanie sú zbytočné (určite sa nimi nebude dať zarobiť veľa peňazí). Ako som už písal, určite si kontrolujú návštevnosť (okrem množstva iných vecí) a keď máš malú návštevnosť, niesmieš to preháňať s klikaním na reklamu. Keď máš návštevnosť dobrú (a to by mal byť tvoj hlavný cieľ), tak určite dá Google na tvoju stránku aj lepšie platenú reklamu.
ja si na to neklikam sam ale par kamosom som povedal ze nech mi na to kliknu tak desat dvadsat krat a podla mna sa to neda zistit ked mi na to kamos klikne ved on neurobil nic zle ze klikol na reklamu nie? ja si na to neklikam
Problém môže byť v pomere medzi počtom kliknutí a zobrazením stránky (pri neštandardnom pomere mi ti môžu znížiť cenu za klik (a to isté aj keď tam budú klikať stále tí istý ľudia)). Nič netreba preháňať (ani počet kliknutí).
chrono napísal:Problém môže byť v pomere medzi počtom kliknutí a zobrazením stránky (pri neštandardnom pomere mi ti môžu znížiť cenu za klik (a to isté aj keď tam budú klikať stále tí istý ľudia)). Nič netreba preháňať (ani počet kliknutí).
a myslis ze by mi mohli dat aj nejaku pokutu? ne ze na tom este prerobim )