máte skúsenosti so straponom?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
zmätený2023
Novice
Novice

máte skúsenosti so straponom?

Príspevok od používateľa zmätený2023 »

Ahojte, ja som do tejto diskusie neprispieval, len som sa občas zasmial na kktinach čo tu niekoho trápia, ale asi skúsim. Možno aj toto niekoho pobaví.
Takže mám priateľku 1 rok. Sme spolu úplne v pohode, nič zvlášť neriešime. Žijeme si celkom spokojne. Každý sám vo svojom svete, ale akože sa máme. Stretávame, spíme spolu a tak. Neplánujeme budúcnosť. Akosi to ani jeden necíti.
No a môj problém. Celkom nám to v sexe klape. Ona je dominantnejšia. Mne to aj vyhovuje, lebo ja som celkom neohrabaný. Skôr som bol zbehlý v pozeraní péčka a honení ako v reálnom sexe. Tak ale sme sa nejako zladili a klape to.
Teraz plánuje pretiahnuť ona mňa. Už objednala vibrátor, aby sme ma postupne rozťahovali a aby som si zvykal. Už má vyhliadnutý strap on. Dnes mi poslala do správy, že mi chce spraviť klystír ona:P Ja som celkom hrôzou bez seba. Teda, ja nevravím, že to úplne nechcem, len sa dosť bojím. Prostatu mi masíruje, aj kolík do mňa strká, ale toto som ešte nemal.
Prosííííím vás, napíšte mi svoje skúsenosti ak máte. Čítal som rôzne diskusie, ale tam som sa nič nedozvedel. S ňou anal mám, to aj vyžaduje a vravela mi, že sa mi riť bude riadne brániť... a dokonca jej to príde vtipné. Ja sa tvárim, že som v pohode, ale vždy keď si spomeniem, tak sa mi žalúdok stiahne.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: máte skúsenosti so straponom?

Príspevok od používateľa Pilifo »

Osobnú skúsenosť nemám, ale keď ženské prežijú anál, tak aj ty to zvládneš :D
Fuller21
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Fuller21 »

Neviem ci toto je to po com muzi tuzia! Podla mna urcite nie a je na tebe, ze ci sa podvolis a potesis tym priatelku.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Fuller21.. ak si pozrieš ponuky dievčat poskytujúcich služby, takmer každá má v ponuke pánsky anál/strapon..... čiže podľa mňa to muži určite chcú a vyhľadávajú, len o tom veľa nerozprávajú - veď vieme prečo.

zmätený2023.. skúsenosti síce tiež nemám, ale sám píšeš, že masáž prostaty a nejaký kolík si už vyskúšal..... ak ti to nerobilo problém, možno zvládneš aj niečo väčšie. Uvidíš, čo s tebou spraví vibrátor. Možno ťa priateľka popri tom tak rozrajcuje, že to bude pre vás oboch zaujímavý zážitok. A ten klystír na začiatku určite dáva význam...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Fuller21: zase rozmyslas v style "ked sa to nepaci mne tak sa to urcite nepaci nikomu"...

zmateny: sorry, tiez nemam skusenosti osobne. pisal si ze kolik si skusal, existuju tak trenovacie sady kolikov ze ich mas viac roznych velkosti a postupne zvacsujes.
inak mega priatelka, ze ju bavi takto skusat vsetko mozne. ze ti chce sama spravit klystir to uz je riadne kinky :D
tes sa z toho ze mas taku dobrodruznu priatelku, lepsie ako keby si mal taku so ci lahne na postel ze "misionara a rychlo poprosim"... strach je normalna vec pred niecim nepoznanym. ber to ale tak ze to len skusate, nebude sa to tebe/jej pacit tak mozte kedykolvek prestat. a skusat nieco ine :D
zmätený2023
Novice
Novice

aacid- že skúsať niečo iné. Ani ma nestraš....haha
Ja SOM RÁD, veď jasne, ale som aj vystrašený z toho. Minule sme pozerali pčko na túto tému a jak jej svietili oči, až som si povedal, či je to to ćo chcem.
Ja som jej vravel, že sa toho trošku obávam, ale tvrdí, že sa o všetko postará a ja sa budem len "viesť"
Nejako som sa nikdy nepovažoval za zručného milenca, som skôr taký neohrabaný mi príde. Aspoň predošlé priateľky mi nikdy nedali najavo, že by boli nejako ohúrené. Akože úprimne, neviem si predstaviť vystrčiť na ňu riť a nech do mňa strká hadićky,.....bože neviem ako to prežijem.
škoda, že sa ešte neozval niekto kto to robil, ako sa mám uvoľniť, aká poloha a všetko s tým súvisiace.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ja mám za sebou maximálne tak kolonoskopiu, ktorá sa teda robí s o dosť užšou hadicou ako strap on, ale ide oveľa hlbšie. No prekvapivo to nebolo také nepríjemné, ako som čakal. Možno pri stave sexuálnej nadržanosti by som si strap on vedel aj užiť, ale asi to nie je úplne to, čo by som vyhľadával :D
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Občas sme s priateľkou tiež skúsili strapon a pohodicka tiež sme našli inšpiráciu vo filmoch pre dospelých 8) Treba skúšať nové veci a predsa sa to ráta ako sex a nikde nieje definované že kto do koho musí vnikať a bude sa dat o com vnučatam hovoríť o zazitkoch :) :wink:

ak prídeš do baru za kamošmi a sa pochválil že si mal sex s priateľkou tak ti každý ukáže palec hore a bude chcieť tlapnut :salala:

ja namiesto strapon mám radšej fisting lebo strapon sa mi zdá taky neosobné a vniká do teba cudzí predmet i keď priateľka sa snaží a teší ju to a mna tiež :twisted: ja narozdiel od straponu sa vyžívam viac s priateľkou a je to romantickejšie v robení fistingu priateľke a ona zase mne 8) podarilo sa mi jej skoro dve päste do nej vniknúť a spraviť jej prolaps 8) ja zatiaľ zvládam len jednu past vo mne :)

klystír si robíme každý sám v rámci prípravy na romantický večer :smt057 odporúčam dobrý lubkrigačny gél zo sexshop + análny sprej ktorý sa stará o pokožku a snaží sa ju uvoľniť a uľahčuje penetrácia čiže niet sa čoho báť 8) Treba ísť na to pomaly, trénovať, začínať menšími velkostami a potom zväčšovať a ak bude bolieť treba partnerke povedať a prestať ale podľa toho čo si napísal tak priateľka vie čo a ako takže za mňa palec hore
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Pilifo napísal: 28 júl 2023, 11:30 Ja mám za sebou maximálne tak kolonoskopiu, ktorá sa teda robí s o dosť užšou hadicou ako strap on, ale ide oveľa hlbšie. No prekvapivo to nebolo také nepríjemné, ako som čakal. Možno pri stave sexuálnej nadržanosti by som si strap on vedel aj užiť, ale asi to nie je úplne to, čo by som vyhľadával :D
a robili ti kolonoskopiu celého čreva? lebo mne áno a skoro ma je**o. kamoš tiež vravel, že pohoda ale strčili doňho možno tak 30cm 😅
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Áno, zastavili sa až pri tenkom čreve, takže kompletka. Stačí nebyť pussy :D
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

koľko vážiš? 😄
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

203 cm, 105 kg, prečo? :D
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Možno to mal so sedáciou, preto je taký hrdina.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

lekár vravel, že čím je človek chudší, tým je to horšie. ok čiže ja 173 a 80kg, vtedy možno ešte menej kedže som kvôli chorobe dosť zhodil. asi vieme prečo to tebe nerobilo taký problém. ináč za 10€ som si dal rajský plyn 😄
zmätený2023
Novice
Novice

Ahojte, tak to mám za sebou. Zvládol som to:-))))
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

A? Odporúčaš túto skúsenosť alebo nie? :D
zmätený2023
Novice
Novice