Takze na moje telo pribudlo dalsie tetovanie, je na lavom ramene a je to nieco medzi drakom a clovekom (kridla sa nezmestili, mozno za 2 roky staleho cvicenia v posilke ), kedze som drak v cinskom znameni Tetovanie ma vyslo 1.000 - neni o com.
Kelko: Volal som dnes s tym kamaratom a pytal som sa ho na to, ze kolko by zobral za to moje tetovanie. Povedal, ze dve tisicky urcite, pretoze je to farebne... a ze mozno aj viac.
Inak uz je to celkom pekne zahojene, cez vikend sem hodim foto ako to vyzera.
jasne, no su to docela korunky toto inak ten spiderman je fakt majstrovske dielo mrte sa mi to paci... ale neviem ci by som si to dal : )
Kazdopadne tie moje ruky platia, len hovorim neviem kedy som docela chudy takze si chvilku pockam dokym trosku priberem v rukach neviem asi by to vyzeralo na kkt na chudsie ruky...
soviet ma pravdu toto je fakt brutal. nemam tetovanie a ani nechcem je to kktina a toto tetovanie do oka este vecsia, naliat si modru farbu do oka toto zrobia len luzeri nikdy
Inak ja sa akurát rozhodujem... chcel by som niečo symetrické na obe predlaktia... no strašne neviem čo ak sa mi to časom prestane páčiť - koľko stojí také odstránenie tetovania? Máte s tým niekto skúsenosti? Bolí to...? Ostávajú po tom nejaké stopy?
Swayne: Ved vidis Tetovanie sa da odstanit laserom a kedze ide o laser, tak by to teda nemalo boliet, treba tam viacej sedeni a ceny su od toho kde si to davas. Ale pocitaj s tym, ze odstranenie je vyssia investicia ako si to na seba dat, pretoze potrebujes niekolko pouziti lasera a nie je to lacna zalezitost. Tetovanie vo velkosti 5x5cm a jeho odstranenie ta moze vyjst aj na 5 litrov, zatial co za vytetovanie takej srandy das tisicku. Takze si dobre premysli, aby si nelutoval a potom nesiahal hlboko do penazenky kvoli odstraneniu.
ked som sa bol informovat o tetovani tak som sa chlapa rovno spytal aj na odstranovanie a rovno mi ukazal aj obrazky ako to vyzera po odstraneni laserom a dokonca ukazal aj na sebe na predlakti ze tu je odstranene - neni to nic strasne podla mna - par bielych skvrniek - akoby ti stade vypalili pigment... ale inak ti to kozu vrati do takmer povodneho stavu