OMG, ja som minule v buse videl typka z tetovanim na krku, ktore znelo nejak takto:
RIP
grandad (meno) ja som to nejak nepochopil....ved to patri na nahrobny kamen, nie na krk.
tak aj uz dlhu dobu uvazujem nad tymto, len trochu poupravit ..zatial s tetovanim nemam skusenosti ale v najblizsej dobe si chcem dat na lytko a potom z tychto dvoch na lopatku
mne sa viac páči to druhé to prvé mi pripadá že starý otec sa rozhodol bojovať a vytiahol svoje z brane z truhlice ako vo filme patriot ten druhy obrazok zbudzuje vačši rešpekt bojovníka to oko by som upravil teda tu jazvu by som dal cez cele oko aj cez viečko a ten vták sa mi tam moc nehodí nvm či to bola snaha o orla ale vypadá ako vrana orol by bol lepši .........to je moj názor ak ta vlastne zaujíma
Zaxman napísal:mne sa viac páči to druhé to prvé mi pripadá že starý otec sa rozhodol bojovať a vytiahol svoje z brane z truhlice ako vo filme patriot ten druhy obrazok zbudzuje vačši rešpekt bojovníka to oko by som upravil teda tu jazvu by som dal cez cele oko aj cez viečko a ten vták sa mi tam moc nehodí nvm či to bola snaha o orla ale vypadá ako vrana orol by bol lepši .........to je moj názor ak ta vlastne zaujíma
no ten druhy je lepsi na tom sa zhodneme obaja, no orol by to nemal byt, ma to byt vrana a to s okom? ..na to som velmi ani nepozeral, to mi celkom uslo ...
Tomasito napísal:Nic v zlom, no min. tie cinske znaky vyzeraju ako detske "tetka" ala Bravo...
vyzera to dost cerstvo, mozno preto, po nejakom roku to bude vyzerat inac, aj ked ja osobne by som si to nedal, ten horny tramp stamp teda urcite nie bez urazky