MATERIALISTKY VS. Zlatokopky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

MATERIALISTKY VS. Zlatokopky

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

chcel som to zalozit uz davno. vysvetlim rozdiely. prosim drzte sa temy, neutocne na moju osobu.

Zlatokopka -- zena ktora cielene vyuziva chlapa pre svoje ciele, vsetko jej zaplati, ona nerobi nic, sem tam mu da, ked si zasluzi.

Materialistka -- by som sa rozpisal na 20 stran o mojej frajerke a niekolkych mojich kamaratkach ale nezvladol yb som to optom. Zeny ktore sa chcu mat dobre, myslia si ze za peniaze sa da kupit stastie. Zeny ktore su karieristky a same chcu zarabat velkep eniaze, ale ocakavaju to aj od chlapa. Su nezavisle na muzovi,vedia sa prisposobit, v peniazoch su uplne ine ako zlatokopky, aleeeeee citovo su chladne a jedine co im beha po rozume je ako sa mat dobre, nie citovo dobre ale materialne.

Moja frajerka prehlasila ze keby som mal BMW 5, luxusny byt, a zarabal okolo 5000 eur mesacne, vraj ma odrbe ze bere taletky a necha si spravit dieta, len aby si ma udrzala, a bola ZABEZPECENA (dievca z dobrej rodiny, vsetko ma, .... )
Normalne veci platime spolu, kupim nieco ja, kupi nieco ona, ale ked jej poviem, ze vies mojo ze po skole nebudem zarabat take tazke peniaze ako ty vsak? (ona bude zarabat velke, tam uz je vsetko vybavene) A ona mi nato odpovedala, ale budes sa snazit aby si mal co najviac, ..... aby si bol uspesny, a na nejakom poste, nie ?
Moja kamaratka prehlasila toto iste, len nie ako o mne ale ze keby bola moznost tak svojho frajera necha, lebo tak, musi sa v dnesnej dobe riadit rozumom a nie citmi. (vysokointeligentna, z dobrej rodiny, ... tak isto vsetko ma co len chce.... )
Vsetky moje modely dievcat rozmyslaju rovnako.

Od vas by so mcchel vediet, PRECO?

--Preco dievcata ktore maju aj peniaze aj vsetko su proste naucene tak ze musi mat chlapca ktory bude mat vela penazi a bude zabezpeceny, a ju ziadna laska netrapi, ju vobec netrapi ci ju bude fyzicky priahovat, ci ho bude lubit. Len aby mal prachy, socialny status, LEBO aj ona ho maaa a konec. Ziadna laska, ... Cisto len rozum.
-- Kto im toto vtlka do hlavy???
--- ako je mozne ze niektore sa vedia zalubit a fakt mat rady, a niektore su uplne chladne?
-- Da sa vobec zmenit takyto clovek? Lebo ja co pozeram aj po kamaratkach aj na frajerku tak myslim ze nie, to su stroje, s vaginou, ....
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: MATERIALISTKY VS. Zlatokopky

Príspevok od používateľa javatar »

qwerty co ti na to poviem - ak si skutocne v takom prostredi kde sa vsetko kalkuluje na peniaze tak zmen prostredie a neries preco to tak je... su proste ludia na peniaze az moc zatazeny a bodka (to ze je to nap*cu na to si prisiel uz aj sam)
qwerty-xyz

jasneze som na to prisiel, len proste nechapem. kto ich tak vychoval ap reco tak uvazuju, ved taky clovek je citovo prazdny. Ja nechapem, proste len chladna kalkulacia a nic ineho . . .
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Ja ani neviem, čo ti na to povedať. Ak ti taká baba nevyhovuje, na čo si s ňou? :shock:

A nachádzaš sa v úzkej skupine ľudí, že tie baby myslia rovnako :|

takže áno, len z lásky človek neprežije, ale tak raz je jeden hore, raz dole, raz jeden napr. môže mať dlhodobé (zdravotné) problémy a peniaze mať nebude, tak potom ťahá druhý, ale kde je láska, tak to spolu zvládnu.
že tebe by pri prvom probléme dala košom, hold, zle si si vybral. a ak si s ňou a vieš, aká je, tak sa potom nesťažuj, sám si si tak vybral :wink:

//autoeditácia príspevku (26 Jún 2011, 14:05)
Kto ich tak vychoval? Tento svet ;)

Možno sú na luxus zvyknuté, dostanú, čo vždy chcú, tak sa nečuduj. Predsa pod "svoju úroveň" nepôjdu.
Alebo zas opačne, nikdy si nemohli nič dovoliť, tak hľadajú boháčov.

To ako keby ja som sa šla spýtať, že prečo chlapom ide len o jedno, prečo slopú, prečo blablabla...

Ale ja sa v spoločnosti takých nepohybujem, takže sa týmito otázkami zaoberať ani nemusím, resp. si nezačnem asi logicky vzťah s niekým, komu o vzťah nejde ;)
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

Ja si myslim, ze niekto baziruje viac na rodinnom stasti (chce mat svoje hniezdocko, obetuje sa kvoli detom) a niekto chce mat hlavne postavenie, uznanie spolocnosti a zalezi mu na tom, co druhi hovoria. Dievcata z lepsich rodin su vychovane tak, aby zdedene zazemie minimalne udrzali. A kedze maju v genetickej vybave ambicie a ctiziadostivost (inak by sa ich predkovia tak vysoko nevysplahli), chcu v spolocenskom rebricku este postupit. Preco? Lebo moc a peniaze ludi odjakziva pritahovali. Je to v ich mysleni, vyssie spolocenske vrstvy sa nikdy nechcu miesat s nizsimi. Bolo by to pod ich uroven.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

qwerty prečo nejdeš robiť misionára do afriky? Zadarmo, bojovať s nemocami a prípadne si tam nejakú sestričku nájsť? To je to isté. Tiež sa nechceš vzdať tých vecí čo máš
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

audiotrack to dal trocha do extremu :D pre lasku sa musi niekedy aj nieco obetovat :P
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

to je priroda (potreba zabezpecit potomstvo a seba)..
.
snad by si nechcel, aby isli proti prirode?
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Napriek tomu, že qwerty, tak to nie je zlá téma. K tejto téme som sa posledne viackrát dostal aj v reálnom živote a počul som už od báb aj také názory,, že "od chlapa vyžadujú určitý štandard". Prípadne, že najlepší chlapi sú tridsiatnici (jedna mi už hovorila aj o 40+), pretože sú zabezpečení, vyzretí, skúsení v posteli, atď argumentov bolo veľa.
Takéto názory majú niektoré baby 20+. Určite by bol zaujímavý nejaký výskum na túto tému s reprezentatívnou vzorkou.

Na vek tesne po dvadsiatke mi príde, že v tom je až moc racia v porovnani s nejakou slepou zamilovanosťou a naivitou. Zaujímavé by to bolo porovnať napr. s 20-30 rokov dozadu - iný režim, iný socialny rebríček v spoločnosti, vštepované priority, skoré manželstva, atď.
lumir
King
King

frikso.. 20-30 rokov dozadu by to bolo zaujumave
.
ale nie v krajinach vychodneho bloku - kedze sa tu mali ludia za socializmu relativne rovnako (zamozrejme boli tu aj ti rovnejsi). takze na priebojnosti az tak nezalezalo. to znamena, ze aj spravanie zien bolo "deformovane" a ich materialne chutky boli potlacane do uzadia.... az po prevrate, ked doslo k zmene na trhovu ekonomiku ("kto si co utrhne, to ma"), zacal byt pretlacany individualny pristup. s nim nastupili velke rozdiely madzi jednotlivcami = rozdielne sance uspiet u zien.
.
taky prieskum by som urobil napr. v zapadnom nemecku alebo usa:)
.
.
na sny o nesmrtelnej laske tu mame predsa pubertu. cim skor sa s tym clovek zmieri, tym menej bude v zivote sklamany :D
Frikso
Darca
Darca

Myslím práve porovnanie vo východnom bloku. Predpokladam, že v západnom nebude ten rozdiel taky markantný ako tu, i keď tiež tam môžu byť zaujímavé výsledky.

K tým qwertyho materialistkám - ako písal lumir potreba zanezpečiť seba a potomstvo. Čiže ich to tak prirodzene ťahá k úspešným mužom alebo k mužom s mocou.
Ja to otočím - chalani, vy nemáte vnútorné ambície byť najlepší, úspešný, zabezpečiť seba a (pre väčšinu v budúcnosti) zabezpečiť svoju (nastávajúcu) ženu a rodinu? Prešťať všetkých rovestníkov? Byť "opičák", čo uchmatne najviac banánov? Ja osobne áno.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ja mam ambicie byt uspesny ale rozhodne nie vo vztahu k ostatnim, ide mi o to aby som mal stastny zivot aby som mal dost financii na to aby som si mohol dovolit ich minat na to co chcem...ale vobec to nechcem len preto aby som ako hovoris, niekoho "prestal"
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ako bolo spomínané... ak sú baby zvyknuté zo svojej rodiny na určitý štandard, tak pod ísť nechcú a zasa keď je z chudobnej rodiny, tak túži po tom, aby sa mala lepšie... samozrejme to má niečo aj potomstvom - myslím, že každý zdravo uvažujúci človek chce aby sa jeho deti mali dobre a robí všetko pre to... o to viac ak je zo zle zabezpečenej rodiny, tak nechce, aby jeho deti museli trieť biedu rovnako ako on/ona počas svojho dospievania... a to túto spoločnosť ženie vpred... keby boli všetci ľudia od začiatku zabezpečení a bol by nejaký štandard pre všetkých, ktorý by vyhovoval - všetci by sme boli spokojní a nič nerobili...

ja si myslím, že to tak v dnešnej dobe proste je... a ku qwertyho otázke alebo výlevu alebo ako to mám nazvať... pozri sa na chlapov... my nie sme rovnakí? len preto, že stále pretrváva dogma z minulosti, že chlap má živiť rodinu.. to tak stále berú aj ženy a preto od nás očakávajú nejaký štandard... my sme zasa stroje s penisom, ktoré si myslia, že to je naša povinnosť...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

tak jedna vec je pozerat ci je chlap seriozny a schopny zabezpecit rodinu a druha vec je ist za kazdu cenu po vyssom standarde...

ona mu povedala ale budes sa snazit aby si mal co najviac co je pekne ale nesmie ist na ukor vztahu (casu, moznostiam atd.) - to sa rovno mozte stat radsej obchodnymi partnermi...
Frikso
Darca
Darca

tak to uz je dost zle ked mu taketo nieco povie :o
qwerty-xyz

JAVATAR ved to,
to proste nechaaaapem. Prachy prachy prachy a socialne postavenie. Na vsetko ostatne seru. . . . .
Ja kebyze svoju dobre netr*kam tak so mnou ani nechodi, .... a asi to aj padne lebo sak byvaly mal auticko a prijem cez 1000 eur mesacne v cistom , . . . . a vo vyhlade je uz dalsi na dobru spolocnost. Sice obaja vyzeraju tak uzasne ze ked som ich videl chce sa mi plakat, co za otrasni ludia ma maju nahradit ale tak PRACHY SU PRACHY A ZIVOT TAKY KRATKY. :roll:

ostatne byvala ma nechala pre podnikatelovno syna, nebudem vraviet, velke zviera v jednom meste. prva pre pana podnikatela z druheho mesta, (stale su spolu pocuva ho ako psik, jej povie, ukaz ritku, a uz hola mu ritku ukazuje --obrazne povedane) Ono to dovolenky na malorke pravidelne VIACKRAT cez leto ,a alpy a podobne destinacie robia svoje. (ja som jej tak akurat lizatko mohol kupit a plysovu hracku) No a terajsia toto iste. :roll:

napisem vam jednu srandu
mam kamarata co sa ma fakt dobre paradne faro, oblecenie, mobil, prachy, ma fakt vsetko co chce.
u nas v meste si castokrat robime take testiky, posledny bol na fcb. boli sme spolu. Napisali sme dvaja jednej holke.

JA: Ahoj. Ona: pozname sa? Ja: nie, ale tak nemyslim zeby to bola prekazka ;) ONA: bude!

MOJ KAMOS: Ahoj. ONA: Ahoooooj, jeziiiiiis, ty si teeeen? jooooj ja viem kto siiii, sme sa videli tam a taaam ty si prisiel na tom a tom aute nepamatas? ta ty ako si ma tu nasiel, .....

ANI JA ANI ON SME V ZIVOTE TO DIEVCA NEVIDELI A ONO NAS TIEZ NIE .... akurat o mojom kamosovi sa da dost rychlo zistit kto to je a vtedy vsetky saleju .... a aj keby nevedeli tak to poviem tak ze fotka s bicyklom v profile je zaujimava, fotka s autom a este akym je trosku zaujimavejsia.... :roll: JE az k neuvereniu ako moze byt zenske pokolenie take sproste.

Priklad dva. S tym istym kamaratom sme sa vybrali "balit" zeny na skode 120, starej ako rit. Dali sme dolu okno, radio na kazety dnu, pustame "hitovky" a pozerame po dievcatach, kazda co na nas pozrela, hlava nabok, a PCHE, to co su zac.(jedna bola extrem --- ides 20 tkou a spytas sa ci nechce odviezt) O niekolko hodin neskor, sme isli rovnako obleceni, s rovnakou hudbou (akurat na DVD ) na jeho aute, Jedna dotycna slecna co sa nam ju podarilo znova najst, sa odniekial vracala, zaaaazracne nas spoznala, povedala to ste vyyy??? jeeeej ja som vas videla doobeda na skodovke, zlati ste boli. PRESNE ta co na nas povedala pche a obratila hlavu, ked jej to kamos povedal, zacala sa vyhovarat ze to nebola ona, isto nie, ... to by ste mali videt herecku. :roll:

Takych situacii bolo X .... A teraz ma naserie este aj moja frajerka s podobnymi recami, a potom nech mi tu zase dajaky honic na maticnych doskach bude vypisovat com som k zenam hnusny, ta bo su kravy blbe . . .

JA NEVERIM ZE VY TUNA s takymi nemate skusenosti a ste vsetci obklopeni krasnymi, dokonalymi a skromnymi zenami. Lebo ked hej, chcem vediet mesto, sa prestahujem .... :)
lumir
King
King

aspon vidis, co za typy lovis na tie svoje prirucky :D
.
ale aspon vies, ze staci na sebe trochu zamakat (1000€ v cistom nie je nedosiahnutelna meta) a si tam.. tr*kat uz podla vlastnych slov vies, takze si na presnej polceste stat sa uspesnym muzom :D
qwerty-xyz

prirucky su super, ... :wink: aspon nemam problem s lovenim, ale drzanim zveri.

citacie mojej kamaratky, kopcene z facebooku, po obvineni ze je materialistka. (svojho terajsieho frajera NECHA [to je DALSIA UZ] )

na lasku už neverim už som veke dievčatko --- na lasku uz ne, ale na prachy a postavenie hej, vobec sa nestara kao bude yzerat, ci ju bude lubit, aky bude, ci jej neda facku sem tam. Proste na haku to ma. Mimo ineho vysokoskolacka, moj typ .... :roll: to je daco nenormalne, .... furt som vedel ze sa to deje ale ked mi vsetky moje kamaratky okolo mna zacnu toto vraviet, si pripadam ako taky debil, ze to je dneska uplne samozrejme ze veci funguju takto, pritom to boli vsetky tie u ktorych by som prave toto nikdy nepovedal....
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

qwerty - nie je lahke zbalit ale sa jej zbavit... ak hladas zenu na vztah tak sa najskor pozeraj na to aby mala len o par bodov nizsie IQ ako ty (s vyssim IQ nezbalis a z vyrazne nizsim to nevydrzis), par spolocnych zalub a az potom na kozy... ked citam to co pises tak ak by to bola iba z polovice pravda tak si tym viac vazim svoj poklad...
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

ako ja fakt neviem, kde na tie "baby" chodíš

ja som mala na VŠ asi cca 50 spolužiačok a viem len o jednej, čo bola zlatokopka, ale ona sa tým aj prezentovala, že "aaaaaach, a ešte šťastie, že mám svoje dni, aspoň nemusím spať s tým mojím tučkom. blablabla a minula sa mi voňavka, dala som mu na stôl flakón, aby videl, že sa mi minula.... a k Vianociam som si vypýtala nový mobil (dosť drahý), potom že hojdačku závesnú chce a čo ja viem čo. no po Bc. (dokedy potrebovala jeho notebook) sa s ním rozišla a potom si našla ďalšieho zazobaného." a to sme nechápali ako tých chlapov balí, jedine tým svojím chichichichuchu, lebo inak vzhľad priemer, inteligenčne tiež nevynikala.

Inak ja mám kamošky, ktorým ide najmä o lásku ;) aaaa, veď všetci vedia (okrem qwertyho), o čo ide vo vzťahu. Tým na teba qwerty neútočím, ale tuším berieš prvé, čo príde. Inak neviem, kde na tie baby chodíš.
Napísať odpoveď