Mimochodom, v kotrbe máš všetko v poriadku?zosik 100 napísal:Kebyže ho predam načom by som hral hry.
Materinska doska
Re: Materinska doska
Predstavsi že hej .
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
A tak sa nešprtať v tom "štvorjadráku" a začať ho normálne používať? Vieš u väčšiny je to tak, že najprv sa naučia narábať s počítačom a potom začnú šprtať. Či tebe sa táto rokmi overená metóda nepozdáva? Ty sa rovno vrhneš do bedne a na prikazový riadok?
By the way: Prečo mám pocit, že túto tému založil asi desať ročný chlapec? (keď som to teda neprehnal)
By the way: Prečo mám pocit, že túto tému založil asi desať ročný chlapec? (keď som to teda neprehnal)
johny541, ten istý pocit mám aj ja...
Inak dlho som sa tak nenasmial na nejakom brepte...Že materinská doska
Inak dlho som sa tak nenasmial na nejakom brepte...Že materinská doska
a ako to mu hovorite .
Kamarat mu napriklad hovori "pinďúr".
Volá sa to základná doska alebo matičná doska, alebo materská doska, rozhodne nie materinskázosik 100 napísal:a ako to mu hovorite .
-
johny541
King
Ale veď, ak má nejakú vyrobenú v SR, tak môže byť materinská 
neni toje jedno
jedno to nie je. pokial nebudes pouzivat spravnu terminologiu moze sa stat, ze ti nebude nikto rozumiet.
No tak som sa pomilil a ja som nedvrdil že sa budem hrabat v novom pc to tu niekdo napisal.
No tak som sa pomilil a ja som nedvrdil že sa budem hrabat v novom pc to tu niekdo napisal.
TY!Kebyže sa pošprtam v novom pc tak by už nešlo.
čo ja
prosim nezamykajte tuto temu
zlepsuje mi den
Aspon na niečo je dobra.
-
Grosay
Star
Ja viem,ze je to davno. Ale toto si nemozem odpustit. Takto z chuti som sa davno nezasmial. Cela tema je skvela, ale ked som si precital na tejto stranke (3) po sebe nasledujuce prispevky (zosik 100 - M@rt1n - zosik 100), tak som chytil vazny zachvat smiechu. Smrtelne vazne som od smiechu plakal!
tato tema by si fakt zasluzila ist do vtipov 
//Ako pozeram, tak vo vtipoch aj je. Medzi vtipnymi temami.
//Ako pozeram, tak vo vtipoch aj je. Medzi vtipnymi temami.
@zosik 100: dám ti matematickú úlohu. Sprav si IQ test (IQ, to je niečo ako stupnica logického myslenia), vyjde ti nejaké číslo, toto číslo odčítaj tou stovkou čo máš v nicku, a možno ti výjde reálna hodnota s odchýlkou 5 čísel.
Ak nie trochu uber. 
K Materinskej doske, počul som už všeličo, ale toto fakt nie. Týmto si ma zabil.
Prečo nie rovno Maternica? Ach... koniec 
Po uvedení citácie od MARTINA, s podtextom "TY", a tvojou intelignetnou odpoveďou "čo ja?" som spadol zo stoličky a spôsobil si újmu na zdravý, takže sa mi ospravedlň.
Toho, že niečo pokazíš po "šprtaní" sa v PC sa neboj, vsadil by som sa že ho nezvládneš správne otvoriť.
Ale koniec vtipu, i keď celá táto téma je jeden velký vtip.
A teraz k veci, aký silný procesor? Najprv si polož otázku, aký ti treba na to tvoje účenie, myslím že malú násobilku zvládne aj 333Mhz Duron.
Teoreticky by na tom mali ísť všetky Athlony a Durony, nechce sa mi čítať o tej doske, je to ale lacnejší kus tak tam sú možno obmedzenia. Moje rady? Menenie procesora nechaj na kamarátovi, lebo niesom si istý či ho nestrčíš niekam do mechaniky.
Neber to ako urážku, chcem predísť problémom.
K Materinskej doske, počul som už všeličo, ale toto fakt nie. Týmto si ma zabil.
Po uvedení citácie od MARTINA, s podtextom "TY", a tvojou intelignetnou odpoveďou "čo ja?" som spadol zo stoličky a spôsobil si újmu na zdravý, takže sa mi ospravedlň.
Toho, že niečo pokazíš po "šprtaní" sa v PC sa neboj, vsadil by som sa že ho nezvládneš správne otvoriť.
Ale koniec vtipu, i keď celá táto téma je jeden velký vtip.
A teraz k veci, aký silný procesor? Najprv si polož otázku, aký ti treba na to tvoje účenie, myslím že malú násobilku zvládne aj 333Mhz Duron.
1.TY!
2. co ja ?
najkratsi najlepsi vtip ostatnych cias
2. co ja ?
najkratsi najlepsi vtip ostatnych cias
Prečo nie materinska, doska a vieš že viem aj otvorit komp.
it is still going on.... yeeeeeeah