matka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Marcellito
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marcellito »

Podla mna sa jej mama boji aby sa "nieco" neprihodilo, neviem ci studujes na VS alebo tvoja baba ... vies jedna vec je ze spolu chodite a mate sa radi a druha vec je, ze spolu planujete buducnost, vlastny byt, deti atd... predstav sa jej rodicom a ukaz ze si chlap a nie nejaky zmateny trulko ... nechcem byt prilisny materialista ale tak v dnesnej dobe je to tak, ze o buducnosti mozes rozmyslat tak okolo 23 (ak uz pracujes) ak este studujes tak az po vyske ... jej mamka sa boji pravdepodobne ze bude mat jej dcera pri tebe horsie vysledky v skole a nedajboze sa na vykasle, ty im musis ukazat ze pred nimi stoji zodpovedny CHLAP ktory sa bude vediet postarat o ich dceru ...
clubber123
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa clubber123 »

len ludia ked sa dvaja ludia maju radi tak vek nny podstatu ale ja si myslim ze ju jej matka nechce pustit s domu a zit vlastny zivot ona ju chce asi kocikovat do 50 pi*e uz nejsme v stredoveku ked rozhodovali rodicia koho si vezmu nieje to jej majetok je uz dospela jej matka ale aj tak ako vidim ma rozum ako 20haliernik
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

clubber123, ja sa postoju jej matky vobec necudujem. Ked ta snou predsa vidi a zrejme casto a ty si sa snou zatial poriadne ani neporozpraval tak si asi mysli ze si nejaky pako. A svoju 18-rocnu dceru asi s niekym takym nepusti z domu. Byt tebou idem knim na navstevu, date kus reci a oni zistia ze si v pohode (mozno :P ) a vsetko bude ok
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

aaha...takze si pripadas ako vo filme romeo a julia??...nooo jedine co sa ti ta starec poradit je to ze bud sa staci porozpravata medzi 6imi ocami ty, priatelka a jej mama o tom co vas a ako vas spojuje, ze ste velmi super par len jedina chyba vasho vztahu je tvoja svokra, alebo druha moznost...ignorovat ju a casom sa to bud podda alebo si nato budes musiet zvyknut :D
Napísať odpoveď