Matrix: Path of Neo
Matrix:Patch of Neo
Neviete mi poradit skadial by som si to stiahol???
Re: Matrix:Patch of Neo
torentcradle4 napísal:Neviete mi poradit skadial by som si to stiahol???
Poziadavky:
minimalne:
odporucane:
minimalne:
Kód: Vybrať všetko
Operating System Windows® 2000 / XP
Processor Pentium® 4 1.8 GHz or AMD Athlon™ 1.8 GHz or higher
Memory 512 MB RAM
Hard Disk Space 6 GB free
DVD-ROM Drive 6X speed or faster
Video NVIDIA® GeForce™ FX 5200 or ATI Radeon® 8500 or greater*
Sound DirectX® version 9.0c-compatible sound card
DirectX® DirectX® version 9.0c (included) or higherKód: Vybrať všetko
Operating System Windows® 2000 / XP
Processor Pentium® 4 2.8 GHz or AMD Athlon™ 2.8 GHz or higher
Memory 1 GB RAM
Hard Disk Space 6 GB free
DVD-ROM Drive 6X speed or faster
Video NVIDIA® GeForce™ 6800 or ATI Radeon® X800 or greater*
Sound DirectX® version 9.0c-compatible sound card
DirectX® DirectX® version 9.0c (included) or higherto vazne?maciakba napísal:Neviem skade su ubrazky tu na stranke ale ta hra je uplne skareda same kocky a rozmazane to je mne sa to nepaci zbytocne som to tahal ::
-
Pauliess
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Presne, súhlasím s tebou, je to najväčšia kktina akú som tento rok asi hral...z tých gamesok o ktorých som si myslel že budú dobré...maciakba napísal:no radsej sa k tomu nebudem vyjadrovat lebo ma to nasralo ze som to zbytocne tahal a mal som to na 1024x768 a full detaily islo v poho tak som xcel skusit dan na 1240x1024 a vtedy mi to padlo a uz to nemozem pustit neviem ako su robene fotky co su na nete lebo tie sa mi zdaju byt o dost krajsie
sklamanie
Cakal som vela, dufal som,ze odstrania chyby ktore boli v Enter The Matrix, ale vidim, ze sa nepoucili. Po spusteni hry udru do oci chybne textury, nedaju sa odklepavat videa, takze kym som si nastavil opt. rozlisenie, musel som si uvodne video pozriet 3 krat, lebo sa treba vzdy vratit z hry do hlavneho menu, hroza. Titulky nestihaju zvuk, a co je najhorsie, mam 2,6 Semprona, 1gb ram, ge5200, a na minimalnych detailoch pri 800x600 mi to pri bitkach s viacerymi seka, pritom to vyzera ako hra z pred 5 rokov, peklo uplne. Hratelnost je chytlava, tie fight comba su fajn, fanusik matrixu odpusti vela nedostatkov a mozno si to zahra cele, ale je to nedorobena hra, ved hned po vydani hry vysiel patch 1.1, bez ktoreho to ani nehrajte (najdete ho tu
ftp://ftp.infogrames.net/patches/pon/). Skodaaaaaa, tak som sa tesil. Su to babraci, max payne vysiel pred x rokmi, a ta grafika, engine, a naroky sa nedaju porovnat
ftp://ftp.infogrames.net/patches/pon/). Skodaaaaaa, tak som sa tesil. Su to babraci, max payne vysiel pred x rokmi, a ta grafika, engine, a naroky sa nedaju porovnat
Suhlasim aj Bloodlines mal lepsiu grafikuPauliess napísal:Presne, súhlasím s tebou, je to najväčšia kktina akú som tento rok asi hral...z tých gamesok o ktorých som si myslel že budú dobré...
AMD Athlon XP 3000+ 512DDR a GF 5900 Ultra ????
ze si to nejkaym zazrakom rozbehol tak to by som ti este uveril ale to ze to hras na plnych detailoch tak to je riadna sleha teda ti povem.kutky napísal:ja mam ge force 440 mx a slape mi o jak slak na plnych a to mam iba 800MHz a do sa chce hadat tak ten je dobri blb mne to ide ja som to staiahol z www.2torrents.com ale potrebujete na to bitlord alebo bitcomet a nakonec som si to kupil original no ne ja al mama!!!!
toto sa tam asi nedava zo srandy a urcite to nestaci na plne detaily
Minimálna konfigurácia :
Windows 2000, XP, procesor 1800MHz, pamäť 512MB RAM, 6.00GB voľno na disku, DVDROM, grafická karta Ati Radeon 8500 a vyššia alebo nVidia GeForce FX5200 a vyššia.
a je jedno z coho to stiahnes furt to je ta ista hra