>> MATURITA 2007 <<

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

nie myslim kartotecny listky :wink:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Neviem, co to je a ani to radsej nechcem vediet, aby som nezistila, ze zase nieco nemam, resp neviem :wink:
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

mi-chau napísal:nie myslim kartotecny listky :wink:
popytaj sa ludi co uz maju zmaturovane, ja som si zohnal od kamarata, ale je toho straaaasne vela... a nevyznam sa v tom :lol:
btw ja sa to nestiham ucit... a vkuse robim nieco ine okrem ucenia a to je uz stvrtok... v stredu zacinam :cry:
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

V stredu som mal teda prakticke - prax. Dal som za 2. Navrhol, dokonca to fungovalo, jedinemu zo skupiny :D :o Len merat som nevedel dobre... Nezaujima ma to nejak. Takze 2 spokojny. Uz len 28. ustne a je. Drzim vam ostatnym palce... :wink:
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Este dobre ze mam o jeden predmet menej !
s NJ som sa zmieril viem ze pojdem v septembri ... ale uz mi to nevadi.
Hlavne je premna teraz SJL a Odborne :!:
Model
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Model »

noo co tesite sa na ustne???????????????????????je to az take zle ako to kazdi opisuje aleboooo da sa to zvladnut v pohodke?Ja maturujem........5.6 a 7.6 takze by ma potesili vase komenty ci to bolo v pohodke alebo...
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

Model napísal:noo co tesite sa na ustne???????????????????????je to az take zle ako to kazdi opisuje aleboooo da sa to zvladnut v pohodke?Ja maturujem........5.6 a 7.6 takze by ma potesili vase komenty ci to bolo v pohodke alebo...
kamo, je to v pohode.. ja som maturoval na gympli minuly rok.. nejdem ti hovorit nech sa nebojis, lebo ja som sa bal este aj pred piatym predmetom, uz ked som mal styri za sebou.. ale fakt sa nemas coho bat, ked sa aspon trochu naucis a aj ked nebudes vediet, tak nemozes hovorit uplne blbosti, ale aspon sa snazit tu otazku nejako preforumulovat alebo presmerovat na to co vies a aspon o tom co-to povedat... a este jedno, na vysokej budes mat minimalne take nieco ako maturita dva-krat do roka (aj ked zalezi aj na akej vysokej...)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

makaveli nooo mozmo u teba to tak bolo ! ja som si prezrel 30 otazok zo SJL (ako tak to viem dielo -autor ) a odborne tak isto staci mi to ???
citim sa ze na 4 nieco viem ale ja chcem aspom 3
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

R1k1nko nam riaditel povedal ze zmaturuje kazdy. Ale ja 3 nechcem. Uplne mi stacia 1 (M,F) a 2 (Sj, Aj). :wink:
Viem 20 otazok zo sloviny na 100%. Ale ako sa poznam tak vytiahnem tu o ktorej viem najmenej. Zakon schvalnosti.
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

mi-chau napísal:nie myslim kartotecny listky :wink:
To su tie karticky kde mas postavy nazov diela a hlavnu myslienku , ci nie ? lebo u nas to toho roku zakazali :x
Harun
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Harun »

pHysIQ napísal:R1k1nko nam riaditel povedal ze zmaturuje kazdy. Ale ja 3 nechcem. Uplne mi stacia 1 (M,F) a 2 (Sj, Aj). :wink:
Viem 20 otazok zo sloviny na 100%. Ale ako sa poznam tak vytiahnem tu o ktorej viem najmenej. Zakon schvalnosti.
tak is sa mal len 10 otazok naucit na 100%, by si usetril cas a aj by si dostal lepsiu znamku :lol:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Miki690 u nas ani tie karticky nikdy neboli dovolene. Skoda. Ako by sa podla vas zatvarila komisia keby som sa po vytiahnuti danej otazky opytal ci nemozem tahat este raz? Uvideli by sme sa v septembri alebo nie? :)
Harun ftipalek.
mi-chau
Darca
Darca

pHysIQ napísal:Miki690 u nas ani tie karticky nikdy neboli dovolene. Skoda. Ako by sa podla vas zatvarila komisia keby som sa po vytiahnuti danej otazky opytal ci nemozem tahat este raz? Uvideli by sme sa v septembri alebo nie? :)
Harun ftipalek.
nie skor by som povedal ze je to vhodne na uvolnenie atmosfery, ked komisiu trochu pobavis, aj ju uvolnis :idea:
na margo kartotecnych :arrow: ano je to ono, autor - dielo - pointa - postavy, ale aj u nas je to asi uz zatrhnute :?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

pHysIQ napísal:Miki690 u nas ani tie karticky nikdy neboli dovolene. Skoda. Ako by sa podla vas zatvarila komisia keby som sa po vytiahnuti danej otazky opytal ci nemozem tahat este raz? Uvideli by sme sa v septembri alebo nie? :)
Harun ftipalek.
Moj brat to tiez skusal, ale nie velmi uspesne. Zacal otacat ten kruzok, uvidel tam dvojciferne cislo(vedel len prvych 10 otazok), tak sa ho snazil nenapadne vratit spat a potiahnut nove, ale nevydalo :D. Profka si to hned vsimla, schmatla ten kruzok, povedala mu temu a poslala ho pripravovat. Povedat to mozes skusit, kvoli tomu maturovat v septembri nepojdes :D
Model
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Model »

uz sa aj pomaly pripravujete lebo ja sa chystam od dnes ucit ANJ ma caka 5.6 a odborne plus slovina ma cakaju 7.6 :wink:
mi-chau
Darca
Darca

No ja som sa dnes pustil do slovenciny, maturujem v utorok rano, tak dam vediet ako to dopadlo.
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

mi-chau napísal:No ja som sa dnes pustil do slovenciny, maturujem v utorok rano, tak dam vediet ako to dopadlo.
napodobne (som to nechal na vikend). drzim palce :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Dobre upokojujuco to znie, ze az teraz ste sa zacali ucit a uz o tyzden maturujete :D. Mne v pondelok zacina akademicky, tak som sa snazila sa po troche ucit aspn dva predmety, ale nejako to nevydalo, lebo este neprihara. Takze snad to zvladnem cez tento tyzden :)
Xaredon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Xaredon »

pHysIQ napísal:2 dni som fical na ginku. Take zelene tabletky ktore podporuju prietok krvi v mozgu a zlepsuju koncentraciu. Bolo mi z nich strasne horuco a busila mi hlava. Citil som sa neprirodzene. Tak teraz dopujem cokoladu v enormnych mnozstvach a nejake energeticke napoje.
jj a take, ze placeboefekt poznas?
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Xaredon napísal:jj a take, ze placeboefekt poznas?
Nemyslim si ze by to bol len nejaky reklamny tah a ziaden ucinok. V celku to fungovalo az na tu koncentraciu. Pri dlhsom uzivani sa ma vraj aj zlepsit pamät. Ale s tym ja zatial problemy nemam.
Napísať odpoveď