>> MATURITA 2007 <<
kto tu hovori o sprtani?ginko napísal:ZHNiLa_KaCHNa , masino
vy ste co sprti na gympli ? ...nechapem preco by nemohol byt spokojny na nasej skole sa len tak odpoveda pretoze cele 4 roky kazdy na literaturu kakal...nevidim v tom nieco dolezite do zivota, mozno vy ste naozaj z tych sprtov co studuju a citaju rozne diela...Dvolezite ako dopadnu odobrne predmety, kedze predpokladm ze r1k1nko je na strednej odbornej skole
keby mas taku ucitelku litiky ako my, tak by si zistil co je to literatura...
brutalne prisna je... ale som jej za to z isteho uhla pohladu aj vdacny, lebo som sa vdaka tomu pripravoval na hodiny... nie vzdy ale pripravoval... a teraz ked sa ucim maturitne..ide to super... skoro vsetko si pamatam... iba rocnik ktory som preflakal sa musim ucit...
spoluziak, ktory sa flakal 4 roky... je uz len moj byvaly spoluziak, lebo ho nepustila k maturite...
povedal by osm ze to nieje len o prisnosti... ja som tiez litiku flakal a pamatam si toho dost... tu skor ide o teba a o to aku mas pamatmasino napísal:kto tu hovori o sprtani?
keby mas taku ucitelku litiky ako my, tak by si zistil co je to literatura...
brutalne prisna je... ale som jej za to z isteho uhla pohladu aj vdacny, lebo som sa vdaka tomu pripravoval na hodiny... nie vzdy ale pripravoval... a teraz ked sa ucim maturitne..ide to super... skoro vsetko si pamatam... iba rocnik ktory som preflakal sa musim ucit...
spoluziak, ktory sa flakal 4 roky... je uz len moj byvaly spoluziak, lebo ho nepustila k maturite...
je zaujimave ze ja si litiku pamatam ja ked som cele tie hodiny prekecal so spoluziackou
Presne... ja mam absolutne strasnu pamat na menajackb napísal:povedal by osm ze to nieje len o prisnosti... ja som tiez litiku flakal a pamatam si toho dost... tu skor ide o teba a o to aku mas pamat
je zaujimave ze ja si litiku pamatam ja ked som cele tie hodiny prekecal so spoluziackou
BTW, dneska jednicka z info
vzdy tam daky pichac stretol pichacku a nakoniec vzdy bud umreli,alebo aspon jeden z nichpiton napísal:Presne... ja mam absolutne strasnu pamat na menapri litike si pamatam, ze v dajakom diele ten horar urobil toto a stretol nejaku dievcinu a potom sa pohadal s jej bratom, ale mena - 0 bodov...
BTW, dneska jednicka z info
noooo dejak? ja idem z dejaku A-uroven a ucitelka nam povedala, ze roky nebude moc skusat.. lenze zmenili nam profaka pred maturitou, takze dufam, ze to nebude inak hehe.... ved ma roztrhnejackb napísal:pred 2 tyzdne sme pisali pisomku "zarad postavu k dielu" zo vsetkych 4 rokov: napisal som ju na 100% takze na litiku si brutlane verimlen co urobim s dejepisom? ked sa opytaju na roky som v peknej brinde
no ako to ide? ja som v plnom prude s ucenim. som anfetovany s kavou a snupem gramatiku
uzasny pocit pri kakofonii a synonymach a latinskych nazvoch vetnych clenov...
kus mi z toho hrabe. dnes osm si precital vsetky obsahy diel kt boli na povinnu literaturu a mam v hlave zmetok ktory mi v hlave posobi sta rozbureny ocean 

//edit:: gramatika zopakovana za 20 minut. waw
uzasny pocit pri kakofonii a synonymach a latinskych nazvoch vetnych clenov...
//edit:: gramatika zopakovana za 20 minut. waw
bolek: mam k tomu asi 4xA4 pripravy, mozem ti poslat...
normalne sa mi tento styl zacal pacit: triedna(slovinarka) vyhlasila pisomku a kazdemu poslala mailom studijny material... //okrem diela a postavy mam este aj autor - obdobie/smer
masino: fuuu tak to je blbe... najvacsi problem je ze z Dejepisne atlasu vycitas akekolvek roky, len neviem ci su tam ku vsetkemu... inak to je asi jedina vec co ma moze o tyzden podrzat
klm16: brotha, zlom (komisii) vaz
ZHNiLa_KaCHNa: mas pravdu, trochu ta to berie
masino: fuuu tak to je blbe... najvacsi problem je ze z Dejepisne atlasu vycitas akekolvek roky, len neviem ci su tam ku vsetkemu... inak to je asi jedina vec co ma moze o tyzden podrzat
klm16: brotha, zlom (komisii) vaz
ZHNiLa_KaCHNa: mas pravdu, trochu ta to berie
Tak o rok to maturanti s unikom maturitnych otazok take lachke mat nebudu.
http://spravy.pravda.sk/mikolaj-zvazuje ... domace_p23
http://spravy.pravda.sk/mikolaj-zvazuje ... domace_p23
tak lidi drzte mi palce o 11:15 idem an informu: len aby mi vysli tie logaritmy v hlave a bolot o v suchu a o 13:00 mam slovencinu. idem ako predposledny pan na holenie. cize na stol bude 5 zetonov
aspon si budem pomaly skrtat otazky ktore boli a bude to vyhoda? len aby neostali otazky ktore su take debilne ze to mohli vymysliet len nase ucitelky
aspon si budem pomaly skrtat otazky ktore boli a bude to vyhoda? len aby neostali otazky ktore su take debilne ze to mohli vymysliet len nase ucitelky