mariska napísal:ako mate stastie, ze mate 30-35 otazok, mi ich mame 45 a to je strasne bo tie otazky su spravene strasne umelo a o niektorych by sa dalo obkecat aj hodinu ale su aj otazky ku ktorym sa viazu 2 autori a koniec a sak to poviem za 5 minut a co potom budem sa na komisiu usmievat ako vadas
Máme teda spolu 70 otázok... a nechápem, ako môžte mať 45 otázok, teda spolu 90, keď aspoň čo viem, tak horný strop je 35 literárnych otázok a teda k nim 35 prislúchajúcich gramatických otázok. Aspoň tak nám to hovorili, že máme strop vysvetlíš mi to teda, prosím?
swollo napísal:ok tak si vezmime extrémny prípad.... z písomnej by som mal 100% a sloh tiež 100% a z ústnej by som dostal 5... takže by som prešiel alebo nie?
nepresiel do uvahy sa bere len prospech a to nie zas nejak extremne
Ak urobis pisomnu cast na 33 percent staci ti ustna na 4-ku. Ak nie tak musis mat aspon 3-ku. Inak ktore dni maturujete? Ja mam vsetko v pondelok. Mam elektriku anglictinu aj slovencinu....a medzi tym mam po hodinu a pol oddych
mariska napísal:neboj ja to tiez nechapem nam len ucitelka nadiktovala 45 otazok, z ktorych 1.pozostavala z lit. a gram. casti a su dost od veci
Neni jedno ci ti daju 60 alebo "iba" 10 otazok? Vsak sa stale budes ucit to iste.
Ci ti daju jednu otazku a to slovensky realizmus...
...alebo ti daju otazku prva/druha vlna slovenskeho realizmu...Hviezdoslav, Kukucin/Tajovksky/Timrava.
My mame 30 otazok, z toho je 1-17 staroveka - realizmus.
17-24 je moderna/medzivojnova
24+ je po 45...
Ako ucit sa budes to iste ale tak zober si otazku svetovy realizmus o tom sa da kecat aj hodinu a dalsia otazka je roman po 2svetovej vojne zobrazujuci mladez tam mame 2 diela kto chyta v zite a boh much a to poviem za 5 minut a neviem co tam mam robit dalsich 15........ako mne by bolo teoreticky jedno ci ich je aj 100 len neni to rovnomerne rozdelene na celky
Hlavne nad tym tolko nerozmyslajte, ze co budete hovorit a ako dlho a pod. Je to zbytocne. Podobne ako uvahy kto ma kolko otazok, kedze je v nich obsiahnute cca to iste. Len sa to poctivo naucte a nebudete mat ani len najmensi naznak problemu. GL!
Ing. P@3ot napísal:Inak ktore dni maturujete? Ja mam vsetko v pondelok. Mam elektriku anglictinu aj slovencinu....a medzi tym mam po hodinu a pol oddych
ja mám v utorok SJ a NJ, vo štvrtok mám pozemné. ešte týždeň učenia
Od pondelka do stvrtka mam každý deň jeden predmet.
Dnes som seriozne sadol za geografiu, zistil som, že tam mám ešte nejaké resty, takže zajtra sa musím hecnuť aby som to v pondelok rano vedel..
Mna zajtra a v pondelok caka predmet Pocitacove siete (cca 300 stran), ktory mi chyba k dokonceniu odbornych otazok, na anglinu mi v stredu vela casu neostane, stvrtok mam volno a v piatok mam slovinu, aspon si ju zopakujem. Cize este jeden velmi dlhy tyzden