Maturita

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

jankyi napísal:Zoberte si vysokoskolakov a na kolko maturit by sa dokazali za tento cas naucit oni:).
Hovoris mi z duse :D
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

ludia drzme sa stareho znameho heslo maturita je ako plot kto nepreskoci toho prehodia (ak nie teraz tak v sebtembri)
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Všetkým tohtoročným maturantom veľa šťastia pri ťahaní otázok, a pevné nervy.... :smt006
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

mariska napísal:ako mate stastie, ze mate 30-35 otazok, mi ich mame 45 a to je strasne bo tie otazky su spravene strasne umelo a o niektorych by sa dalo obkecat aj hodinu ale su aj otazky ku ktorym sa viazu 2 autori a koniec a sak to poviem za 5 minut a co potom budem sa na komisiu usmievat ako vadas :)
Máme teda spolu 70 otázok... a nechápem, ako môžte mať 45 otázok, teda spolu 90, keď aspoň čo viem, tak horný strop je 35 literárnych otázok a teda k nim 35 prislúchajúcich gramatických otázok. Aspoň tak nám to hovorili, že máme strop :roll: vysvetlíš mi to teda, prosím? :wink:
mariska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mariska »

neboj ja to tiez nechapem nam len ucitelka nadiktovala 45 otazok, z ktorych 1.pozostavala z lit. a gram. casti a su dost od veci
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

ako sa vypočíta výsledná znáámka z matury? Myslím tým napr. na SJ ako súvsí ústna, písomná maturita a sloh... :?:
Axelik.m
Star
Star

Príspevok od používateľa Axelik.m »

swollo napísal:ako sa vypočíta výsledná znáámka z matury? Myslím tým napr. na SJ ako súvsí ústna, písomná maturita a sloh... :?:
ja mam takypocit ze sa bere do uvahy len ci si spravil
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

vysledna znamka z maturity nie je.....na vysvedcenie sa pise vsetko osobitne a nic sa nezratuva ani nic
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

ok tak si vezmime extrémny prípad.... z písomnej by som mal 100% a sloh tiež 100% a z ústnej by som dostal 5... takže by som prešiel alebo nie?
Axelik.m
Star
Star

swollo napísal:ok tak si vezmime extrémny prípad.... z písomnej by som mal 100% a sloh tiež 100% a z ústnej by som dostal 5... takže by som prešiel alebo nie?
nepresiel do uvahy sa bere len prospech a to nie zas nejak extremne
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa easton »

Axelik.m napísal:nepresiel do uvahy sa bere len prospech a to nie zas nejak extremne
no myslim ked mas pocas studia same jednotky 4-rku ti nedaju ..to je hrozne okate a hlupe
Ing. P@3ot
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ing. P@3ot »

Ak urobis pisomnu cast na 33 percent staci ti ustna na 4-ku. Ak nie tak musis mat aspon 3-ku. Inak ktore dni maturujete? Ja mam vsetko v pondelok. Mam elektriku anglictinu aj slovencinu....a medzi tym mam po hodinu a pol oddych :cry: :cry:
fero_zezina
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa fero_zezina »

mariska napísal:neboj ja to tiez nechapem nam len ucitelka nadiktovala 45 otazok, z ktorych 1.pozostavala z lit. a gram. casti a su dost od veci
Neni jedno ci ti daju 60 alebo "iba" 10 otazok? Vsak sa stale budes ucit to iste.
Ci ti daju jednu otazku a to slovensky realizmus...
...alebo ti daju otazku prva/druha vlna slovenskeho realizmu...Hviezdoslav, Kukucin/Tajovksky/Timrava.

My mame 30 otazok, z toho je 1-17 staroveka - realizmus.
17-24 je moderna/medzivojnova
24+ je po 45...
mariska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mariska »

Ako ucit sa budes to iste ale tak zober si otazku svetovy realizmus o tom sa da kecat aj hodinu a dalsia otazka je roman po 2svetovej vojne zobrazujuci mladez tam mame 2 diela kto chyta v zite a boh much a to poviem za 5 minut a neviem co tam mam robit dalsich 15........ako mne by bolo teoreticky jedno ci ich je aj 100 len neni to rovnomerne rozdelene na celky
Axelik.m
Star
Star

tak zalezi ako mate otakzky mi mame aj take trosku drbnute porovnavat literaturu diela atd takych tam mame asi 6
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Hlavne nad tym tolko nerozmyslajte, ze co budete hovorit a ako dlho a pod. Je to zbytocne. Podobne ako uvahy kto ma kolko otazok, kedze je v nich obsiahnute cca to iste. Len sa to poctivo naucte a nebudete mat ani len najmensi naznak problemu. GL!
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

Ing. P@3ot napísal:Inak ktore dni maturujete? Ja mam vsetko v pondelok. Mam elektriku anglictinu aj slovencinu....a medzi tym mam po hodinu a pol oddych :cry: :cry:
ja mám v utorok SJ a NJ, vo štvrtok mám pozemné. ešte týždeň učenia :?
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Od pondelka do stvrtka mam každý deň jeden predmet.
Dnes som seriozne sadol za geografiu, zistil som, že tam mám ešte nejaké resty, takže zajtra sa musím hecnuť aby som to v pondelok rano vedel..
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Mna zajtra a v pondelok caka predmet Pocitacove siete (cca 300 stran), ktory mi chyba k dokonceniu odbornych otazok, na anglinu mi v stredu vela casu neostane, stvrtok mam volno a v piatok mam slovinu, aspon si ju zopakujem. Cize este jeden velmi dlhy tyzden :?
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Kokos, ja mám v pondelok nemčinu, NOSku a ekológiu... a v stredu slovenčinu :) hádam to všetci zvládneme... :?
Napísať odpoveď