Maturita

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Syfon »

Ja sa dost spolieham na to, ze skoro cele styri roky som pravidelne chodil do skoly nemal som ziadne konflikty s profakmi a mal som celkom dobre znamky, snáď mi to nejak v odpovediach zohladnia lebo teraz som z toho vsetkeho vymlety :( Paradoxom je, ze tento rok som mal skolu dost na haku a mam najlepsie vysledky za cely zivot :D

pepan90 - otazky z gramatiky??? dufam, ze zartujes?
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

noo ved my mame okrem literatury aj otazku z gramatiky, vy snad nie? dostali sme 30 okruhov z lit. a 30 otazok/okruhov z gramatiky
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

my mame len 30 okruhov z literatury a na konci je v siedmich bodoch zhrnuta jazykoveda, slovencinarka povedala, ze to nebude treba, no dufam, ze neklamala :D
mariska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mariska »

hej je tam lit aj gramatika ako neviem ako to je percentualne ale viem ze ak povies lit na 1 a gramatiku na 5 tak vysledna znamka je 2........neviem ci nahodou nie je 70% lit a 30% gramatika......ale nie som si ista na 100% :oops:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

u nas 15 minut lit a 5 minut gramatika.. Gramatiku si fakt len citam.. to sa ucilo predsa v nizsich rocnikoch, je to primitivne
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa easton »

ano aj my mame litiku aj gramatiku v kazdej jednej otazke...gramatika sa neda obkecat,ale litika aby aj dala...drzim vsetkym palce...len dufam ,ze sa nam to vsetkym podari
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Koky, mám pocit, že nič nestíham...
my máme z litiky aj gramatiky 35 otázok (teda x2) mám pocit, že nič neviem a proste nervy, kur*a... :( do toho sa učím NOSku... ach jaj, ak sa nám to podarí, to ešte len budú oslavy... :?
mariska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ako mate stastie, ze mate 30-35 otazok, mi ich mame 45 a to je strasne bo tie otazky su spravene strasne umelo a o niektorych by sa dalo obkecat aj hodinu ale su aj otazky ku ktorym sa viazu 2 autori a koniec a sak to poviem za 5 minut a co potom budem sa na komisiu usmievat ako vadas :)
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

ja už na to nemám nervy... dnes som sa chcel doučiť litiku, ale keď som došiel k poézii tak som si myslel, že to neprežijem. Ešte sa mi treba naučiť 14 strán čisto len poézie... však to sa nedá :never: !!"
mariska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ako ta poezia to je total shit.....ako ja ked i vytiahnem nejaku avantgardu alebo modernu hned ze auf wiedersehen......bo ja ani v tych ukazkach nevidim to co mam podla mna su to nezmysli vo versoch a okram metafory a personifikacie nepoznam ine basnicke protriedky......ale tak pri mojom stasti si to na 99% vytiahnem :?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ja zas by som poeziu rad potiahol :? tu slovensku teda :)
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankyi »

Este je len stvrtok, tak co ste uz taki nervozni, mame este tri dni a styri noci. Zoberte si vysokoskolakov a na kolko maturit by sa dokazali za tento cas naucit oni:).
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

mna litika az tak netrapi ale ta matika
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Matika je imho najlahsia maturita, ziadne biflenie...
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

jankyi napísal:Este je len stvrtok, tak co ste uz taki nervozni, mame este tri dni a styri noci. Zoberte si vysokoskolakov a na kolko maturit by sa dokazali za tento cas naucit oni:).
3 dni... ale to sa mi ešte treba matiku teóriu + ešte raz prepočítať vetky príklady, polovicu tém z NJ a geo.... Ale rozvrh maturít mám tak, ze v pondelok ráno cca o 9 00 budem mať po slovenčine a matiku mám až v stredu ráno, takže by som sa to mohol stihnúť naučiť.
mariska napísal:ako ta poezia to je total shit.....ako ja ked i vytiahnem nejaku avantgardu alebo modernu hned ze auf wiedersehen......bo ja ani v tych ukazkach nevidim to co mam podla mna su to nezmysli vo versoch a okram metafory a personifikacie nepoznam ine basnicke protriedky......ale tak pri mojom stasti si to na 99% vytiahnem :?
no to sme dvaja... Ale čo nám hovoril profák, že hlavne chalani si vyberajú poéziu... murphyho zákony fungujú. To potešujúce :lol:
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

jankyi napísal:Matika je imho najlahsia maturita, ziadne biflenie...
hmmm,s mojou genialnou logikou to nieje take jednoduche ako si predstavujes a ked sa to spoji s osudovou chybou vybrat si matiku na maturu,tak si to vies predstavit...
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Ja som toho názoru, že kto chce, ten sa matiku naučí. Takže nevešaj hlavu, to v pohode dáš. :wink:
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

no dnes som sa naucil 28 teoretickych 2 som velmi nerozumel...a priklady musim etse pokukat
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

jankyi napísal:Ja som toho názoru, že kto chce, ten sa matiku naučí. Takže nevešaj hlavu, to v pohode dáš. :wink:
teoriu urcite. Priklady, uz urcite nie. Jedine, ze by ste mali dopredu zadania prikladov a na tych zamakat..vyzera, ze my ich mame :).. Ja som zmiereny ze z matiky bude 3, ak bude lepsie, bude len lepsie :)
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Teoria a priklady idu ruka v ruke, ale je jasne, ze musis mat nejake typy prikladov natrenovane, aby ta nieco neprekvapilo.
Napísať odpoveď