Ja sa dost spolieham na to, ze skoro cele styri roky som pravidelne chodil do skoly nemal som ziadne konflikty s profakmi a mal som celkom dobre znamky, snáď mi to nejak v odpovediach zohladnia lebo teraz som z toho vsetkeho vymlety Paradoxom je, ze tento rok som mal skolu dost na haku a mam najlepsie vysledky za cely zivot
pepan90 - otazky z gramatiky??? dufam, ze zartujes?
my mame len 30 okruhov z literatury a na konci je v siedmich bodoch zhrnuta jazykoveda, slovencinarka povedala, ze to nebude treba, no dufam, ze neklamala
hej je tam lit aj gramatika ako neviem ako to je percentualne ale viem ze ak povies lit na 1 a gramatiku na 5 tak vysledna znamka je 2........neviem ci nahodou nie je 70% lit a 30% gramatika......ale nie som si ista na 100%
ano aj my mame litiku aj gramatiku v kazdej jednej otazke...gramatika sa neda obkecat,ale litika aby aj dala...drzim vsetkym palce...len dufam ,ze sa nam to vsetkym podari
Koky, mám pocit, že nič nestíham...
my máme z litiky aj gramatiky 35 otázok (teda x2) mám pocit, že nič neviem a proste nervy, kur*a... do toho sa učím NOSku... ach jaj, ak sa nám to podarí, to ešte len budú oslavy...
ako mate stastie, ze mate 30-35 otazok, mi ich mame 45 a to je strasne bo tie otazky su spravene strasne umelo a o niektorych by sa dalo obkecat aj hodinu ale su aj otazky ku ktorym sa viazu 2 autori a koniec a sak to poviem za 5 minut a co potom budem sa na komisiu usmievat ako vadas
ja už na to nemám nervy... dnes som sa chcel doučiť litiku, ale keď som došiel k poézii tak som si myslel, že to neprežijem. Ešte sa mi treba naučiť 14 strán čisto len poézie... však to sa nedá !!"
ako ta poezia to je total shit.....ako ja ked i vytiahnem nejaku avantgardu alebo modernu hned ze auf wiedersehen......bo ja ani v tych ukazkach nevidim to co mam podla mna su to nezmysli vo versoch a okram metafory a personifikacie nepoznam ine basnicke protriedky......ale tak pri mojom stasti si to na 99% vytiahnem
Este je len stvrtok, tak co ste uz taki nervozni, mame este tri dni a styri noci. Zoberte si vysokoskolakov a na kolko maturit by sa dokazali za tento cas naucit oni:).
jankyi napísal:Este je len stvrtok, tak co ste uz taki nervozni, mame este tri dni a styri noci. Zoberte si vysokoskolakov a na kolko maturit by sa dokazali za tento cas naucit oni:).
3 dni... ale to sa mi ešte treba matiku teóriu + ešte raz prepočítať vetky príklady, polovicu tém z NJ a geo.... Ale rozvrh maturít mám tak, ze v pondelok ráno cca o 9 00 budem mať po slovenčine a matiku mám až v stredu ráno, takže by som sa to mohol stihnúť naučiť.
mariska napísal:ako ta poezia to je total shit.....ako ja ked i vytiahnem nejaku avantgardu alebo modernu hned ze auf wiedersehen......bo ja ani v tych ukazkach nevidim to co mam podla mna su to nezmysli vo versoch a okram metafory a personifikacie nepoznam ine basnicke protriedky......ale tak pri mojom stasti si to na 99% vytiahnem
no to sme dvaja... Ale čo nám hovoril profák, že hlavne chalani si vyberajú poéziu... murphyho zákony fungujú. To potešujúce
jankyi napísal:Matika je imho najlahsia maturita, ziadne biflenie...
hmmm,s mojou genialnou logikou to nieje take jednoduche ako si predstavujes a ked sa to spoji s osudovou chybou vybrat si matiku na maturu,tak si to vies predstavit...
jankyi napísal:Ja som toho názoru, že kto chce, ten sa matiku naučí. Takže nevešaj hlavu, to v pohode dáš.
teoriu urcite. Priklady, uz urcite nie. Jedine, ze by ste mali dopredu zadania prikladov a na tych zamakat..vyzera, ze my ich mame .. Ja som zmiereny ze z matiky bude 3, ak bude lepsie, bude len lepsie