Maturitne Oznamka
co ja viem... ja som si ich objednal 100 a este aj to mi bolo malo
- som porozdaval kamosom,kamoskam a tak... a vsetci boli radi ked dostali... mozno je to zbytocnost ale mila zbytocnost.. ja sa z kazdeho potesim a ked mam oznamka od starsich ludi co uz niesu na skole tak vzdy ked pozrem na oznamko tak si na cloveka spomeniem a tak trosku nostalgia lebo inak by som uz zabudol ze vobec boli..
Naše mottá:
2 ktoré navrhli a presadili ženské, neoriginálne a doslova iba vybraté z katalógu: "Niektorí nič nehovoria, lebo nevedia nič. My nič nehovoríme, lebo vieme svoje" a nad fotkou "Keď ma miluješ, nie je čo riešiť. Keď ma riešiš, nie je čo milovať"
a máme tam ešte úarafrázu Hellera, zo Záverečnej, (navrhol som ju ja) ktorá by to zachraňovala, keby to zase ženské nedokomolili-vynechali jednu bodku takže je to celé ako súcetie a na konci použili zlý tvar slovesa (pokúsim miesto pokúsiť). Malo to byť takto: "Radšej bych umrel, než bych sa dal zabiť. Preto som sa rozhodol žiť večne. Alebo sa o to, hoc umierajúc, aspoň pokúsiť."
Samozrejme vďaka ich trápnym mottám neostalo miesto na venovanie, ale ja to už neriešim. Celú stužkovú som zabalil a nech organizujú a hádajú sa ostatní. Ja potom môžem pri každom prúsere a trapase (ktoré by sa vyskytli aj tak, lebo niektorí ľudia nerozmýšľajú hlavou a bohužiaľ je ich v každej skupine väčšina-do prčíc s demokraciou) alibisticky prehlásiť, že to nie je moja vina a postaviť sa na stranu pohoršených.
2 ktoré navrhli a presadili ženské, neoriginálne a doslova iba vybraté z katalógu: "Niektorí nič nehovoria, lebo nevedia nič. My nič nehovoríme, lebo vieme svoje" a nad fotkou "Keď ma miluješ, nie je čo riešiť. Keď ma riešiš, nie je čo milovať"
a máme tam ešte úarafrázu Hellera, zo Záverečnej, (navrhol som ju ja) ktorá by to zachraňovala, keby to zase ženské nedokomolili-vynechali jednu bodku takže je to celé ako súcetie a na konci použili zlý tvar slovesa (pokúsim miesto pokúsiť). Malo to byť takto: "Radšej bych umrel, než bych sa dal zabiť. Preto som sa rozhodol žiť večne. Alebo sa o to, hoc umierajúc, aspoň pokúsiť."
Samozrejme vďaka ich trápnym mottám neostalo miesto na venovanie, ale ja to už neriešim. Celú stužkovú som zabalil a nech organizujú a hádajú sa ostatní. Ja potom môžem pri každom prúsere a trapase (ktoré by sa vyskytli aj tak, lebo niektorí ľudia nerozmýšľajú hlavou a bohužiaľ je ich v každej skupine väčšina-do prčíc s demokraciou) alibisticky prehlásiť, že to nie je moja vina a postaviť sa na stranu pohoršených.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
moja rec, spravil som to tak isto, ale aj tak som sa nevyhol problemom s oznamkami, poharom a stuzkou. Vsetko domochlili baby sproste. A ked mal volakto nejaky napad tak sa tvarili akoze o com tocis?Sepiroth napísal:Naše mottá:
-
Začiatok Konca
Professional
-
aughostino
Medium Professional
ja som sa uz tiez vzdal hadania sa kvoli trom husiam v nasej triede ktore robili cele oznamka a pripravuju stuzkovu. Cele to bude na kkt to viem s urcitostou povedat uz teraz.
Mimochodom nase oznamka vyzeraju hrozne, mena dali malym pismom takze treba velmi ostrit zrak aby sa dalo nieco citat, dali na prd pismo (Walt Disney) ono je to pismo pekne ale na prd, farby su velmi slabe, motta su otrepane jak neviem co ale musim uznat motiv je dobry ICQ kvietok,
ja som navrhoval motto ako: "Je umenie postaviť dom z tehál, ktoré ostatní po nás hádžu."
V prilohe vam davam dielo ktore tie husy totalne pokazili
Mimochodom nase oznamka vyzeraju hrozne, mena dali malym pismom takze treba velmi ostrit zrak aby sa dalo nieco citat, dali na prd pismo (Walt Disney) ono je to pismo pekne ale na prd, farby su velmi slabe, motta su otrepane jak neviem co ale musim uznat motiv je dobry ICQ kvietok,
ja som navrhoval motto ako: "Je umenie postaviť dom z tehál, ktoré ostatní po nás hádžu."
V prilohe vam davam dielo ktore tie husy totalne pokazili
v našej triede to padlo na mňa - výtvor oznamka. spolu so spolužiačkou sme čosi povymýšlali a bude to, čo vidíte v prílohe
šak sme nejakí stavbári
čochvíľa by mali prísť. robí ich firma LHprint, ešte majú 5 dní na dodanie v termíne
a celá stužková je jeden bordel. každý sa tvári, že sa ho to netýka a "veď to niekto spraví". alebo samo sato
to máš náhodou dobré. horšie je keď sa do toho rýpu všetci, každý si hudioe svoje a nikto nie je ani trocha rozumný.Curuj napísal:v našej triede to padlo na mňa - výtvor oznamka. spolu so spolužiačkou sme čosi povymýšlali a bude to, čo vidíte v prílohešak sme nejakí stavbári
čochvíľa by mali prísť. robí ich firma LHprint, ešte majú 5 dní na dodanie v termíne
a celá stužková je jeden bordel. každý sa tvári, že sa ho to netýka a "veď to niekto spraví". alebo samo sato
-
nejakymarko
Addict
naše oznamka nevyzereju na prvy pohlad nejak spatne, ale mne osobne sa moc nepacia, ale co je vrchol vsetkeho to su motta a pod.
Tie texty su vsetky TRAPNE neviem ktora z iniciatyvnych spoluziacok ich navrhla, ale zbabrali to
to oranzove je moj navrh, ktory som spravil po tom, ako prisli tie nase spatne...celkom sami lubia, ale predok este nemam. a neviem ci niekedy dokoncim
Inac vsetky tie texty na mojom navrhu oznamka su made by skolacik
Tie texty su vsetky TRAPNE neviem ktora z iniciatyvnych spoluziacok ich navrhla, ale zbabrali to
to oranzove je moj navrh, ktory som spravil po tom, ako prisli tie nase spatne...celkom sami lubia, ale predok este nemam. a neviem ci niekedy dokoncim
Inac vsetky tie texty na mojom navrhu oznamka su made by skolacik
-
luculiiik
Light Star
Re: Maturitne Oznamka
no mi sme si dávali robiť oznamko práve na tejto stránke...majú dobrý výber, len si treba dať pozor na chyby...požiadali sme ich, aby nám poslali už hotový návrh, a tam bolo tých chýb dosť...ale čo už...mateu napísal:Caute, neni tu ziadna podobna tema a by som xcel veidet ci ma niekto skusenosti z portalom tlacoznamka.sk a ak ano ake...
a potom tak vseobecne by ste mohli prihodit vase oznamko a podobne.? ako inspiraciu bud. maturantom,
DIKI
my sme si dali robit oznamka u tlacoznamka.sk a porobili nam tam gramticke chyby,ani nazov skoly nam spravne nenapisali,a ked sme ich reklamovali,tak nam povedali ze si musime priplatit. Tak spoluziak prerobil ten vzorovy ktory ti poslu,opravil chyby a dal to spravit niekde inde,a mal som tak 200 oznamok za 20 Sk
....Minul som z nich asi 20 a zbytok pouzivam ako zalozky do knih 
-
Začiatok Konca
Professional
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
to mate dost dobreZitePunkom napísal:Kde ste to dali tlačiť?.. jedna pozdravenka, alebo všetkých 200 za 20sk?.. a ako sa pohybujú ceny za kus?.. lebo my máme okolo 4sk/kus.. len tak pre info by som to chcel vedieť...
nam to tlaci otec jedneho spoluziaka takze to mame zadarmo
spoluziak mal znameho v jednej grafickej firme,tak tam na to spravil.....ako mali sme celkovo 3000 oznamok a nic za to nechcel,tak po tych 20 Sk sme sa mu poskladali na flasu....ked nam neboli na tlacoznamka.sk ochotni opravit tie chyby,tak sme sa na nich vykaslali,vzali sme si len navrh a ten tipek nam to upravil,dal prec reklamu,opravil chyby a boloZitePunkom napísal:Kde ste to dali tlačiť?.. jedna pozdravenka, alebo všetkých 200 za 20sk?.. a ako sa pohybujú ceny za kus?.. lebo my máme okolo 4sk/kus.. len tak pre info by som to chcel vedieť...