Maturitne Oznamka

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

co ja viem... ja som si ich objednal 100 a este aj to mi bolo malo :D - som porozdaval kamosom,kamoskam a tak... a vsetci boli radi ked dostali... mozno je to zbytocnost ale mila zbytocnost.. ja sa z kazdeho potesim a ked mam oznamka od starsich ludi co uz niesu na skole tak vzdy ked pozrem na oznamko tak si na cloveka spomeniem a tak trosku nostalgia lebo inak by som uz zabudol ze vobec boli..
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Maki napísal:mozno je to zbytocnost ale mila zbytocnost..
Presne tak :) Ale je to fajn pozriet na policku a tam vidiet zopar oznamok, vidiet ze ti ludia si na mna spomenuli a dali mi ho... a este lepsie vidiet ze sa ludia potesia ked im davam to svoje :)
wr4bec
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa wr4bec »

nechcem zakladat novu temu ale bol by som rad keby ste tu napisali nejake vtipne/originalne alebo cool venovania alebo nejaky iny fajn text ktory sa pise na oznamko
nemyslim motto. THX
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

Naše mottá:
2 ktoré navrhli a presadili ženské, neoriginálne a doslova iba vybraté z katalógu: "Niektorí nič nehovoria, lebo nevedia nič. My nič nehovoríme, lebo vieme svoje" a nad fotkou "Keď ma miluješ, nie je čo riešiť. Keď ma riešiš, nie je čo milovať"
a máme tam ešte úarafrázu Hellera, zo Záverečnej, (navrhol som ju ja) ktorá by to zachraňovala, keby to zase ženské nedokomolili-vynechali jednu bodku takže je to celé ako súcetie a na konci použili zlý tvar slovesa (pokúsim miesto pokúsiť). Malo to byť takto: "Radšej bych umrel, než bych sa dal zabiť. Preto som sa rozhodol žiť večne. Alebo sa o to, hoc umierajúc, aspoň pokúsiť."

Samozrejme vďaka ich trápnym mottám neostalo miesto na venovanie, ale ja to už neriešim. Celú stužkovú som zabalil a nech organizujú a hádajú sa ostatní. Ja potom môžem pri každom prúsere a trapase (ktoré by sa vyskytli aj tak, lebo niektorí ľudia nerozmýšľajú hlavou a bohužiaľ je ich v každej skupine väčšina-do prčíc s demokraciou) alibisticky prehlásiť, že to nie je moja vina a postaviť sa na stranu pohoršených.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Sepiroth napísal:Naše mottá:
2 ktoré navrhli a presadili ženské, neoriginálne a doslova iba vybraté z katalógu: "Niektorí nič nehovoria, lebo nevedia nič. My nič nehovoríme, lebo vieme svoje" a nad fotkou "Keď ma miluješ, nie je čo riešiť. Keď ma riešiš, nie je čo milovať"
a máme tam ešte úarafrázu Hellera, zo Záverečnej, (navrhol som ju ja) ktorá by to zachraňovala, keby to zase ženské nedokomolili-vynechali jednu bodku takže je to celé ako súcetie a na konci použili zlý tvar slovesa (pokúsim miesto pokúsiť). Malo to byť takto: "Radšej bych umrel, než bych sa dal zabiť. Preto som sa rozhodol žiť večne. Alebo sa o to, hoc umierajúc, aspoň pokúsiť."

Samozrejme vďaka ich trápnym mottám neostalo miesto na venovanie, ale ja to už neriešim. Celú stužkovú som zabalil a nech organizujú a hádajú sa ostatní. Ja potom môžem pri každom prúsere a trapase (ktoré by sa vyskytli aj tak, lebo niektorí ľudia nerozmýšľajú hlavou a bohužiaľ je ich v každej skupine väčšina-do prčíc s demokraciou) alibisticky prehlásiť, že to nie je moja vina a postaviť sa na stranu pohoršených.
moja rec, spravil som to tak isto, ale aj tak som sa nevyhol problemom s oznamkami, poharom a stuzkou. Vsetko domochlili baby sproste. A ked mal volakto nejaky napad tak sa tvarili akoze o com tocis?
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Ja už oznamká ani nebudem riešiť.. banda pokryteckých pri*ebanýchh báb sa dohodli a spravili si vlastnú pozdravenku s pri*ebanými mottami.. aspoň sme sa v triede vyselektovali, to ma jediné teší.. :wink: inak som to aj ja zabalil, nebaví ma to... :)
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

my sme si dali robit oznamka v spominanej firme "tlacoznamka.sk" keby sme robili dalsie oznamka uz urcite nie v tejto spolocnosti..neuveritelne vela gramatickych chyb, nove nam poslali jedine za priplatok.. pride mi to take neseriozne..samozrejme, ze nove prisli uz neskoro resp. po stuzkovej
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

ja som sa uz tiez vzdal hadania sa kvoli trom husiam v nasej triede ktore robili cele oznamka a pripravuju stuzkovu. Cele to bude na kkt to viem s urcitostou povedat uz teraz.

Mimochodom nase oznamka vyzeraju hrozne, mena dali malym pismom takze treba velmi ostrit zrak aby sa dalo nieco citat, dali na prd pismo (Walt Disney) ono je to pismo pekne ale na prd, farby su velmi slabe, motta su otrepane jak neviem co ale musim uznat motiv je dobry ICQ kvietok,

ja som navrhoval motto ako: "Je umenie postaviť dom z tehál, ktoré ostatní po nás hádžu."

V prilohe vam davam dielo ktore tie husy totalne pokazili
Prílohy
outside
outside
inside
inside
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

v našej triede to padlo na mňa - výtvor oznamka. spolu so spolužiačkou sme čosi povymýšlali a bude to, čo vidíte v prílohe :) šak sme nejakí stavbári :lol: čochvíľa by mali prísť. robí ich firma LHprint, ešte majú 5 dní na dodanie v termíne :roll: a celá stužková je jeden bordel. každý sa tvári, že sa ho to netýka a "veď to niekto spraví". alebo samo sato
Prílohy
oznamko.jpg
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

Curuj napísal:v našej triede to padlo na mňa - výtvor oznamka. spolu so spolužiačkou sme čosi povymýšlali a bude to, čo vidíte v prílohe :) šak sme nejakí stavbári :lol: čochvíľa by mali prísť. robí ich firma LHprint, ešte majú 5 dní na dodanie v termíne :roll: a celá stužková je jeden bordel. každý sa tvári, že sa ho to netýka a "veď to niekto spraví". alebo samo sato
to máš náhodou dobré. horšie je keď sa do toho rýpu všetci, každý si hudioe svoje a nikto nie je ani trocha rozumný.
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

naše oznamka nevyzereju na prvy pohlad nejak spatne, ale mne osobne sa moc nepacia, ale co je vrchol vsetkeho to su motta a pod.
Tie texty su vsetky TRAPNE neviem ktora z iniciatyvnych spoluziacok ich navrhla, ale zbabrali to :?

to oranzove je moj navrh, ktory som spravil po tom, ako prisli tie nase spatne...celkom sami lubia, ale predok este nemam. a neviem ci niekedy dokoncim
Inac vsetky tie texty na mojom navrhu oznamka su made by skolacik :wink:
Prílohy
vnutro kopie.jpg
súčasné
súčasné
Curuj
Addict
Addict

Dnes mi prišli naše oznamká. pekne vyseknuté, len sa mi zdá, že im to ušlo o nejaký milimeter až 1,5 hore. čo je škoda. takže vlastný návrh moc dobre spraviť nevedia :roll: ale po ostatných ohľadoch v pohode
luculiiik
Light Star
Light Star

Re: Maturitne Oznamka

Príspevok od používateľa luculiiik »

mateu napísal:Caute, neni tu ziadna podobna tema a by som xcel veidet ci ma niekto skusenosti z portalom tlacoznamka.sk a ak ano ake...

a potom tak vseobecne by ste mohli prihodit vase oznamko a podobne.? ako inspiraciu bud. maturantom,
DIKI :-)
no mi sme si dávali robiť oznamko práve na tejto stránke...majú dobrý výber, len si treba dať pozor na chyby...požiadali sme ich, aby nám poslali už hotový návrh, a tam bolo tých chýb dosť...ale čo už... :)
Prílohy
Oznamko II.jpg
sejmout0014.jpg
Deco
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deco »

my sme si dali robit oznamka u tlacoznamka.sk a porobili nam tam gramticke chyby,ani nazov skoly nam spravne nenapisali,a ked sme ich reklamovali,tak nam povedali ze si musime priplatit. Tak spoluziak prerobil ten vzorovy ktory ti poslu,opravil chyby a dal to spravit niekde inde,a mal som tak 200 oznamok za 20 Sk :-D....Minul som z nich asi 20 a zbytok pouzivam ako zalozky do knih :-)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Kde ste to dali tlačiť?.. jedna pozdravenka, alebo všetkých 200 za 20sk?.. a ako sa pohybujú ceny za kus?.. lebo my máme okolo 4sk/kus.. len tak pre info by som to chcel vedieť... :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

ZitePunkom napísal:Kde ste to dali tlačiť?.. jedna pozdravenka, alebo všetkých 200 za 20sk?.. a ako sa pohybujú ceny za kus?.. lebo my máme okolo 4sk/kus.. len tak pre info by som to chcel vedieť... :)
to mate dost dobre :) lacnejsie sa da tazko zohnat
nam to tlaci otec jedneho spoluziaka takze to mame zadarmo
Curuj
Addict
Addict

nás vyšlo jedno na 6,50,- SK u LH Printu. ale vyberalo sa po 7 :D
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

mna vyslo 30 oznamiek na 192sk bez fotky :)
Deco
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deco »

ZitePunkom napísal:Kde ste to dali tlačiť?.. jedna pozdravenka, alebo všetkých 200 za 20sk?.. a ako sa pohybujú ceny za kus?.. lebo my máme okolo 4sk/kus.. len tak pre info by som to chcel vedieť... :)
spoluziak mal znameho v jednej grafickej firme,tak tam na to spravil.....ako mali sme celkovo 3000 oznamok a nic za to nechcel,tak po tych 20 Sk sme sa mu poskladali na flasu....ked nam neboli na tlacoznamka.sk ochotni opravit tie chyby,tak sme sa na nich vykaslali,vzali sme si len navrh a ten tipek nam to upravil,dal prec reklamu,opravil chyby a bolo :-)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tak naše oznamká celé graficky spracoval spolužiak. Myslím, že sa mu celkom podarili.

Prikladám prílohu.
Prílohy
Oznamko 2.jpg
Oznamko 1.jpg
Napísať odpoveď