mazanie userov
-
susenejablko
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
mazanie userov
mna by zaujimalo, aky je system mazania userov...lebo pozeram ze je tu 9121 userov, ktori nemaju ani jeden prispevok, 1182 s jednym prispevkom a tak dalej...mozno aj viac ako polovica userov je pravdepodobne neaktivnych...neviem, ci je s tym vela roboty, ale myslim, ze by to nebolo az take zle, keby sa to premazalo...
asi o tom vedenie fora vie, ale ja len tak...
asi o tom vedenie fora vie, ale ja len tak...
-
susenejablko
Light Star
neviem komu by to pomohlo, ani mi to velmi nevadi...ale ked je zo 14624 vyse 9000 alebo dame 8000 neaktivnych...Frikso napísal:No len otazka znie, že komu/čomu by to pomohlo..Databázu to nezaťažuje, traffic nevyrába.. Jedine, že by bolo málo miesta na disku..
-Na opačnej strane, ked semniekto príde po dlhej dobe a učet mu nebude fungovať, tak sa vykašle na Ďaľšiu registráciu..
napriklad...teraz ma take napadlo...niekto si chce zmenit nick, ale niekto uz taky ma, ale ten niekto nema ani jeden prispevok a naposledy bol prihlaseny napriiklad v marci roku 2006...
...to ma len tak napadlo...
ja som aj dal hladat, ale nic mi nenaslo (resp. som nic nenasiel...)Prioritas napísal:už sa to tu riešilo stači použiť Hľadať a najdeš
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=41320 takže tu je hned jedensusenejablko napísal:ja som aj dal hladat, ale nic mi nenaslo (resp. som nic nenasiel...)
hojko napísal:Uz sa to tu tusim raz rozoberalo.
-
susenejablko
Light Star
-
audiotrack
VIP