Takze chcem sa opytat ci je tato doska dobra a ci s nou nebudem mat niejake problemy. Pocul som ze vecsinou s lacnymi doskami byvaju problemi(doska stoji 2474,-). Dakujem za rady.
pozor na tie kondenzatory okolo socketu pre CPU. Skor by som sa poobzeral po nejakej doske od ASUSU s bezudrzbovymi kondikmi, resp. ziadnymi v okoli soketu. Je tam totiz vysoke teplo, ktore im prave dobre nerobi
a mam este jednu otazocku ktoru MB mam brat tamtu msi alebo tuto http://www.alza.sk/zakladni-deska-msi-p ... d85892.htm
viem urcite mi poviete ze tuto lebo je drahsia(cize lepsie) a pod. veci.
pytam sa len preto lebo tamta doska ma cipset intel a tato ma cipset nvidia ci nieje cipset od intelu lepsi a tak. dakujem.
nvidia chipset iba pokiaľ plánuješ dať dve grafiky do SLI. Inak by som Ti osobne doporučil Intel chipset. Pod CPU Intel je podľa mňa najlepšou voľbou Intel chipset..
a bude medzi nimi neijaky vykonostny rozdiel lebo sa neviem rozhodnut uvazoval som aj na sli no ale ked chipset intel je ovela lepsi nez nvidia tak by som sa bez sli zaobisiel. Inak ta doska MSI p35 neo 2FR je dobra?
no su to gainward nvidia 9600 GT neviem naozaj ako sa mam rozhodnut co by ste radsej spravili zobrali tu dosku s chipsetom od nvidie alebo radsej chipset intel a bez sli. To sli az nieje take nutne ale predsa ked niekedy ale obidem sa poradte co spravit. Dakujem.