mBank 60€ pre nových klientov

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jason007x
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

mBank 60€ pre nových klientov

Príspevok od používateľa jason007x »

Zdravím.

Na mBank je teraz časovo obmedzená akcia do 15.12.2022 pre nových klientov. :arrow: https://www.mbank.sk/pdf-web/akcie/ekar ... er2022.pdf

Že ak si založia do daného dátumu účet, uzavrú zmluvu a zaplatia kartou k danému účtu na internete (za online nákup a pod.... je tam akurát zoznam, pre ktorý sa transakcie nerátajú, ako napr. stávkové kancelárie, kryptomeny, a pod.), tak im to bude akoby preplatené, mBank vráti klientovi až 60€ z platieb kartou.

Čiže v praxi by to malo byť tak, že napr. si objednám nejaký tovar (napr. aj z Alzy) a oni mi vrátia 60€ naspäť. Tak som to pochopil.

No a pointa tohto príspevku je, že sa mi to zdá dosť čudné a pokladám si otázku ,,Prečo by niekto dával niekomu len tak 60€?''. Či to nemá nejaký háčik. Nenašiel som nič v podmienkach okrem toho, čo je popísané v danom linku vyššie. Ale možno niekde inde majú nejakým malým písmom niečo popísané a predsalen to nejaký háčik má. Ale osobne som nič nenašiel. A viac očí = viac vidí (preto to sem dávam).

Tak sa chcem spýtať, či niekto niečo o tom viete, prípadne či ste niekto klienti mBank a viete napísať osobné skúsenosti s touto bankou, prípadne aj niečo o tejto akcii. Vďaka.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Re: mBank 60€ pre nových klientov

Príspevok od používateľa gogo956 »

Som klientom od zaciatku a spokojnost
Animorph
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Animorph »

Podobné peniaze som dostal aj niekoľko rokov dozadu. Kolega ma odporučil a dostal on aj ja nejaké peniaze (20+20 eur sa mi zdá). Každopádne s mBank som maximálne spokojný. Za mňa super appka.
Myslím, že stále dáva ČSOB za založenie účtu cez appku tiež nejakých 50-60 eur (tiež tam bude určite nejaká podmienka v podobe jednej platby a pod.). Nie je to nič nezvyčajné.
Háčik to nemusí mať žiadny, viem si predstaviť, že viac klientov = vyšie "hodnotenie" banky. Resp. možno by sa na to dalo pozerať aj tak, že je to 60 eur za reklamu :) Ale nevyznám sa, len hádam.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Novy klient im za to stoji
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Háčik tam asi nie je žiadny. Ja som prednedávnom týmto spôsobom využil ponuky na peniaze zadarmo od českých bánk. Založím si účet, splním podmienky bonusu a po pripísaní bonusu tie účty zruším.
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Kopírujem, čo som sa ich pýtal, a čo mi odpísali:

JA:
Dobrý deň, chcel by som sa niečo popýtať na tú vašu akciu: 60€ pre nových klientov. Mám pár otázok.

1.Je tam napísané, že to platí pre prvých 6000 nových klientov. Ako zistím, či ak by som si teraz založil účet, tak ešte budem patriť medzi nich, alebo už nie?

2.Je tam zoznam platieb, ktoré sú vylúčené z danej akcie ako napr. platby do stávkových kancelárií, kryptomeny, a pod. A otázka znie: Či ale nevadí, ak budú danou kartou uskutočnené aj platby do stávkových kancelárií okrem iného. Čiže napr. nakúpim niekde tovar za 69.99€, nejaký výrobok z e-shopu, a + okrem toho ešte budú zrealizované aj transakcie do stávkových kancelárií. Je to teda v poriadku v tomto prípade? Či to chápem správne, že podmienka bola splnená (ten nákup v e-shope) a to že tam budú platby aj do stávkových spoločností okrem toho, už nevadí, alebo je tam nejaká podmienka, že vôbec nesmú byť takéto platby počas trvania akcie realizované z danej karty?

3.Dátum splnenia podmienok sa ráta ku dňu založenia účtu alebo až ku dňu zrealizovania platby? Narážam na to, že napr. účet si založím dnes, ale kým mi príde karta, môže to trvať až 10 dní a až následne ňou teda zaplatím. K akému dňu sa to teda ráta. Lebo medzitým ako si založím účet, a kým tú platbu uskutočním, teoreticky to nemusím stihnúť, ak by platil druhý prípad.

4. Nie sú tam žiadne iné podmienky? Ja som si to samozrejme čítal všetko, ale len sa chcem uistiť, či mi niečo neušlo, a napr. som si to nevšimol.

Stačia stručné odpovede ku každej otázke. Ďakujem veľmi pekne.

ICH ODPOVEĎ:

Dobrý deň, ak sa vyčerpá počet zapojených klientov na získanie odmeny, budeme o tom informovať na webe. eKartou môžete vykonávať akékoľvek transakcie podľa Vášho uváženia a eKariet môžete mať maximálne 10. Bonus však bude vyplatený len za platby, ktoré podľa podmienok niesú vylúčené. Založenie účtu aj platby eKartou a zaúčtovanie týchto platieb musí prebehnúť v dobe trvania akcie. Splnenie podmienok sa ráta, ak sú splnené všetky podmienky, čiže poslednou podmienok (platba eKartou). eKarta je virtuálna karta bez plastového nosiču, nebude Vám zasielaná poštou, takže eKartu zriadite behom chvíle. Sú požadované len podmienky, ktoré sú uvedené v podmienkách a pravidlách akcie, žiadne ďalšie skrýte podmienky niesú. Kristína, mBank

Toto je ale už nejaké divné. 10 kariet??? Však to keď si urobím 10 kariet, prakticky si môžem nakúpiť cez net za 600€ zadarmo. Však to by zachvíľu skrachovali, keby to urobí každý. Neviem, čo si mám myslieť.
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

Myslím, že 60€ sa neviaže na počet ekariet, ale je to, ako je uvedené aj v nadpise, 60€ pre klienta.
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

JCM01 napísal: 08 nov 2022, 15:29 Myslím, že 60€ sa neviaže na počet ekariet, ale je to, ako je uvedené aj v nadpise, 60€ pre klienta.
Jaj. No asi hej.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Asi som zaváhal...no iné.

Je možné mať mBank apky spárované s jedným účtom v dvoch mobiloch? Teda jeden účet, prístupný z dvoch mobilov.
Manželke robím prakticky všetko ja a mBAnk pýta aj vytvorenie platobného príkazu potvrdiť v apke v mobile, čo je nedobre, ak moja nie je doma.
Ďakujem
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Áno, je to možné.. mám appku v mobile aj v tablete a bez problémov funguje. Potvrdzovacie správy chodia na obe zariadenia súčasne.. buď potvrdím na jednom alebo na druhom zariadení, čo mám práve po ruke. V prípade straty jedného zariadenia nebudem mať problém dostať sa do banky...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

mne tych 60 euro stale neprislo, myslim, ze akcia trvala do vcera, tak chvilu pockam a potom im napisem
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

brm - dík. Nahodil som, funguje. Ráno som na účet mBank poslal niečo z iného našeho - som zvedavý, za koľko sa tam objavia.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Z mojej skúsenosti platby z predchádzajúceho dňa chodia na účet zvyčajne okolo +/- 10h ráno - skoré ranné platby z iných bánk zvyknú prísť ešte poobede okolo 14-15h... teda aspoň výplata z VUB tak chodí. :)
Napísať odpoveď