McDonald
Re: McDonald
každá návšteva McD je pre mňa osobnou prehrou
-
MichalkoOo
Zablokovaný
No to som nevedel, chodim hlavne do optimyCheZteR napísal: na Jazere a pri plavarni
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
3,50€ naberaj a zer kolko chces (BA - Zlate Piesty) ..cinanom sa nic nevyrovnajackb napísal:drahe... mozno menu v plnej cene - bez kuponov, ale inak. najest sa za 6€ tak, ze hlad nepocitim minimalne 6 hodin, sa da len cinskych restikach a tam to tiez stoji o euro menej...
ze je to nezdrave? hell yeah! po mesiaci akcie s kupnmi mam konecne pocit, ze som zacal priberat...
@Hellboy248
azijska jedalen na mileticke
3,2€ normalna porcia napr kung-pao neni sanca stiahnut cele
druhy krat som si skusil dat len polovicnu za cca 2,6€ a len tak tak som to stiahol
azijska jedalen na mileticke
3,2€ normalna porcia napr kung-pao neni sanca stiahnut cele
druhy krat som si skusil dat len polovicnu za cca 2,6€ a len tak tak som to stiahol
+spiatocny listok BA-NR... radsej mekac
priznam sa, nedavno som podlahol a 1x si kupil mcdonalds (nieco so slaninou). hamburger nebol zly, no nicim vynimocny. sklamany som bol jeho velkostou. po dojedeni som ostal hladny. ako podraz vnimam, ze k tomu dosypu hlanolky - a prave tymi sa clovek natlaci = pocituje nasytenie.
.
velmi pozitivne vnimam koncept mccafe
Co sa tyka fastfoodu, ostava favoritom istanbul kebab:)
.
velmi pozitivne vnimam koncept mccafe
Co sa tyka fastfoodu, ostava favoritom istanbul kebab:)
ja mam pocit, ze tie jednotlive burgre nie su navrhnute tak, aby jeden stacil. sice aj tie so slaninou a podobne su vacsie ako klasicke, ale aj tak sa je treba dopchat hranolkami, alebo si objednat pocet burgerov potrebnych na zasytenie.
ked mali pred rokom akciu na povodne burgery z 50tych rokov, tak vtedy sa z jedneho "retro" burgeru dalo najest. obycajne vsak potrebujem 4 cheeseburgery aby som hlad zahnal na dost dlhu dobu
ked mali pred rokom akciu na povodne burgery z 50tych rokov, tak vtedy sa z jedneho "retro" burgeru dalo najest. obycajne vsak potrebujem 4 cheeseburgery aby som hlad zahnal na dost dlhu dobu
-
Hellboy248
Guru wannabe
vip karty pouzivate niekto?
Mne tiez chutia prve dva hryzy a potom je to vlasne nicim vynimocne a ani nijak chutne. Nieco tam cloveka ale 1-2krat za mesiac taha a ani nevie co. Bud marketing alebo tam fakt nieco pridavaju. Inak nechapem ako niekto moze ist sam do McD. Vzdy tam chodime len ako partia.
@SRneC
toto si vystihol uplne presne, tiez mam pocit ze je tam nejaka magneticka sila
toto si vystihol uplne presne, tiez mam pocit ze je tam nejaka magneticka sila
Dnes som šiel do chovproduktu v jednom OC, ktorý je otvorený až od 9:00 ... Mekáč je otvorený od 8:00 myslím. bolo 8:45, nejedol som, tak že si niečo zobnem a dám kávu.
Prečo kurnik nemajú už od rána klasické burgre ? ale tie raňajkové ? ... tie mi vyslovene nechutia. Tak keď idem do mekáča, tak na burger a nie na nejaký muffin
Isto to je len dáka zásterka aby sa mohli ukázať v dobrom svetle, že dbajú na zdravie a ponúkajú ráno len vajíčka, kvalitné pečivo, zeleninku ... bla bla bla
Prečo kurnik nemajú už od rána klasické burgre ? ale tie raňajkové ? ... tie mi vyslovene nechutia. Tak keď idem do mekáča, tak na burger a nie na nejaký muffin
Isto to je len dáka zásterka aby sa mohli ukázať v dobrom svetle, že dbajú na zdravie a ponúkajú ráno len vajíčka, kvalitné pečivo, zeleninku ... bla bla bla
-
audiotrack
VIP
lebo burgre sa ešte rozmrazujú
bravcovy muffin
labuznik 
Ak sa niekto nazdaval, ze vsetky peciva z "pekarni" v hypermarketoch su cerstve a urobene priamo tam, mam pre neho zlu spravu...
To mi je jasne, že hypermarkety vo väčšine majú polotovar ktorý len šupnú do rúry a ak to nezješ hneď čerstvé, tak to môžeš používať ako kladivo alebo špongiu ...
Narážal som na to, že tak isto ako nemajú problém rozmraziť ten ich muffin, tak určite nebude problém rozmraziť jednu žemličku
Hegy, skončil som nakoniec s vajíčkom a slaninkou ... nebolo to zlé
ale som klasik, ... mám rád rokmi overenú umelinu 
Narážal som na to, že tak isto ako nemajú problém rozmraziť ten ich muffin, tak určite nebude problém rozmraziť jednu žemličku
Hegy, skončil som nakoniec s vajíčkom a slaninkou ... nebolo to zlé
-
jorg22
Medium Professional
Aku zlu spravu? Vsetky peciva su cerstvo urobene v hypermarketoch, niektore priamo z muky, alebo zmesi prisad, ostatne su neupecene zamrazene na sklade. V pripade potreby ich upecu, cize su cerstvo upecene. Na tom nic zle nevidim. Takto sa robia aj velmi zname fornetti.jackb napísal:Ak sa niekto nazdaval, ze vsetky peciva z "pekarni" v hypermarketoch su cerstve a urobene priamo tam, mam pre neho zlu spravu...
Polotovary ma obvykle iba Lidl (chemicky upravene zmrazene pecivo na dlhsiu trvanlivost a lepsiu chut)
ostatne hypermarkety robia poctivo ved pekaren neni prakticky ziaden naklad pre tak kapacitne velke obchody.
A Lubenečko spravna volba
ostatne hypermarkety robia poctivo ved pekaren neni prakticky ziaden naklad pre tak kapacitne velke obchody.
A Lubenečko spravna volba
-
audiotrack
VIP
Veď lidl má tiež vlastnú pekáreň
-
Fabo
Hardcore addict
"Pekaren" myslis tie dve piecky do ktorych strcia pripravenu tacku? 
Vacsina hyper-super robi skutocne z mrazenych veci, cerstve ak tak tie najvacsie.
Vacsina hyper-super robi skutocne z mrazenych veci, cerstve ak tak tie najvacsie.