takze a asi preto je ten zmetok. toto sa mi na slotovi paci, ze povie co ma na jazyku a tvrdo aj ked netvrdim, ze je nejaky inteligent, ale ani ja by som nebol."Kazetu spochybňujú len tí, čo sú na nej.Ak sú na kazete relevantné mená, bude jasné, kto aj z politikov zneužil svoje postavenie. Pretože je jasné, že musel dopredu vedieť o blížiacom sa krachu"
Mečiarova kazeta
re
neviem ci ste niekto pocuvali slotu co na to povedal:
správa
Dnes mala vladna koalicia stretnutie a potom išla na TA3 tlačova beseda a novinari sa ho na disketu pýtali. on povedal že z diskety narobil kopie, ktoré dal 4 kamaratom pre prípad žeby sa mu niečo stalo, jednu že dal prokurátorovi a jednu políciiheker napísal:A teraz na Markize to je uz disketa.
dalej uvidol, že kazeta je už odkodovana a že tento týžden tušim vo štvrtok by si ju mal spoločne s generálnym prokurátorom vypočuť a následne že ju sam zverejni , teda ten jej obsah
Re: re
Dnes v relácii Na Telo Vladimír Mečiar hovoril že ide o cd-čko, ktoré samozrejme má obal ktorý sa vola kazeta, čiže opäť raz nas Mečiar trochu ponapínal.Monako2 napísal:a este, ze ju odkodovavali 2,5 roka 24 hod denne. inak je to cd aspon tak vravel
Hovoril aj to, že už je rozšifrované cd-čko a že on v prípade, že generálny prokurátor mu neumožni zverejniť obsah cd, tak to urobí sam, vraj že ma na to právo /súhlasím s ním/, Chcel by som naozaj vedieť ake veľké ryby sa na tomto BMG a Horizonte nabalili a uviedol, že sa jedná aj o politicke kruhy dnešneho parlamentu. /no niekomu toto zverejnenie asi zniči politickú karieru ak nejaká bola
btw. o taký týžden by sme mohli vedieť aj viac
pozri sa kamo, rodne čísla neuverejnia pretože sú to osobne údaje a tým by došlo k zneužitiu osobných údajov, ale Mečiar sam hovoril že ak mu to Trnka nescháli tak aj tak to zverejni, takže sa môžme si myslím tešiť sa na ten zoznam plný mien - chcel by som vidieť xichty tých politikov zo súčasneho parlametnu, ktorí sa na tom zozname ocitnúMonako2 napísal:dufam, zeho uverejnia. ja som neni zvedavy na rodne cisla, ale na mena tak nech trnka netrepe 2 na 3 lebo ma uz sere, predsa mena uverejnit mozu
btw. v tomto Mečiarovi verím, pretože to podal dosť presvedčivo v relácii a aj on sam chce vedieť o akých ľudí ide
a čo bolo najhoršie to je to, že títo politici vedeli o krachu a stihli si vybrať peniaze ved sa stratilo okolo 60 miliard Sk a iba Fruni toľko penazi nerozhádzalMonako2 napísal:a treba dufat, ze budu vyvodene dosledky na tych politikov, ktory tam vlozili peniaze a tym aj o vsetkom vedeli. hopla sme na slovensku... to bude ,,dozivotie"
tak ale neviem či bude možne vyvodiť dôsledky na tých politikov, neviem či sa na nich nevzťahuje poslanecká imunita a po vypršaní mandatu niekam zdrhnu alebo ked ich bude viac tých politikov tak spochbnia pravosť toho cd-čka a ako poznam naše súdy tak sa to bude ťahať možno aj 20 rokov a budú sa všetkým smiať do xichtu
-
Sagittarius
Guru
správa
to sa ti asi len zdalo, pretože on o veľa veciach vie a nechce nič povedať a vyhýbavo vždy odpoveda mne sa vždy páčili tie jeho vtipy, napr: taký z oblasti boxu: dežovi ponúkajú 3000 Sk zato že vydrži v ringu proti boxerovi ale tak aby ho ten boxer nesknokautoval dve minúty, dežo vydrží a davajú mu ponuku 6000 Sk zato, že vydrží dalšie dvojminútove kole s tým boxerom, dežo zbitý ale vydrží a dostáva dalšiu ponuku že dostane 9000 Sk ked vydrží v tretom kole a dežo príjme a hovori: dobré vydržím ale potom mu strelim už aj jaSagittarius napísal:Podľa toho, čo som dnes videl, Mečiar niekedy nevedel sám, o čom rozpráva...
- žiaľ neviem ohľadom ktorej problematiky to hovoril, dúfam že som sa nedopustil nejakéj chyby ked som to tu umiestnil, ak hej tak sa ospravedlnujem
-
Sagittarius
Guru
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
udajne dpc udajne.a aj keby mali tak urcite s nimi nevedia robit.omg SIS.ved odbornici radsej budu robit v sukromnej sfere ako v takej pakarni.Rixsus napísal:udajne ma nasa tajna sluzba 3 superpocitace lebo rozsifrovat PGP da pekne zabrat
imho ta kazeta je najskor fake.meciarator sa zufalo chce dostat kusok vyslnie na ktorom uz davno nebol a naskrabal nejake tie hlasy ktorych ma kriticky malo.potom sa zisti ze je to fake a meciar prehlasi ze to mal od nejakeho tajneho zdroja (rozumej feri mrkva z dolnej poruby) ktory ma konexie v podsveti a bublina splasne.
hej hej, v SIS uplni mumaci, ono to ani nevie zapnut pocitac, co uz desifrovat jeden kod.pinacolada napísal:udajne dpc udajne.a aj keby mali tak urcite s nimi nevedia robit.omg SIS.ved odbornici radsej budu robit v sukromnej sfere ako v takej pakarni.
imho ta kazeta je najskor fake.meciarator sa zufalo chce dostat kusok vyslnie na ktorom uz davno nebol a naskrabal nejake tie hlasy ktorych ma kriticky malo.potom sa zisti ze je to fake a meciar prehlasi ze to mal od nejakeho tajneho zdroja (rozumej feri mrkva z dolnej poruby) ktory ma konexie v podsveti a bublina splasne.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Cakam, cakam a nic. Dnes som sa zo sme.sk dozvedel, ze zatial sa zverejnia len najvyssie vklady. Sice neviem co to komu pomoze (mne osobne nic), ale budiz. Ked uz nechcu zverejnit mena, tak idu radsej davat aspon vysky vkladov, hoci zrejme nikoho neprekvapi, ak sa to bude pohybovat v desiatkach, ba az v stovkach milionoch. Vobec by som sa necudoval, ak by bol najvyssi vklad okolo sto milionov.