martin M napísal:ta hra ma mierne sklamala cakal som viac...asi je vazne call of duty lepsie ajked je to samy script
podla mna MoH:A oproti CoD nie je o nic lepsi co sa tyka volnosti.. akurat si mozes pristat kde chces.. ale si v uzavretom kruhu tak ci tak... a mas kompas kade mas chodit.. to je vsetko.. vojaci proti tebe su vzdy na tych istych miestach... nehovor ze nie
zdarec, ja mam zase taky problem...ze ked to vsetko nainstalujem a cracknem, hra mi nejde nijako spustit. Vypisuje mi to, ze treba origos CD. Neviete, co sa s tym da este robit, aby to slo??Kvoli takejto veci sa mi nechce zas cakat tyzden , kym mi to stiahne. Plz poradte
No klasika. Pohladal som si Hatred, Ctrl+c , Ctrl+v do polozky, kde je hra a potom mi iba vyhodilo, ze please, insert original CD. A s tymto si neviem dat rady.
No tak mam to za sebou ani na prax som neisiel len abi som dotiahol tu poslednu vezu ocakavania boli dobre akurat malo misii a zbrani malo a naskriptovane postavicki stoja na mieste nic nerobia a ked strelim ta az potom zacnu kukat ale v celku revolucna hra
Šu-Do napísal:crack vloz sem
musi ti prepisat original
jooj....sory, kamo , ze som sa ti zabudol podakovat. Velmi mi pomohla tvoja rada, lebo uz som fakt nevedel, co s tym. Vzdy som bol zvyknuty kopirovat crack do polozky, kde som to nainstaloval. Este raz diki.......Ide mi to v pohode na najvyssej grafike a uz som to skoro presiel. V pohode hra
Neviem ci to tu uz niekto pisal, ale neviete preco ked sa mi spusta autorun tak sa restartne PC? .. skusal som 2 verzie a kazda to robi a ked sa snazim pustit iba setup tak sa nic nestane ...
spect napísal:Neviem ci to tu uz niekto pisal, ale neviete preco ked sa mi spusta autorun tak sa restartne PC? .. skusal som 2 verzie a kazda to robi a ked sa snazim pustit iba setup tak sa nic nestane ...
spect napísal:Neviem ci to tu uz niekto pisal, ale neviete preco ked sa mi spusta autorun tak sa restartne PC? .. skusal som 2 verzie a kazda to robi a ked sa snazim pustit iba setup tak sa nic nestane ...
Robi ty to v XP ze ... ja som mal taky isty problem a tu hru som nainstaloval iba pod Vistou .. .
Ludia neviete poradit kde sa nastavuju rozsirene nastavneia grafiky? Da sa tam vobec nastavit Anti-aliasing ???Mam to sice na najvysom vo vsetkom no stale to je take roztrapkane doslova az preostrene....aspon u mna...a hladal som jak idiot no nastavenia Anti-aliasingu som nenasiel...
Gusttafa napísal:Ludia neviete poradit kde sa nastavuju rozsirene nastavneia grafiky? Da sa tam vobec nastavit Anti-aliasing ???Mam to sice na najvysom vo vsetkom no stale to je take roztrapkane doslova az preostrene....aspon u mna...a hladal som jak idiot no nastavenia Anti-aliasingu som nenasiel...
start-programy-(adresar kde je hra naisntalovana)- a je tam nastavenie grafiky mam dojem