Ahojte. Mám taký menší problém. Kúpil som si nový notebook (Lenovo IdeaPad Y580 - Intel i5-3210 @ 2,5Ghz (Turbo 3,1Ghz), 8GB RAM (4+4GB 1600Mhz), Intel HD 4000 + NVIDIA GeForce GTX 660M 2GB (Optimus GDDR5), 256GB SSD + 1TB HDD) a tu mám win 7 ultimate x64 a tam mi nejde hra Medal of Honor Allied Assault. Viem že je to stará hra a ani som nečakal že by mi to tu išlo. Ale na starom notebooku som mal win 7 ultimate ale x86 a tam mi to išlo. Tak ma napadlo že by som si nainštaloval program na virtualny PC (VMware workstation) a že si to zahrám tak. Nie je to náročná hra tak som rátal že by to tak išlo. Samozrejme ako prvé som skúšal nainštalovať hru na x64 a dal som režim kompatibility a dal som win xp ale nešlo. Preto som riešil vritualny PC. Nainštaloval som si virtualny win xp a nainštaloval som hru. Ale vypisuje mi:
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem
Nainštaloval som tam aj DirectX ale myslím že to bude grafikou. Nenašiel som v nastaveniach VMware-u koľko MB a či integrovanú alebo dedikovanú grafiku si má zobrať. A ked som sa pozral aj do device nager-u tak tam bol iba Standard VGA Graphic Adapter. Nebola tam ani integrovaná grafika (intel) a ani dedikovaná (nVidia)
Vie mi niekto poradiť ako by som to rozbehal? Nemusí to byť len cez VMware môže to byť aj originál vo win x64 len aby sa mi podarilo rozbehať Medal of Honor Allied Assault. Ten sa mi páčil najviac. Ani neviem prečo.
Ďakujem.
Medal of Honor - VMware
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Medal of Honor - VMware
hry sa cez VMware nehrajú.. Radšej googli prečo tá hra nejde na windows 7. Ja som tak rozchodil veľa hier (far cry, godfather..)
Re: Medal of Honor - VMware
Ja osobne hry nehrávam. Mňa po cca 30 min hrania hry prestanú baviť. Ale táto hra ma dostala. A tie novšie ma nebavili. Tak isto som sem-tam zahral NHL 2004 tie novšie ma tiež moc nebavili. A potom NFS ale to sa už dajú hrať aj tie novšie a s tým problém nemám. Len to medal mi nejde a NHL. Pripájam screen čo to robí ked spustím hru. Na windows 7 mi to išlo ale iba kým som mal 32 bit verziu. Ale ked som kúpil nový notebook tak tam som už dal 64 bit verziu a na tej mi to už nejde. Pri Medal mi urobí to čo pridávam screen a na NHL mi ju spustí ale nedá sa na nič kliknúť a nefunguje tam ani klávesnica.