Zhanam niekoho kto bol alebo je na stredoskolskom internate na Medickej 2 v Kosiciach a je VYSOKOSKOLAK ... nenasiel som totiz ziadne info o prijimani vysokoskolakov ale viem, ze ich tam beru ak ostane volne miesto.
Nie ste tam nahodou niekto ? Alebo nepoznate niekoho odtial ? Keby hej, napiste mi nejake skusenosti ... dik
Medicka 2 KE, stredoskolsky intrak pre vysokoskolaka
Re: Medicka 2 KE, stredoskolsky intrak pre vysokoskolaka
moja kamoska tam bola ubytovana, teraz je v zahranici a nepiseme si ale vraj tamb olo celkom v pohode, o prijimani tam neviem nic ale stazovala sa ze o 22:00 vypinaju net 
Spolužiak z gympla tam býva, opýtam sa ho a editnem post.
byvaly spoluziak, hej ? Ze teraz je na VS ?
spytaj sa ho prosim ta, ci je to pravda, ze po 22:00 vypinaju net .. a cez den ci je tam net aj na izbach alebo len v tych pocitacovych miestnostiach
a ze ako to je s vecierkou, viem ze strdoskolaci maju nejaky cas dokedy sa mozu flakat a asi o deviatej alebo desiatej vecer musia byt uz naspät .. ci toto plati aj pre VS studenta
a kolki su na izbach, ci maju chladnicku na izbe (asi nie), a sprchy a wc ako je riesene
dik
// a tak celkovo co mu tam vadi a s cim je spokojny
spytaj sa ho prosim ta, ci je to pravda, ze po 22:00 vypinaju net .. a cez den ci je tam net aj na izbach alebo len v tych pocitacovych miestnostiach
a ze ako to je s vecierkou, viem ze strdoskolaci maju nejaky cas dokedy sa mozu flakat a asi o deviatej alebo desiatej vecer musia byt uz naspät .. ci toto plati aj pre VS studenta
a kolki su na izbach, ci maju chladnicku na izbe (asi nie), a sprchy a wc ako je riesene
dik
// a tak celkovo co mu tam vadi a s cim je spokojny
Neviem ako je to na iných stredoškolských, ale u nás vysokoškolákom net nevypínajú. Stredoškolákom ho samozrejme vypínajú okolo 21:40 ale my ho máme stále. Net je všade. Na chodbách sú Wi-Fi routre, a signál je maximálny. Večierku nemáme, môžeme prísť hocikedy, ale keďže vrátnici aj obchádzajú intrák, môže sa stať, že človek ostane stáť pred dverami kým sa vrátia na vrátnicu ale inak žiadne obmedzenie. Izby sú dobré - bunkový systém takže sme 2+2 - 2 na izbe a 4 na bunke. Na sprchu a WC sme teda len 4. Chodbu, sprchu a WC upratuje upratovačka, my už len vysávame izby. Kúpelňa a WC sú veľké ako v bytovke, čo je komfort napr. oproti Kosmaltu, lebo ako som videl tie sú maličké. Chladničku nemáme, ale nakúpili sme si chladiace boxy.
Osobne sa nesťažujem na nič, ale niektorým vadí to že na intráku sa nerobia nijaké akcie a vysokoškoláci ani nevedia kto je na vedľajšej bunke. Takže buď ísť von alebo ostať na izbe, žiadna párty na intráku. Mne to nevadí.
vdaka za info .. este keby som ta mohol poprosit ... nevies sa ho spytat, ci nahodou nevie na zaklade akych kriterii prijimaju vysokoskolakov ? Predpokladam, ze najskor pockaju, kym budu mat ubytovanie vsetci stredoskolaci a potom prideluju volne izby vysokoskolakom ... ale podla coho ? Len podal vzdialenosti od trvaleho bydliska alebo beru aj nieco ine do uvahy ?
+ este ze kolko plati mesacne
+ este ze kolko plati mesacne