Mega Problém s Winom

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Mega Problém s Winom

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Takze,mam dost velky problem,dnes som sa po dlhom case rozhodol,ze si pojdem kupit ramku do pc,no v poho som si ju kupil, KINGSTON 2GB DDR2,dojdem domov,vybral som stare ramky,hodil som tam novu,spustam pc,a nic,monitor cierny a nic,ok,prehodil som ramku do druheho slotu,spustim pc,nic,po dlhsom case mi napisalo nieco,system failure,ze go to bios ci co,no nechapem,som restartol pc,vlozil som stare a ramky a uz mi nespustilo nic,proste nacita my na zaciatku veci,ale uz win nie,no potom som sa rozhodol,ze si reinstalnem win,ok boot device som hodil na dvdcko,vlozil som cdcko od xpcka,hned mi hodilo,ze bootovat,ok skocila mi modra tabulka,a zacalo nacitávat veci z cd,no seklo to pri niecom takom,ze "windows nieco" neviem,dole mi to ukazovalo,ok,seklo to,restartol som si pc,a zase nic,seklo tam isto,pockal som dlhsie,restartol som,a uz mi neslo ani bootovat a nic,nechápem,tomu...

Rozmýslal som nad tým,ze mozno moja doska nepodporuje ten typ ramky,alebo ja uz fakt neviem,prosim za náhodné tipy alebo riesenia,dakujem :(

EDIT/// Intel Celeron 2.53Mhz, doska: Asrock FSB 800.
W0Lf
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa W0Lf »

aku mas Zakl . dosku ?
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andr3w »

Problem bude bud v nespravnych RAM pametiach, myslim ich frekvenciu alebo este mozu byt chybne. Porovnaj si frekvenciu na starych a novych RAM pametiach, cez Google to najdes bez problemov podla znacky a typu.Ale este by som sa skusil pohrat v BIOS so samostanymi nastaveniami RAM pameti, frekvencia CL atd. Hlavne to CL si nastav na najvyssiu moznu hodnotu.
Napísať odpoveď