Megaprestup ?

O športe...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Megaprestup ?

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tak Barca uz ma Dembeleho za £110mill a ostava len dotiahnut Coutinha. Podla mna sa tak stane do konca tohto prestupoveho.
kajko21
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kajko21 »

strašne predražený nákup, pred neymarovým prestupm by kludne išiel za 80m, keď dembelé dokopy za 150m eur tak coutinho bude blízko 200
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no uvidime
este som nikde necital ze by Liverpool odmietol ponuku na 134 co poslala Barca
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Akože podľa mňa Real zvláda generacnu výmenu famózne a všetko má pokryté. Ako niekto spomenul Asensia, to je len čerešnička. Momentálne môže z Realu odísť hocikto a ani si nevšimnú.

150m za Dembeleho je šialené. Ale je to dané nielen trhom ale aj pozíciou Barcelony, každý vie ze potrebujú krídlo a ze majú zvyšných 222m.

Ale ani Dembele ich nezachráni, oni majú v prdeli obranu a stred.

Navyše, 275m výkupna klauzula za Messiho sa mi zdá teraz.... Smiešna?
City už hádže siete....
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Dembele oficiálne v Barcelone (až teraz potvrdené, dovtedy to boli iba dohady)
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Dembele mi pride ako panic signing ... Taky highlightovy hrac so strasnym zakoncenim...Co som pozeral co pisu fans BVB tak su celkom radi ze sa ho zbavili. Je ocividne ze vedenie Barcelony nevie co robi a nam sa neostava nic ine len smiat :D
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ten chlapec má veľký potenciál, sledoval som niekoľko zápasov Borusie minulý rok. A fanúšikova sú radi že ide preč preto, lebo sa zachoval ako sa zachoval, trucoval, nechodil na tréningy, jednoducho vydupal si prestup, načo im bude taký hráč v tíme? Ale môžu byť spokojní, lebo na ňom veľmi pekne zarobili. Pre mužstvo je to však oslabenie a už sa ťažko bude hľadať teraz náhrada.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Kúpiť za 15 a predať za 150? Hahaha
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

presne ako pise DanielDevil. To iste by mal urobit aj Liverpool s Coutinhom. uz ked raz hrac poda ziadost je to case closed. ak ho aj nepredaju tak nebude hrat v takej pohode a forme ako minule sezony
kajko21
Light Expert
Light Expert

Bayern ževraj pristúpil k rokovaniam s barcelonou ale necháva proti ponuku na 150mil, a ževraj už sa dohadujú na prestupe Renata Sancheza ako náhradu za Coutinha. Ak sa to podarí tak, za prvé barca kúpi dvoch predražených hráčov a liverpool s BVB neskutočne zarobia, a za druhé stále im to nerieši problém s trgickou obranou :D na ktorú im už nezostáva čas ani peniaze... well done
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Renato Sanchez najprv povedal, ze chce ostat a zabojovat, ale chce hrat. Teraz ze chce prestupit. Pre Barcu to ale nie je urcite nahrada za Coutinha lebo su to uplne odlisne typy hracov a na uplne inych postoch. Sanchez taku hodnotu nema a ak by za neho Barca dala viac ako 60 tak im to ozaj uz hrabe...Coutinho je stale zraneny takze rozhodnutie este urcite nepadlo, inak by uz bol aspon na lavicke vcera
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Barca ide do sraciek. Jako hneď po odchode Neymara som vyhlásil, že Dembele je najlepšia možnosť, ale nie ako druhý najdrahší hráč sveta, lol.

Cele sa I'm to rozpadá, ak teda odíde Iniesta, čo je vraj veľmi pravdepodobné, nevidím veľa dôvodov ako udržať Messiho, ktorého už minimálne napadla možnosť prestúpiť. Výkup za 275 je úplne reálny a priznám sa, že by som ho rad videl ako si poradí s premier league.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

IMHO Iniesta by nebolo az take oslabenie pre Barcu, mozno by som povedal, ze by im to prospelo. Ak sa im podari Coutinho a mozno este aj Sanchez tak sa o buducnost Barcy bat nikto nemusi. Druhym najdrahsim hracom ho spravili len okolnosti, z toho by som vedu nerobil

//autoeditácia príspevku (28 Aug 2017, 12:38)
akurat citam, ze Liverpool poslal ponuku do Monaca za Thomasa Lemara, ktory hra na poste Coutinha..
kajko21
Light Expert
Light Expert

Ja som to myslel že Sanchez má byť náhrada za Coutinha pre Live aby mohol odísť do Barcelony. Osobne si ale nemyslím že Coutinho odíde toto leto, inak mi to príde že Liverpool pustí Coutinha iba v prípade že sa im podarí získať do konca prestupového nejakú náhradu, čo by dávalo zmysel. Tak či tak, barca sa vytrápi túto sezónu ;)
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Borusia podpísala Yarmolenka za, na dnešné pomery, slušnú sumu 20 miliónov (oficiálne). A čítal som, že PSG podpísalo Mbappe-ho na hosťovanie s možnosťou prestupu za cca 166 mega ak si dobre pamätám, toto je ale len špekulácia. Ale na druhú stranu, bol by to slušný ťah, ako sa vyhnúť príliš vysokým výdavkom tým, že by ho vlastne kúpili až o rok, ale hrať by mohol už teraz. Cez víkend navyše opäť nehral, aj keď bol na lavičke, takže podľa mňa je odchod veľmi reálny.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

tak on trucuje takze stavat by ho nemohol a odchod bol len otazkou kam..po tom ako vypadol z hry real a city ostalo len PSG a Monako bolo zrejme aj rado, ze sa dohodli tak, ako sa dohodli.

Teraz sa uvolnil Draxler, k dispozicii je Sanchez a tym padom realne aj Coutinho cize 3 slusne sumy (mozno 2 ak Sanchez pojde len na loan) padnu este za tieto 4 dni
Navyse sa cim dalej tym viac spomina odchod Alexisa Sancheza do City ci Chelsea, takisto aj Ox, Ozil a Mustafi. Takze este mozno ostanu oci pre plac hlavne fanusikom Arsenalu, ktory nie je okrem Lemara spajany so ziadnym velkym hracom
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Oxlade vraj do Chelsea som čítal nedávno. No som zvedavý ako sa to ešte premieša. Tiež sa hovorí o príchode Auriera do PL. A aj Nabi Keita vraj podpísal s Liverpoolom ale až k júlu 2018. Jovetič by mal ísť zasa do Monaka ako náhrada za Mbappe-ho.
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Osobne si myslim, ze sa tie aktualne sialene sumy za futbalistov casom aspon ciastocne upravia. Spravi sa par megadrahych nevydarenych prestupov (kt. uz zacali) a kluby si uvedomia, ze nema cenu vrazat totalne nezmyselne peniaze do precenovanych hracov a trh sa zase vrati do "normalu"
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

mm no neoplati..z dresov vieme ze klub vela nezarobi, ale tie nie su jedinym marketingovym tazitkom...oplatit sa podla mna oplatia hlavne pri velkych menach
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

guess.whoo napísal:mm no neoplati..z dresov vieme ze klub vela nezarobi, ale tie nie su jedinym marketingovym tazitkom...oplatit sa podla mna oplatia hlavne pri velkych menach
Keď prestúpil Ronaldo do Realu, klub sa neskôr vyjadril, že suma sa im vrátila len za rok na dresoch.
Napísať odpoveď