Men vs. Burger (naj burger v BA zdarma)
Re: Men vs. Burger (naj burger v BA zdarma)
sa smejes ale my sme boli kupovat 4 roky do zadu v Detve auto a sme skocili na obed do pohostinca, 2x pizza 2x velka kofola spolu 8€
To bol uprimny smiech. Ja som kupil 4x tvrdy alkohol 4x 3dcl brzda, chipsy a 2x caj za 4,8€ v Myte pod dumbierom.
Ja som bol na jednom tripe v Moste (ČR) a tam bol 2dcl tvrdy drink za 29kč tak sme sa tam strieskali...
heh no potom sa ludom co ziju v takych oblastiach vlastne ani nedivim ze burger za 7,50€ vidia ako zlodejinu
To su ludia ktori maju krcmu ani nevedia preco, niekedy mi to pripada, ze to fakt drzia kvoli 20 alkoholickym prepitym stamgastom, renovacia posledna v 1978, krcmar sucast inventara. Pacia sa mi dedinske restiky a krcmy kde sa maka, kde je cisto, kde su novinky podla rocnych obdobi, viac druhov piv. Tam su ceny normalne ale v globale aj tak nizke a je to super, casto lepsie ako v mestach. 
Iste miesta ako salase popr. lokalne situovane restiky to je asi najlepsie miesto na stravovanie sa. Klud ticho pohoda skoro z pravidla mila obsluha, atmosfera na nezaplatenie... a v konecnom dosledku sa tam najes lacnejsie jak v "zaprdenom fastfoode" 
Neviete, či niečo také existuje aj v Brne alebo musíme ísť pre challenge do BA? 
Skumal som aj ja, ale nepodarilo sa mi najst nic podobne 
No my sme sa o to pokusali a nedali sme to, a to si myslim ze sme dost velky jedaci
drzim palce.
A pozor na tie hranolky, ak mozem odporucit tak jedzte to za sebou ze vsetky hamburgery potom vsetky hranolky a potom kolu a nemiesat.
A pozor na tie hranolky, ak mozem odporucit tak jedzte to za sebou ze vsetky hamburgery potom vsetky hranolky a potom kolu a nemiesat.
tie hranolky su domace?
akoze...zo zemiakov rucne krajane?
akoze...zo zemiakov rucne krajane?
dobra otazka
tie "kolacove" z cesta co maju v McD ziadna vyhra
tie "kolacove" z cesta co maju v McD ziadna vyhra
Pravdupovediac, ja som sa k hranolkám ani nedostal, stačil mi ten burgera bol som plný.
neidem kvoli tomu zakladat novu temu ked uz sa tu burgre spominaju. bol niekto v british rock stars na burger? momentalne je akcia na zlavomate tak ci to je fajn http://www.zlavomat.sk/zlava/73181-4-dr ... rc=catalog
mno.. tak som sa tam teda bol pozriet.
.
Obsluha: 5/5
priestory: 3/5
jedlo: 3/5 (hamburger royal)
pivo: 4/5 (janacek 11)
Hamburger bol velky, no chutovo nevyrazny a suchy. Cena je v prepocte k velkosti OK, no uz tam viac nepojdem. radsej si dam nieco mensie ale plne chute (napr. jahnaci burger v mestianskom pivovare). Obsluha bola vyborna.. usmievava a pozorna.
.
Obsluha: 5/5
priestory: 3/5
jedlo: 3/5 (hamburger royal)
pivo: 4/5 (janacek 11)
Hamburger bol velky, no chutovo nevyrazny a suchy. Cena je v prepocte k velkosti OK, no uz tam viac nepojdem. radsej si dam nieco mensie ale plne chute (napr. jahnaci burger v mestianskom pivovare). Obsluha bola vyborna.. usmievava a pozorna.
Heh a takáto recenzia to znechutí človeku tam ísť a vyvaliť 10 evry. 
Tak ak je problem iba v chuti tak 100 ludi 100 chuti ale posledne co som tam bol uz to je nejaky-ten-rôcik a kedze na Slovensku je v oblube ak je zakaznik dlhodobo spokojny treba znizovat standarty, tak je mozne ze uz ani tam to nestoji za to...
A čo toto? Kamoš tam chodí a pochvaľuje si, tie ceny sú nižšie (ale tak možno je aj menšia porcia, neviem). Máte skúsenosti?
edit: http://www.burgerland.sk/
@hughito
na odkaz si asi zabudol
na odkaz si asi zabudol
Bol som tam, porcie takisto dobre ale uz to posobilo viac "fastfoodovo" ako nejaka restika.hughito napísal:A čo toto? Kamoš tam chodí a pochvaľuje si, tie ceny sú nižšie (ale tak možno je aj menšia porcia, neviem). Máte skúsenosti?
Do burgerlandu chodim uz dlhsiu dobu. Majitel na tu restiku kasle (zahlasila obsluha), casto nemaju burger, ktory si vyberiem - vtedy mi ale obsluha pribali aspon omacku zdarma. Teraz maju akcie na styl mc donaldu (kupony na zvyhodnene packy), zrejme im to velmi nejde a preto vyrabaju rozne akciove ponuky. Napriek tomu mi tam chuti. Je to lepsi fast food. Pri menu by sa uz vsak pytal tanier a nie tacka.
Ked som tam bol prvy krat a cakal som kym mi daju moj burger, prisla tam pani co si objednala predomnou a z jej burgeru vytiahla asi 4cm drevenu palicku, ze to tam malahughito napísal:A čo toto? Kamoš tam chodí a pochvaľuje si, tie ceny sú nižšie (ale tak možno je aj menšia porcia, neviem). Máte skúsenosti?
Trosku mi to teda skreslilo nazor o tom podniku.