Meno/heslo routra po preinštalovaní
Meno/heslo routra po preinštalovaní
PLS : mam wifi router ... pre rokom mi ho boli instalovat na pc a zapajat atd ..... isiel stale v poho ... pripojil som si nan 2 notebooky a vsetko v poho ale ... pred tyzdnom som preinstaloval PC . segra si kupila novy mobil /s wifi/ a ja jej ho chcem pripojit ... problem : ked som pripajal notebooky musel som ist na 192.168.1.1 a tam zadat meno: admin heslo: admin .... no a bol tam taky kod ktory ked som dal do notebooku sa pripúojil na net ... ale ked to chcem urobit teraz po preinstalovani mi to nejde ... neda sa mi tam prihlasit pod menom admin .... PRECOOOOOOO ????????? PLS DUFAM ZE CHAPETE !!!!!!! PLSSSSPLSSSSPLSSSSSPLSSSSSs
Pravidlo 19:
Názvy tém nepíšte veľkými písmenami. Vo vlastnom záujme dávajte normálne názvy tém, pretože témy ktorých nadpis je ničhovoriaci budú bez upozornenia vymazané. Príklad: "Súrne pomóóc!", "problem", "monitor"...
Pravidlo 23:
Skôr ako položíte otázku, použite na fóre vyhľadávanie, pozrite do FAQ a v neposlednom rade použite google.com. Ak ste nič nenašli a idete zakladať tému, tak použite vhodný predmet príspevku, v texte správy sa pokúste stručne opísať problém, píšte spisovne (napr. nepoužívajte X miesto CH, W miesot V..., dávajte pozor na y/i, rozlišujte veľké a malé písmená, obrázky vkladajte do prílohy a hlavne používajte interpunkčné znamienka...), prečítajte si návod Ako správne položiť otázku a Ako správne hlásiť chyby.
Názvy tém nepíšte veľkými písmenami. Vo vlastnom záujme dávajte normálne názvy tém, pretože témy ktorých nadpis je ničhovoriaci budú bez upozornenia vymazané. Príklad: "Súrne pomóóc!", "problem", "monitor"...
Pravidlo 23:
Skôr ako položíte otázku, použite na fóre vyhľadávanie, pozrite do FAQ a v neposlednom rade použite google.com. Ak ste nič nenašli a idete zakladať tému, tak použite vhodný predmet príspevku, v texte správy sa pokúste stručne opísať problém, píšte spisovne (napr. nepoužívajte X miesto CH, W miesot V..., dávajte pozor na y/i, rozlišujte veľké a malé písmená, obrázky vkladajte do prílohy a hlavne používajte interpunkčné znamienka...), prečítajte si návod Ako správne položiť otázku a Ako správne hlásiť chyby.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
lebo používaš defaultné meno a heslo, ktoré by sme ti skôr povedali keby si dal konkrétny typ routra. Skús ale admin a bez hesla, prípadne administrator (taktiež bez hesl alebo s rovnakým heslom ako meno..). Určite by si to našiel v manuály alebo na nete keby napíšeš konkrétny typ a označenie svojho routra
-
audiotrack
VIP
určite si do toho manuálu pozeral? Lebo ja to tam vidím: http://forum.msi.com.tw/bas/RG60SE%20User%20Guide.pdf kapitola 5.11.2 Firmware, na strane 52 (v tom pdf je to strana 58 lebo prvé stránky nie sú číslované). Píše sa tam že pri upgrade si si mal zálohavať nastavenia, ak si tak nespravil tak sa použili defaultne. Meno a heslo by malo byť admin/admin, pokiaľ ti to nejde skús ho (opakovane) resetnúť.
-
audiotrack
VIP
xD nezvisuj hlas v tom manuali je len ako ho zaregistrovat
//autoeditácia príspevku ( 13 Dec 2009, 11:17 )
hh no cital somm si ten pdf dokument str 58 ale moc som tomu nepochopil ... iba ze tam mam stiahnut nejaky subor a tak .. no ja to skusim .. a inak ten reset : ked ho stlacim tam wifi sa sprava uplne rovnako ako keby som nerobil nic ... ani neblikne naviac !?! Ja fak nwm ale som zufaly ... a inak som na nieco prisiel ... este pred reinstalom PC som mal IP 192.168.1.100 a teraz mam koncovku .102 a notebook ma .101 ... mozno ide ten admin/admin iba na .100 ... ale k nemu sa uz asi nevratim
tak co na to povies ?
//autoeditácia príspevku ( 13 Dec 2009, 11:17 )
hh no cital somm si ten pdf dokument str 58 ale moc som tomu nepochopil ... iba ze tam mam stiahnut nejaky subor a tak .. no ja to skusim .. a inak ten reset : ked ho stlacim tam wifi sa sprava uplne rovnako ako keby som nerobil nic ... ani neblikne naviac !?! Ja fak nwm ale som zufaly ... a inak som na nieco prisiel ... este pred reinstalom PC som mal IP 192.168.1.100 a teraz mam koncovku .102 a notebook ma .101 ... mozno ide ten admin/admin iba na .100 ... ale k nemu sa uz asi nevratim