Menší oddych v Tatralandii

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
HafO
Medium Expert
Medium Expert

Menší oddych v Tatralandii

Príspevok od používateľa HafO »

Ahojte , poprosil by som Vás , sme s frajerkou už nejaký ten čas a chceli by sme ísť na pár dní(3-4 dni maximálne) do Tatralandie.

Avšak nastal jeden problém , ako viete poloha Tatralandie nieje moc dobrá vzhľadom nato že ani ona ani ja nemáme auto :D . Rozmýšľal som , že by sme sa ubytovali v nejakom priváte alebo v hoteli na tie 4 dni a z mesta(Liptovský Mikuláš) by sme chodili autobusom do Tatralandie z Lip.Ondrášovej (ako som sa dozvedel že je to odtiaľ iba pár desiatok metrov ). Vedeli by ste mi poradiť ak by sa tu našiel aj niekto domáci ?

Ako je to tam s Autobusmi Z a DO Tatralandie ?
Prípadne ceny ubytovaní v meste ?(Prepáčte ale tie ceny v areáli sú premrštené) aké sú orientačné ?
Ďakujem veľmi pekne , ide mi len o tú dopravu v tom meste , kde by sme sa mali ubytovať aby sme boli polohou čo najlepšie k autobusovej stanici:) ,,,

+ Ak by ste dali nejaké typy , čo by sme tam mali vidieť , vyskúšať , ochutnať , + nejaký ten BAR / Diskotéka.

Ak by ste boli taký ochotný veľmi by mi to pomohlo , ešte raz vďaka. :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Menší oddych v Tatralandii

Príspevok od používateľa hojko »

Ubytovat sa mozes aj inde, trebars si vziat v okoli chatku, co to bude Jasna alebo nieco ine. Autobusom mozes prejst do LM a potom z LM do Tatralandie.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ak by si si našiel ubytovanie v Ondrášovej, tak tam v pohode zájdeš aj peši.. nemôže to trvať viac ako 10-15min.. :)

http://www.tatralandia.sk/najdete-nas.html

Ostatné atrakcie.. skôr ak ste na turistiku.. Žiarská dolina (zo Žiarskej chaty zjazd na kolobežke), Jasná.... jaskyne... prípadne bobová dráha v Pavčinej Lehote... a tiež rafting, paintball, lukostreľba, štvorkolky na vodnom areáli priamo v LM.

:)
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

Presne ako píše brm... z Ondrašovej to je 10-15 min. pešo. Pogoogli nejaké priváty.

Autobus do Tatralandie chodí(l) v lete pravidelne niekoľko krát do dňa - neviem ko to je teraz. Kedy tam chcete ísť? Lebo v lete je to tam nastrieskané: dlhé rady na tobogány, bufety, atrakcie... v bazéne hlava na hlave. Ak to nechceš zažiť, tak tam treba ísť keď prší :D alebo sa vyhnúť mesiacom júl, august. Osobne by som tam šiel v júni - to by už mali byť otvorené všetky tobogány a asi aj nejaké atrakcie.

prípadne ak by ste si našli ubytovanie v Jasnej. Odtiaľ by mal tiež chodiť nejaký bus priamo do Tatralandie
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

A este skus porozmyslat nad tym ze ci tam chces byt tie 3-4 dni. Lebo ja si myslim, ze 1 den vam bude uplne stacit - jednak kvoli tomu ze tam moze byt pekne vela ludi, jednak kvoli cene a myslim si, ze tam tolko dni ani nie je co robit. Maximalne 1-2. Ja tam chodim maximalne raz do roka a to mi vzdy staci :P

Radsej zvysny cas vyuzi nejako inac - turistika (ako bola spomenuta napriklad Ziarska Dolina), jaskyne ktore sa oplati navstivit (Liptovsky Jan, Demanova,..), alebo ked uz ku vode, tak jeden den namiesto do Tatralandie ist napriklad ku Lipt. Mare (samozrejme az v letnych mesiacoch) :wink:
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Tobogány a celá vrchná časť sa vždy otvárala 1. júna (brigádnici z vysokých škôl už začínali pracovať). V júni ale musíš rátať s tým, že tam bude veľa školských výletov. Keď som brigádoval pred pár rokmi, tak sme mali rekord 28 zájazdov v jeden deň :) Môže sa stať, že nevychytáš žiadny zájazd, a budete to mať s pár ľudmi sami pre seba :)
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

radšej zájazdy ako 11 000 ľudí. :D (čo bo rekord, keď som tam brigádoval ja :D)
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

11 000 pamätám, ale vtedy som mal akurát voľno :)
Napísať odpoveď