Menší problém s priateľkou

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
blitzkrieg
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Menší problém s priateľkou

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

Takže ani poriadne neviem kde začať sme spolu od 6.decembra minulého roka, dá sa tak povedať že som ju dostal od mikuláša :) ,lenže teraz trochu k problému takže ja mam 16 čo chvíľa 17 a ona 19 rokov, vonku si spolu vychádzame veľmi dobre, stále sa smejem, bavíme, nikdy nestojí reč ani podobne, neviem či vám pomôže aj to že ja som Baran a ona znamenie Škorpión (tie veľmi dokopy nejdu ale na moje prekvapenie si vychádzame), no a teraz k problému, najväčší problém je ohľadom netu, chodieval som na pokec a ona tam stále ešte chodieva, ja som si kvôli jej žiarlivosti zrušil všetko aby boľ kľud lenže ona si tam našla pár kamarátov ktorých berie ako "bráchov" z netu čo ma dosť štve, nechce mi ukázať ani históriu, verím jej ale držím sa pravidla Dôveruj ale preveruj - to je jedna vec ktorá mi vadí ohľadom netu, ďalšia je tá že v podstate keď sa mi chce ísť spať a chcem ísť preč tak ďalšiu pol hodinu až hodinu musím byť na nete aby sa neurazila a aj tak sa napokon na mňa urazí, neodzvoní, nenapíše sms a mňa to trápi že sa tak chová, vyhráža sa mi že sa so mnou nebude baviť a podobne a to ja neznesem musím mať aj pocit slobody, keď jej napíšem že nech ide aj ona spať aby bola vyspatá a aspoň budeme potom spolu vonku dlhšie ako na nete tak to na ňu neplatí, povie si svoje a zasa sa vrátime k tomu vyššie napísanému, keď jej to chcem vyvrátiť tak sa zasa urazí, no a niekedy už fakt netuším čo mám robiť, vždy keď sa pohádame tak to je v pohode ale chcem obísť tieto problémy a neviem už ako.. raz mi dala koniec pretože som neprišiel na net, ďalší prípad bol na návšteve u jednej rodiny, tam ohovárala moja mama (naši sú rozvedený) a tak som si ju tam zastával, proste nemohol som prísť na net, frajerku som prezváňal, písal sms ale ona mi vyčítala že som sa o ňu vôbec nezaujímal "či vôbec žije", tak mi napísala sms "tak ja už na nete dlhšie čakať nebudem, KONIEC" dala mi koniec a keď som sa jej spýtal že ako si to mám vysvetliť s tým koncom tak povedala že "vysvetli si to ako chceš" ..no a to som bol totálne v koncoch ale dali sme sa dokopy, lepšie povedané ten konec mi nechcela dať a zasa sme spolu, milujem ju, stále jej to píšem, hovorím a hlavne jej to dávam najavo, ona tiež lenže nechápem to jej správanie, čo už mám viac robiť..odpovede typu porozprávaj sa s ňou o tom medzi 4 očami, tak to som skúšal a bez výsledku...
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

loool ty mas ale nervy, jak by som jej raz povedal dovidenia tak by ma uz nikdy nevidela :P ciste decke spravanie...
pripadne ak to chces vyriesit, tak prid zanou, a povedz jej co si myslis, ze nech sa nechova ako decko atd, proste pokial k tebe daco citi tak sa rychlo udobrite a vsetko sa snad napravi, ak nie tak koniec..
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

vyzera to ze ta chce mat stale pod kontrolou a na povrazku :)
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

pershing napísal:loool ty mas ale nervy, jak by som jej raz povedal dovidenia tak by ma uz nikdy nevidela :P
pozri sa na to tak, ja sa snažím, frajerky čo som mal kedysi boli buď tak isto vekovo na tom ako som ja alebo o rok / dva mladšie, nevedeli sa správať, chlastávali, kamarátky im boli prednejšie a najhlavnejšie že ma podvádzali, táto je iná som nevedel že sa zaľúbim ale hop a bolo to, milujem ju a nechcem ju stratiť, preto robím všetko pre to aby to "klapalo" no lenže ona akoby si to nevážila, píše mi že o mňa nechce nikdy prísť, že ja som ten pravý a tak, lenže správa sa ku mne akoby som s ňou bol už 30 rokov... :|
vyzera to ze ta chce mat stale pod kontrolou a na povrazku Smile
no niečo na tom bude keď už aj v mojej škole ma nejaké známosti ktoré na mňa dávajú pozor ...sa cítim jak nejaké zviera v ZOO ...
Skorocel
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Skorocel »

presne tak, chce ta mat ako na povrazku. Povedz jej, ze nehodlas byt jej "opica" a ked sa tak bude k tebe spravat, tak ju ignoruj. Bud si uvedomi svoju chybu, alebo vas vztah stroskota... No ak stroskota, tak to zato moc nestalo, kedze ta mozno chcela viac ovladat, ako mat rada
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

akoze mat o 2 roky starsiu frajerku ktora by sa spravala takto tak jej zmosta doprosta poviem ze aj ja mam svoj zivot a nech si to uvedomi... a s tymi brachami z pokecu... no len nech pekne ukaze historiu lebo jej das koniec ty.... nemoze sa predsa s tebou takto zahravat... teda moze ak si natolko slepo zalubeny ze jej to dovolis.... a to by si nemal.... pekne krasne sa s nou porozpravaj, ze co ti na nej a na vasom vztahu vadi a ak nebude chciet o tom pocut alebo sa s tebou dokonca rozide aspon budes vediet ze to nebola ta prava ked nedokaze robit vo vztahu ziadne ustupy a kompromisy.....
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

toto nikam nevedie, bud jej povies (ukazes) to co si sem napisal a sa spamata/nespamata=koniec. Ale skor by som to asi normalne ukoncil, ty pre nu robis co sa da, no ona zije vo svojom svete zazranom do pokecu a do virtualnych slov. Ked o teba pride zisti v com urobila chybu.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Tvoja priatelka je imbecilna sliepka.

A ak sa teraz citis byt dotknuty ci ukrivdeny, len si chod precitat konverzacie ktore vedie s tymi jej "brachami", hned so mnou budes suhlasit.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

a čo jej trtká na hlavu??
ste spolu pár mesiacov a robí takéto hovadiny? čo bude robiť ked budete spolu rok dva? proste chceš ísť spať? tak chod spať a nech sa uráža koľko chce - pak jej povedz - zlato? počúvaš sa? ty tu po mne vrieskaš za to že som išiel spať ...
toto nikam nevedieť a kkta by som zo seba za žiadnych okolností kôli žene nerobil - to si zapamataj
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

myslim ze vsteci ti tu povedali to iste co poviem aj ja =)) nenechaj sa ovladat... sak to je aj tvoj zivot ne =D chod spat ked chces ty nie ona.. omg... pekne ta ma zmotaneho... =)
ja to nebyl
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ja to nebyl »

presne ako hovoria vsetci nech si z teba nerobi ko*ot proste si mysli ze ked si ta chyti do lasa tak budes skakt ako ona piska normalne jej napis bez zbytocnych oficializmov ze na to je*es ! a ze je*es na nu ak sa nespamata a poviem ti z pokecu nic dobre nevzide , toto je moj subjektivny nazor pretoze tam si chodia vkuse vypisovat nejake sliepky a takzvani buchaci co si svoju sexualitu otieraju cez pismena oje*** to
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

..v podstate si tak pripadam ako na povrázku ako tu všetci píšete.. včera ako som sa s ňou hádal tak potom to bolo zasa ok v podstate...no lenže chcem sa vyhnúť týmto trafeným hádkam, teraz robím skušky v škole a mal som ísť s ňou lekárovi lenže nemohol som..tak teraz čakám a po 4 hodine sa musím vypýtať zo školy... gangy a pokúsim sa nejako zistiť čo si píše ..keď zistím popíšem tu viac ohľadom toho, ak máte napríklad aj nejaké nápady ako ju donútiť aby mi ukázala históriu alebo podobne tak sem s tým.. už som skúšal hocičo ...jej vadí napríklad aj to keď za ňou stojím (za jej chrbtom) a pozerám čo píše ..tak je z toho nervózna a aj minule u mňa spala a bola stále na nete ..som sa jej spýtal že prečo je na nete keď môže byť so mnou a ona že "no ja tu mám kamarátov a nebola som pár hodín na nete" a keď som jej na to povedal že keď dojde domov tak na net môže ísť tak sa urazila alebo mi odvrkla ... :roll:
triple
a čo jej trtká na hlavu??
ste spolu pár mesiacov a robí takéto hovadiny? čo bude robiť ked budete spolu rok dva? proste chceš ísť spať? tak chod spať a nech sa uráža koľko chce - pak jej povedz - zlato? počúvaš sa? ty tu po mne vrieskaš za to že som išiel spať ...
toto nikam nevedieť a kkta by som zo seba za žiadnych okolností kôli žene nerobil - to si zapamataj
sranda je aj to že cez tie sviatky čo boli vianoce a mali sme na školách prázdniny tak som mal kompletne prevrátený deň ..som býval na nete aj do 9 rána kvôli tomu že si nemala s kým písať ...a keď jej poviem že idem spať (už som tak aj pár krát urobil že som sa zobral, vypol PC a šiel spať) tak sa potom správa arogantne a urazene akoby som jej zjedol večeru a neviem ako ublížil .. :samovrazda:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

u mňa by skončila
quancej
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quancej »

bola u teba a visela na pokeci? :shock:
je starsia a to jej dava moznost byt vo vztahu dominantnejsia. ked jej to dovolis takmer bez slova, tak sa ani necuduj ze s tebou zameta...
osobne by som to ukoncil, nechal by som ju samu vo svojom virtualnom svete so vsetkymi "pseudobrachami".
co sa tyka tej historie, tak je to kazdeho osobna vec, ale ak ma problem ti ich ukazat tak to na nieco poukazuje. ja tiez nemam rad, ked sa mi niekto pozera cez plece co pisem...pripada mi to nefer voci osobe co mi pise,lebo to moze povazovat za doverne.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Nič v zlom, ale takto si nechať skákať po hlave? Veď ty nemáš žiadnu slobodu v tom vzťahu. Strašne ťa obmedzuje, zakazuje ti veci resp. ju štvú veci, ktoré sama tebe robí (chodí na pokec a pod.) Mňa by takéto neustále prispôsobovanie a netolerancia z jej strany dobre naštvala. :(
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ach jezis, prestrihni jej doma kabel. Po troch dnoch vracania, potenia a zimnice sa ocitne v realnom svete a potom ju velmi skaredo opust.
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

bolek napísal:Nič v zlom, ale takto si nechať skákať po hlave? Veď ty nemáš žiadnu slobodu v tom vzťahu. Strašne ťa obmedzuje, zakazuje ti veci resp. ju štvú veci, ktoré sama tebe robí (chodí na pokec a pod.) Mňa by takéto neustále prispôsobovanie a netolerancia z jej strany dobre naštvala. :(
pravdu povediac ma to štve všetko ohľadom netu ale zo všetkého najviac že keď jej poviem že idem do posilky tak mám byť do hodiny doma, každý čo aspoň trochu cvičil vie že napríklad biceps a prsia sa nedaju odcvičit za hodinu (keď rátam cestu tam aj naspet tak to je cca 30 minút takže na cvičenie mam pol hodinu) ...ale to je v pohode teraz cvičit nemôžem, najviac ma štve že základné potreby nemôžem robiť t.j. spánok..vadí mi ten pokec a to okolo toho ale keď mám porovnať toto tak nech si je tam dokedy chce ale aspoň vyspať by som sa chcel ...už som sa s ňou rozprával o tom, aj dnes ..ona že " v žiadnom prípade nepôjdeš skôr " :? ...koniec jej dať nechcem, nech vidí že sa k tomu dokážem postaviť a keď potom ona urobí prešlap tak potom bude rada na mne ...
mi-chau dobrý nápad ale ako som spomínal nechcem ju nechať ..chcem to len nejako vyriešit a chcem si nájsť trochu času na seba na tých par kamarátov čo mám a vyspať sa bez toho aby sa urazila ...
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

podla mna ta nemiluje, len ta chce mat pri sebe.. to je zakladny rozdiel
ta holka nevie co je laska a je zavisla na internete
uz si sa s nou mal davno rozist :-(
nenechaj sa obmedzovat :P nezasluzi si ta
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

nenechaj si srat na hlavu, ma ta len ako poskoka, ja by som sa na nu vysral uz davno :roll:
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Uz sa s nou kurvasurovo pohadaj, povedz jej, ze aj Ty mas potreby a ako spravny chlap si slobodu doprajes. Pekne posli spat ju, RPcky pockaju, Ty si vyjdi s kamosmi, zaposiluj si, urob si vlastny program a kasli na jej dristy a pokusy o nezmyselne hasterenie.

Buchni do stola, sak si uplne pod papucou, Ty trt!

Ked k Tebe pride, schovaj mys alebo inak zamedz pristupu na net (odpoj a schovaj modem). Vyhod jej na oci jej zavislost na nete. Naser ju, nech sa zamysli nad svojim spravanim voci Tebe.
Zamknuté