Merali rychlost a odbocil som pred hliadkou-otazka
Re: Merali rychlost a odbocil som pred hliadkou-otazka
myslis ze si vymyslam?
ze kamaratka sa nudi tak 150e posiela policajtom len tak??
ze kamaratka sa nudi tak 150e posiela policajtom len tak??
Na Slovensku este neplati objektivna zodpovednost, uz sa tu o tom oisalo a bolo to aj v televizii. Pokuty sa neposielaju za rychlost, aj o tom sa tu uz pisalo. Takze si vymyslas ty alebo kamaratka.
ok este raz
Prislo domov na majitela auta ze nech POSLE UDAJE KTO SOFEROVAL VOZIDLO VTEDY KED NAMERALI
JEJ MATKA poslala udaje ze soferovala DCERA a potom prislo jej DCERE ze ma zaplatit
rozumieme sa?
Prislo domov na majitela auta ze nech POSLE UDAJE KTO SOFEROVAL VOZIDLO VTEDY KED NAMERALI
JEJ MATKA poslala udaje ze soferovala DCERA a potom prislo jej DCERE ze ma zaplatit
rozumieme sa?
Ja ta chapem, ale neverim tomu.
podla mna spravili hlupost ze udali ze soferovala jej dcera
inak mi to pride uplne normalne....oni proste skusia ci sa chytis a zjavne niekto sa chyti
inak mi to pride uplne normalne....oni proste skusia ci sa chytis a zjavne niekto sa chyti
pride mi uplne zvratene aby policia sr posielala domov papiere o tom, kto a v aky cas soferoval vozidlo a aby som im obratom posielal udaje o danej osobe, aby jej mohla prist pokuta...pritiahnute za vlasy
tak co jej mam povedat ze je sfetovana a ze si vymysla?
vsak uvidim ako dopadnem ja mno
vsak uvidim ako dopadnem ja mno
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Glider sorry ale taku postu by som ignoroval, ak by prisla nasledujuca obalka, stavil by som sa v najblizsiom PZSR a opytal sa co to ma znamenat.
Objektivna zodpovednost neplati, pokutu moze vymahat jedine policajt ktory ta zmeral na mieste v ten den. Tym padom je obsah tej obalky bezpredmetny. Zaprial by som im prijemny zvysok dna a odisiel.
Kamaratke zagratuluj ku Cool Story a nabuduce nech si vymysli nieco vierohodnejsie, priadne ak by to bola predsalen pravda tak nech si nenecha srat na hlavu.
Mohla mat 150€ na 3 plne nadrze.
Objektivna zodpovednost neplati, pokutu moze vymahat jedine policajt ktory ta zmeral na mieste v ten den. Tym padom je obsah tej obalky bezpredmetny. Zaprial by som im prijemny zvysok dna a odisiel.
Kamaratke zagratuluj ku Cool Story a nabuduce nech si vymysli nieco vierohodnejsie, priadne ak by to bola predsalen pravda tak nech si nenecha srat na hlavu.
Mohla mat 150€ na 3 plne nadrze.
okej okej
dik
a ja jej verim..prisiel bubu dopis z PZ tak sa zlakli a poslusne nahlasili...
podla mna PZ posle a caka ci sa niekto prizna alebo nie no...
dik
a ja jej verim..prisiel bubu dopis z PZ tak sa zlakli a poslusne nahlasili...
podla mna PZ posle a caka ci sa niekto prizna alebo nie no...