Meranie zraku priamo v optike
Meranie zraku priamo v optike
Dá sa prosím Vás veriť meraniu zraku v optike? Po poslednej prehliadke potrebujem bohužiaľ okuliare. Pozerala som si viacero optík v meste a nejak neviem čo si o tom myslieť.
Re: Meranie zraku priamo v optike
Keďže potrebuješ farbičkovať svoje príspevky, niečo s tým zrakom naozaj máš.
Choď jednoducho na očné, nech ti vyšetria zrak a predpíšu okuliare.. s receptom potom môžeš ísť do optiky.
Choď jednoducho na očné, nech ti vyšetria zrak a predpíšu okuliare.. s receptom potom môžeš ísť do optiky.
No musí to byť kvalitná optika, ktorých je ale málo.
Prečítaj si tent rozhovor:
https://domov.sme.sk/c/7057352/opticka- ... zraku.html
Prečítaj si tent rozhovor:
https://domov.sme.sk/c/7057352/opticka- ... zraku.html
Myslím, že záleží od optiky a hlavne od toho, kto ti oči vyšetruje, meria. Ja som si našla asi na piaty pokus až svoju ozaj dobrú optiku s ktorou som spokojná. Oči zmeria po ojednaní sa pán doktor priamo na mieste a okuliare majú vždy trendy ale aj luxusnú klasiku. Ja som veľmi spokojná s optikou *** .
//A preto si sa sem registrovala s vymyslenym mailom a pouzila este aj Tor na zamaskovanie IP adresy, ze??? Reklama tu nie je toleroana!!!
//A preto si sa sem registrovala s vymyslenym mailom a pouzila este aj Tor na zamaskovanie IP adresy, ze??? Reklama tu nie je toleroana!!!
Chod ku ocnemu lekarovi, ked neveris komercnym optikam. Oci ti presnejsie nik nezmera.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tiez planujem ist si dat do poriadku zrak a premyslal som priamo o optike, ale ked hutorite, ze k ocnemu je ovela lepsie, tak asi si to pojdem vycakat tam 
-
mirak2
Hardcore addict
posledny krat mi merali v optike a aj ked to bola doktorka, tak mi to odmerala zle a kvoli tomu okuliare nenosim. nie malo penazi vyhodenych do luftu.