v prvom rade sa musim pridat ku kolegom nadomnou a spolu s nimi zasnut nad porovnavanim tychto dvoch absolutne odlisnych aut
ani neviem, kde zacat, pretoze vsetky vyhody becka, co pises, su dost na povazenie... co sa tyka spotreby - neviem, kde si dosiel na to, ze tam bude nizka spotreba, sice sa tam montovali jednapatky a jednasedmicky, ale co z toho, ked to auto ma jeden a pol tony... vies si predstavit tu dynamiku? mozes si to samozrejme vytocit, ale co z toho, ked spotreba pojde stvorcom hore... dalej bude omnoho namahanejsi motor, a o tom sme sa predsa bavili v tvojej predchadzajucej teme, preto sme aj 1,8 do ravky uplne zavrhli... co sa tyka vybavy - ano, ale za vsetko sa plati, a to plati aj pre autobazare, okrem toho Bcko nie je az take luxusne vozenie, ako sa moze zdat, tam tej priplatkovej vybavy tiez nie je tolko, aby to bolo relevantne... design - subjektivna zalezitost, ale pre mna ma vacsi imidz ravka, radsej uprednostnim imidz kvazi offroudu ako imidz nepodareneho vanu... cena je tiez relativna, nasiel som 2005 s 60 000km za 15 litrov... to je ta dobra cena? ak to aj chces brat zo zahranicia, kde su ceny nizsie, kludne, ale za tie peniaze mozes mat milion lepsich a novsich aut...
dalsia vec, ako spomina nordkapp... A a B nie su ani mercedesy, ak si niekedy sedel v nejakom lepsom medaku, tymto budes vyslovene sklamany, v A som sa viezol aj ja a aj napriek tomu, co som vedel, tusil a ocakaval, som bol zhrozeny... bol som v tom napchaty, bolo to male, tvrde, nepohodlne... ak chces mpv alebo maly van, tieto modely ti urcite neodporucim... kopu inych znaciek ti ponukne viac za omnoho lepsie nadobudacie ceny, este nehovoriac o cenach servisu, pokial od teba bude niekto chciet 75e/hod bez dane, mozes byt este rad, tak si to spocitaj...
a este, aby som ta vyviedol z omylu - nie je mercedes ako mercedes