Mercenaries 2: World in Flames
Prave som to dohral, velmi dobra odreagovacka, zial plna bugov, grafickych nedokonalosti a vyskytlo sa aj par nedokonalosti v designe. Najlepsia je na tom schopnost zaobstarat si ludi, ktori helikopterov alebo stihackou zariadia vase poziadavky, a tzn. takticku podporu: zasoby, destrukcne zbrane ci pestry vyber vojenskych a civilnych vozidiel (vratane helikopter). Dohranie mi trvalo tak 12 hodin, vratane mojho odhalovania prilezitosti v otvorenom svete.
chcem sa spýtať, to akože sa nedá dať rozlíšenie 1280x1024 ? V hre je možnosť aspectu 4:3 ( pričom 1280x1024 je 5:4 ) a lite. Alebo je chyba u mňa ? Windows XP. Všimol som si podivného programu čo mám nainštalovaný, volá sa MultiRes ( multi-resolution a neviem načo je ) može to byť tym ? Grafika X1950XT, najnovsie catalysty. Tento problém mi robí ešte u jednej hry, Lotr : Battle for Middle Earth 2/Witch King
Pls, help
Pls, help
nechapem co ma za problem ... ved teraz zas pises ze ked ukaze sipku stlacis E ... preco? ... vsak stlac sipku prebohakelsoo napísal:Ani za Boh mi nechce ukradnut ten tank stlacim E vyskoci na delo potom ked napise sipku stlacim zase E ako mi bolo radene a typek vyskoci z tanku streli ma a ja spadnem ....(((
Aka sa vam zda bit ta hra?
Baví vás to? Ja len tak či sa mi oplatí to sťahovať
Požiadavky mam akurát tie minimálne
Service Pack: Windows XP SP3
Processor: Pentium 4 with hyperthreading / AMD Athlon X2
Memory : 1GB / 1,5GB
GPU: Nvidia GeForce 6800 GT / ATI Radeon ATI X1600 /ATI HD2600 XT
Video RAM: 256MB
Shader model: 3.0 /?
Hard Drive: 10GB install + save data
Sound: DX 9.0c compatible
Na akom rozlišení mi to pôjde? úplne najnižšom? Čo myslíte? snad to nebudem mat velmi kockate
Baví vás to? Ja len tak či sa mi oplatí to sťahovať
Požiadavky mam akurát tie minimálne
Service Pack: Windows XP SP3
Processor: Pentium 4 with hyperthreading / AMD Athlon X2
Memory : 1GB / 1,5GB
GPU: Nvidia GeForce 6800 GT / ATI Radeon ATI X1600 /ATI HD2600 XT
Video RAM: 256MB
Shader model: 3.0 /?
Hard Drive: 10GB install + save data
Sound: DX 9.0c compatible
Na akom rozlišení mi to pôjde? úplne najnižšom? Čo myslíte? snad to nebudem mat velmi kockate
-
Rosssoneri
Medium Expert
....
Srry za blbu otazku ... ale ako mam brat tie krabice peniaze a to vzdy mi pise nieco z helicopterou ako ju mam zavolat? dakujem vopred
-
Rosssoneri
Medium Expert
......
Diky hned ako som to napisal sa mi odomkla misia kde som ziskal toho pilota a uz berem vsetko co pride ale aj tak diky .. inak ta hra je dost nudna vkuse to iste robis... nvs poradit nejaku good hru nejaku novinku...rochedo napísal:^^ budes plnit misie, a postupne sa ti to odomkne - potom uz budes mat moznost si odvazat veci ako napr. municiu, palivo aj peniaze cez helikopteru
Re: ......
tak z noviniek skus saints row2 este to nieje na nete ale behom par dni budeRosssoneri napísal:Diky hned ako som to napisal sa mi odomkla misia kde som ziskal toho pilota a uz berem vsetko co pride ale aj tak diky .. inak ta hra je dost nudna vkuse to iste robis... nvs poradit nejaku good hru nejaku novinku...
-
Rosssoneri
Medium Expert
Re: ......
Diky moc .. lebo uz nwm co mam zahrat vela hier som v tomto obdobi presiel ...rochedo napísal:tak z noviniek skus saints row2 este to nieje na nete ale behom par dni bude
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
..
MAM probvlem - nainstaloval som to .. a pocas hrania mi na chrbte skace zbran aj opasok
dost je to otravne nasiel som nieaky patch ale neche mi ho nahodit s neznamych dovodov nemate nieaky funkcny patch ? !