Ahojte
Chcel by som sa popytat aka je situacia na slovensku ohladom predaja ,,festivalovych´´ produktov, chceme sa s kamaratom trosku zahrat na kseftarov cez leto. Napadaju ma 3 varianty:
1) Skusit to oficialne, objednat tovar preclit, zaplatit DPH (tomu by sme sa tak ci tak nevyhli pri tom mnozstve) plus neviem ako to je so zivnostou (student) a nasledna forma predaja...
2) Objednat, preclit a skusit to na ,,cierno´´ nieco predat cez bazos a nieco v stile otvorit kufor a skusit stastie. Pri tejto alternative ma najviac zaujimaju mozne sankcie (dokopy sa jedna o tovar v celkovej hodnote cca 800e).
3) Objednat, preclit a predat to uz nejakemu stankarovi (ale i tu sa nevyznam ako to je z legalneho hladiska)
Akekolvek rady, informacie, skusenosti a postrehy su vitane. Napad je v uplnom zarodku a nic sa nestane pokial to tak i ostane.
Merchandise predaj
Re: Merchandise predaj
moj osobny nazor: zalezi od objemu, par veci predat na bazosi by nevadilo, vacsie mnozstva by si uz mohli zacat vsimat. a hlavne: ziadny stankar nieco take od vas nekupi, su to predsa ludia, co maju vacsinou vlastne e/shopy, myslis ze nemaju vlastne a lacnejsie zdroje?
btw co vlastne myslis pod tymi festivalovymi produktami?
btw co vlastne myslis pod tymi festivalovymi produktami?
klobasu a pivo!
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
k tomu si prirátaj pokutu z daňového úradu, nakoľko by si z toho neodviedol daň z príjmu keďže bločky asi dávať nebudeš keď to je na čierno§ 63
Fyzickej osobe alebo právnickej osobe, ktorá prevádzkuje bez živnostenského oprávnenia činnosť, ktorá je predmetom voľnej živnosti, živnostenský úrad uloží pokutu až do 1659 eur.
Dakujem a tymto padom to cele padloaudiotrack napísal:
k tomu si prirátaj pokutu z daňového úradu, nakoľko by si z toho neodviedol daň z príjmu keďže bločky asi dávať nebudeš keď to je na čierno