Ja by som v prešove uvítal McDonalds, chyba tu nejake take stredisko, keby sa postavilo, aj ked bude čoskoro KFC tak rad by som sa išiel najest v prešove do donalda.
cor3 napísal:Ja by som v prešove uvítal McDonalds, chyba tu nejake take stredisko, keby sa postavilo, aj ked bude čoskoro KFC tak rad by som sa išiel najest v prešove do donalda.
asi všetko ked ma nieco napadne editnem
presne taketo prispevky som mal na mysli... diky moc
...inak aj v Martine by sa McDonalds uzivil
myslim,ze bystrici by sa zisla nejaka lepsia skola co sa informacnych technologii tyka - predsalen UMB na to fakt nema a potom nejake pracovne prilezistosti,nech to vsetko v blave nieje len alebo na zapade, lebo inak tu potom fakt nedrzi nic mladych ludi...
nemas, za co aj ked sa mi nechce editovat, ale kopa toho tu zmeni ten naš primator, niekde som cital ze vraj ze bude stavat metro, sa zblaznil, ale asi len žartoval , neviem neviem, sak kuknite presovske.info, co sa stavia, a co sa pripravuje
no my máme okolo 51 alebo 52 tisíc obyvatelov, a nič mi nechýba. Na to že sme relatívne malé mesto, máme aj futbalový štadion, aj hokejovú štadion, športovú halu, krytu plaváreň, blízko máme minigolf.. krása
Len ma trošku štve ten nový trend: stavať krčmy všade kde sa dá
Kedze poslednych par rokov za svoj domov povazujem viac Ostravu ako tu malu dedinku na Slovensku z ktorej pochadzam (pozor, nemam problem sa priznat k povodu ;) ), mozem smelo skonstatovat, ze tu mi nechyba vobec nic. Pomerne vyspela infrastruktura, investicie do pohodlia obyvatelstva na kazdom kroku, efektne vyriesena doprava, dostatok cohokolvek co potrebujem pre svoj zivot. Paci sa mi tu.
Ja by som hlaven uvítal keby železničná spoločnosť nemenila cestovný poriadok každeho pol roka. Takto si to sotva stihnem zapamätať a už je zasa nový
- Ja by som to zmenil len raz a naposledy - všetky vlaky, čo idu do BA - Nove Mesto by som presmeroval riadne na Hlavnu stanicu, ako sa patrí. Chcel by som vidieť toho inteligenta, čo ho napadlo posieľať najplnší ranný vlak na stanicu plnú bezdomovcov na periferii mesta, kde chodi 1 električka a 1 autobus raz za 20 minut.
njn v Martine som chcel tiez fest Mc'Donalda, ale ked som bol v Mc..... tak som rad ze mame nase FRITO..... a asi najznamejsi stanok v meste.... ( PLECHAC ) .....
ja som s mestom spokojny.....
/ehm martin ma okolo 60.000 obyvatelov ze?.... len tak ci som dobre zhlasoval
v KE mi chyba IKEA, co sa tyka krciem, fast foodov, obchodov, je tu toho po kkt. to co mi tu chyba su kluby, kde by kazdy vecer hrala nejaka kapela. zopar ich je, ale je to dost malo.co sa tyka diskotek je to bieda, ceny premrstene a priestory mizerne.hudba ani nehovorim.
V Brne nechyba vobec nic, ani ta zelen. Aj priamo v centre sa najdu velke parky. Problem je skor v tom, ze odvsadial je to vsade trochu dalej ako v malom meste.