Metal Gear Solid
Metal Gear Solid
je to už síce stará hra, a asi si to už bude málokto pamätať, ale potreboval by som poradiť. som v 4.leveli, a mám použiť nejaký detektor mín, ale neviem ho nikde nájsť, a podľa návodu by som ho mal dostať.
-
lekoklatik
VIP
Detektor mín ak si správne pamatam by mal byt v sekcii, kde su padacie dvere, kde si ziskal C4 na kartu tusim Lv.1, kde sa dostanes k prvemu bossovi Revolverovi. Je to 2poschodie dolu z tankoveho hangaru. No tak by si mal mať kartu lv.2 alebo 3 a detektor min je niekde, alebo v jednej z tych miestnosti. btw ak mas thermal googles /ten cerveny/ tak je minu tiez vidiet.
Pripadne je detektor min v tom hangare tankov, ked vides hore po schodoch, su tam kamery a zliezol si na to poschodie z rebriku. Tak tam by mali byt dvere lv2 alebo lv3 nvm. takze bud v zbrojnici, alebo v hangare tankov. inak v hangary tankov je aj tlmic a ten je vo dverach lv.1 . to som si isty
btw MGS tema tu uz asi je
Pripadne je detektor min v tom hangare tankov, ked vides hore po schodoch, su tam kamery a zliezol si na to poschodie z rebriku. Tak tam by mali byt dvere lv2 alebo lv3 nvm. takze bud v zbrojnici, alebo v hangare tankov. inak v hangary tankov je aj tlmic a ten je vo dverach lv.1 . to som si isty
btw MGS tema tu uz asi je
-
lekoklatik
VIP