METAL,METAL...
Re: METAL,METAL...
Tak ten nový album je poparadzina. To posledne Nko bolo slabšie a toto je navrat k peckovosti aj keď už chyba petri ale ten novy vokalista ma velmi slusny hlas a s tym novym gitaristom maju aj zaujimave nove melodie a podobne. Kľudne by som tento album postavil k Death Unlimited.
akurát ma mierne mrzí, že Kride už nemal toľko vokálov ...
Inak samozrejme tiež mi príde oveľa lepšie ako N:)
Inak samozrejme tiež mi príde oveľa lepšie ako N:)
Tak ja som sa dostal k novej svedskej kapele Amaranthe, ktora hra klasicky speed s malymi prvkami death. Mna cely album priam ocaril, kapela ma az troch spevakov - resp. jednu hlavnu spevacku a dvoch spevakov, jedneho na melodicke spevy a druheho na chraplaky. Vela ludi z mojho okolia to kritizuje, ze je to prilis moderne, sladke,... ale kazdemu sa to dostalo pod kozu a ja to pocuvam dokola uz tyzden 
-
javatar
Hardcore addict
nom nom nom - dat si zase do ipodu staru dobru entropiu bol skvely napad
trochu "matematiky" tiež nezaškodí
-
slipknot1506
Light Star
in flames ....brutal co dava na tej osemstrune
pre priaznivcov technického death metalu brutalne spraveny klip http://www.youtube.com/watch?v=sB_wCYF4BCM
-
Royalflush
Guru wannabe
Počuli ste nové EP od blowjob for a cowboy ? 
-
Thrash/Death
Star
Royalflush napísal:Počuli ste nové EP od blowjob for a cowboy ?
-
Royalflush
Guru wannabe
Skomolil, ja to tak volám. 
Takže metálek počúvam od 10tich rokov.
Začala som Metallicou a pokračovala objavovaním nových vecí.
Momentálne sa teším na september a Animals As Leaders a blizsie zase Eluveitie v KE .
Začala som Metallicou a pokračovala objavovaním nových vecí.
Momentálne sa teším na september a Animals As Leaders a blizsie zase Eluveitie v KE .
-
Royalflush
Guru wannabe
Animals As Leaders... matematikári. 
-
javatar
Hardcore addict
Mne sa ta ukazka od dunlopa pacila - sklbenie zlozitosti, technickej narocnosti ale ma to pri tom myslienku a umelecku hodnotu (snad az na ten uvod). To co uz postol za nim slipknot - Cryptopsy, o tom by som to povedat nevedel. Ale ked uz ospevujem techniku: (sice bieda kvalita ale LIVE)
Eluveitie su skveli, videl som ich pred par mesiacmi v BAINsomNIA napísal: Momentálne sa teším na september a Animals As Leaders a blizsie zase Eluveitie v KE .
Ing.FijoK : Ešte je to aj za dobrú cenu.Na východe sme tu dlho nič také nemali.Takže máme sviatok
Royalflush:Takáto matematika sa mi páči
Djent
Royalflush:Takáto matematika sa mi páči
v októbri sú Eluveitie zas v BA, na Neckbreakers BallIng. FijoK napísal:Eluveitie su skveli, videl som ich pred par mesiacmi v BAZvlast posledny album sa im vydaril. Isiel by som na nich kedykolvek znovu, ale KE mam trochu od ruky
mmm, aj s Dark Tranquility, to bude lahodka 
ako to vyzerá v tom Košickom Colloseu? z fotiek mi to pripadá, ako u niekoho v pivnici
-
Thrash/Death
Star
miestnosť 4x5 metrov, zafajčené jak sviňa, keď je klub plný návštevníci musia postávať na schodoch alebo na poschodí. Deravá strecha, keď prší (ako na Sepulture minulý rok) tak to padá dnuka. Vidno že to je DYI klub, ale inak v pohodeToy M@ch!n3 napísal:ako to vyzerá v tom Košickom Colloseu? z fotiek mi to pripadá, ako u niekoho v pivnici
Trash/death nestras!
A chcem byt toho piateho jula v prvej linii

A chcem byt toho piateho jula v prvej linii
-
Thrash/Death
Star
neboj
bol som tam len raz práve na tej Sepulture a bol som trochu zdesený, ale zase je tam typická klubová atmosféra ako sa patrí takže nie je o čom a bol som spokojný aj so zvukom