to su asi moje chutovky
METAL,METAL...
-
metal4ever
Amateur
-
snake.j
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
ja black/death (za odporucanie dakujem azazelovi), trash/speed, semtam heavy...
moja prva skupina bola metallica (je aj dodnes) a pocuvam okrem nej este :
iron maiden, helloween, black sabbath, megadeth, cult, arch enemy, in flames, staticX, sepultura, system of a down, stratovarsius, Dimmu Borgir, Children of Bodom, HammerFall, Cradle of Filth, Opeth, Fear Factory, Disturbed, Slipknot......a je ix este aj viac..
myslim, ze mam z metalu siroky vyber, je to ta naj hudba co moze byt..
METAL FOREVER !!
moja prva skupina bola metallica (je aj dodnes) a pocuvam okrem nej este :
iron maiden, helloween, black sabbath, megadeth, cult, arch enemy, in flames, staticX, sepultura, system of a down, stratovarsius, Dimmu Borgir, Children of Bodom, HammerFall, Cradle of Filth, Opeth, Fear Factory, Disturbed, Slipknot......a je ix este aj viac..
myslim, ze mam z metalu siroky vyber, je to ta naj hudba co moze byt..
METAL FOREVER !!
-
snake.j
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
SOAD a rammstein su nu-metal, co klasicky metal nie je...ale je to fajna hudbaRotten77 napísal:loooooooooooool vidim ze tu niektori vedia o metale vela.....slipknot soad a rammstein maju od metalu daleko....neviem ci vam nieco hovori slovo hardcore![]()
u mna su naj black death pagan gothic....take kapelky ako Fintrol,Ethereal pandemonium,Amok,Arkona,Tvangeste a Ador dorath
slipknot su sasovia, ktori sa hraju na tvrdyx metalistov, tvorbu maju ako taku, ale zeby boli nejaka extra metalova skupina tvrdit nemozem...
Hmm, vidim ze tu je dost metlakov.
Ja pocuvam Iron Maiden- the best, HammerFall, Stratovarius, Judas Priest, Manowar, Nightwish, Rhapsody. ked to tak zhrniem tak je to heawy/power/speed. No nebranim sa ani Blacku a Trashu, Death je na mna trochu moc, no nazivo je to v pohode.
Ps. v sobotu som bol na winter masters of rock, bol to dost narez aj ked zvuk nebol zrovna najlepsi.
Ja pocuvam Iron Maiden- the best, HammerFall, Stratovarius, Judas Priest, Manowar, Nightwish, Rhapsody. ked to tak zhrniem tak je to heawy/power/speed. No nebranim sa ani Blacku a Trashu, Death je na mna trochu moc, no nazivo je to v pohode.
Ps. v sobotu som bol na winter masters of rock, bol to dost narez aj ked zvuk nebol zrovna najlepsi.