matus87 napísal:godsmack teda bola pre mňa pecka potom ma to prešlo..a je to grunge
si vypocuj nirvanu, pearl jam, alice in chains a porovnaj s godsmackom a ak mi potom budes tvrdit ze godsmack je grunge tak sa chod dat vysetrit... godsmack je hard rock...
Maki napísal:si vypocuj nirvanu, pearl jam, alice in chains a porovnaj s godsmackom a ak mi potom budes tvrdit ze godsmack je grunge tak sa chod dat vysetrit... godsmack je hard rock...
a marylin manson? to metal nieje a nikdy nebude
Ani Godsmack nie je skupina, ktorá tvrdo sedí na jednom žánri a neboj minimálne tie prvé dve veci mám vypočuté. Keď si všimneš jeden čas vydali Godsmack aj jeden album "Other side" ktorý sa odlišoval od ich tvorby štýlovo.ČIže v Godsmacku je aj ten tvoj hard rock, nu-metal podľa blackyho ale nič to nezmeni na tom, že štýlovo to pôsobí na grunge.(A ja ti svoje názory nevnucujem)
A s tým, že sa mam vyšetriť si to trošku prehnal...
fruxo napísal:mam taky blby pocit ze si si prave nieco precital na wikipedii o metale, a teraz tu ides poucovat ludi ktory metalom ziju roky (nehovorim o sebe)
je mi jedno
a zato ze pocuvam daco aj komercne to neznamena ze je to zlee..OMG...pocuvam to co sa mi paci.....A MANSON je POP-rock...........fruxo:heaven shall burn vobec neni komercne...OMG si BOSS chlape......vseobecne mam rad este nightrage,archeon,Norther,trivium,blacksunrise(pecka),SUICIDE SILENCE-msju dobre videa mimochodom....arch enemy.....a klasika ceska ako arakain to sa mi ece lubi....som bol aj na koncerte....dobry su...ale niesu moji naj.....EVERGREY(na to ma kamos nahuckal )
Maki napísal:si vypocuj nirvanu, pearl jam, alice in chains a porovnaj s godsmackom a ak mi potom budes tvrdit ze godsmack je grunge tak sa chod dat vysetrit... godsmack je hard rock...
a marylin manson? to metal nieje a nikdy nebude
Godsmack je nieco medzi hard rockom, nu metalom ale da sa to v pohode nazvat aj post-grunge
dexter - skoda ze tam mas Evergrey inak su to vsetko prevarene kopirky keydysi slavnych kapiel ktore nestoja za nic, avsak su momentalne IN tak ich vsade strkaju
brainwirm napísal:noo manson a pop-rock tak s tymto tiez urcite nemozem suhlasit.. keby to bol poprock tak ho hraju v radiach 10x denne
trocha som prehnal....ja vim....ale mne to tak pripada.... ale metal to neni urcite ale inak raz som merlina pocul na radiu okey....to bolo v noci ale ....ale bola to nejaka jemna pesnicka
UjoNecro napísal:A co z toho je metal?
bullet for my valentine ratam medzi metal.....to neni rock urcite :D:D....len neviem aky druh....som cital uz newim de ze emo-trash-metal....ale fakt newim co to nebol bulshit
matus87: ak ti to pripomina grunge tak si grunge este nepocul....
necro: ty lama lamkata - na godsmack permanentne kydas ze ako to mozem pocuvat ale ides poucovat? kazdopadne prvky nu-metalu su tam zanedbatelne - hard rock tam prevlada a este vo velkej miere alternative metal sa da povedat...
co sa tyka bulletu tak prvy album je metalcore ale druhy je uz v podstate trash.. myslim ze neje o com.. a neviem co mate seci s tym emom bullet je vykradacka triviumu + viac cistych vokalov..
brainwirm napísal:co sa tyka bulletu tak prvy album je metalcore ale druhy je uz v podstate trash.. myslim ze neje o com.. a neviem co mate seci s tym emom bullet je vykradacka triviumu + viac cistych vokalov..
ja newim to som len cial ...od veci ale:tear dont fall.ina je*a tam je a ten debil ju podvede OMG
brainwirm napísal:co sa tyka bulletu tak prvy album je metalcore ale druhy je uz v podstate trash.. myslim ze neje o com.. a neviem co mate seci s tym emom bullet je vykradacka triviumu + viac cistych vokalov..
trivium je vykradacka sama o sebe a asi si nikdy nepocul thrash metal lebo Bullet ma od toho daleko....
maki: nemusim mat rad kapelu aby som pocul aky to je styl