Korium celkom zaujimave, aj ked nie zrovna do tanca ludi za tou kapelou rozoberat nejdem, viem svoje.. Remmirath technicky dobre zahrate ale stylovo sa tam velmi nehodil.
Ja som sa koli Arkone drbal do BB z Bratislavy ale stalo to zato, sice Zrec hral podla mna lepsie lebo Arkona mala debilneho zvukara co im tam ponastavoval veci ako keby hrali na stadione ale perfektny zazitok. Uz len Masha stala zato
Na Temnozor by som uz nesiel. Uz vonkoncom sa mi nepaci ked sa z lasky k vlasti stava v textoch nenavist proti ostatnym. NS mi nevonia
To AxXis: Kolovrat by som nikomu nevycital, kebyze vjem kde to zohnat tak ho nosim aj ja, je to staroslovansky znak slnka a existoval este kym Dolfiho predkovia zili jak pirati na moriach a nemali daleko od ciganov kade chodili takze plienili a zabijali urodzeny Vikingovia.
To AxXis: Kolovrat by som nikomu nevycital, kebyze vjem kde to zohnat tak ho nosim aj ja, je to staroslovansky znak slnka a existoval este kym Dolfiho predkovia zili jak pirati na moriach a nemali daleko od ciganov kade chodili takze plienili a zabijali urodzeny Vikingovia.
Hmm, kolovrat je len hakovy kriz co sa tvari, ze nieje hakovy kriz, tot cele. Ak by si ho chcel chod na koncert kapely ako je Temnozor, tam ich predavaju vo velkom.
Mas to podobne ako s Thorovym kladivom, tiez to nieje nacisticky symbol a pri tom ma na niekoho krku rovnaku vahu ako hakovy kriz samotny.
Neviem nevazil som to takze Ti neviem povedat.
Slovanske symboli by som moc s NS nespajal. Kedze urcity ujo nepozeral na Slovanov ako na nieco rovnocenne.
Aj na arkone sa predavali ale len pracky na opasok a to som nechcel, nepotrebujem aby to kazdy videl. Je to len pre moje potesenie.
Nemecký Spiegel TV Magazin zajtra odvysiela report o obvineniach z plagiátorstva voči známemu nemeckému rapperovi Bushidovi (skutočným menom Anis Mohamed Youssef Ferchichi) vyrieknuté rôznymi hudobníkmi, vrátane Nórov Dimmu Borgir.
Tí minulý rok hrozili Bushidovi podaním žaloby za použitie melódie z piesne kapely na jeho albume bez povolenia. Išlo konkrétne o použitie Dimmu Borgir piesne Mourning Palace v Bushidovej Mittelfingah.