METAL,METAL...
-
L.A.M.E
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
a preco by to nemalo byt ako album npr predtym ?Grond napísal:jj nehorazne bohovske to je ,dalsi album na ktory sa velmi tesim je Disarmonia mundi - The isolation game hoci to uz nebude to co byvalo
Re: METAL,METAL...
ja počuvam hlavne melodeaht ,folkmetal , vikingmetal ale kludne si vypočujem hocičo kvalitné a kapeli norther, children of bodom, fintroll, amon amarth, korpiklaánimetal4ever napísal:Aký metal počuvate(black,death,power,trash,heavy,pagan,folk,..)?A ktoru skupinu mate najradšej?
-
Iron-Eddie
Light Professional
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Iron-Eddie
Light Professional
-
Royalflush
Guru wannabe
-
satan77
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Tak No. 1 je určite
Divine Souls
- vďaka tejto kapelke, ktorú pustili v metelici rádia rebeca asi pred 7 rokmi som začal počúvať metal a potom punk a tak...
Uvedomil som si, že je to dnes už z mála hudby čo fakt za niečo stojí - rocková hudba všeobecne, keď nepočítam metalcore - z toho mi je zla - pár chalanov čo maju bohatých fotrikov, kupia si gitary a idu sa vyblazniť, väčšinou to tam celé zachraňuje bubenník...
No a momentálne Freedom Call, Dimmu, Sk Punk, Kovenant a tak...
Divine Souls
- vďaka tejto kapelke, ktorú pustili v metelici rádia rebeca asi pred 7 rokmi som začal počúvať metal a potom punk a tak...
Uvedomil som si, že je to dnes už z mála hudby čo fakt za niečo stojí - rocková hudba všeobecne, keď nepočítam metalcore - z toho mi je zla - pár chalanov čo maju bohatých fotrikov, kupia si gitary a idu sa vyblazniť, väčšinou to tam celé zachraňuje bubenník...
No a momentálne Freedom Call, Dimmu, Sk Punk, Kovenant a tak...
-
mirak2
Hardcore addict
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Rev
bubenik kapely Avenged Sevenfold vo veku 28 roku zomrel, vraj prirodzenou smrtou...wtf?!?
REST IN PIECE, toto ma totalne dostalo
bubenik kapely Avenged Sevenfold vo veku 28 roku zomrel, vraj prirodzenou smrtou...wtf?!?
REST IN PIECE, toto ma totalne dostalo
-
Royalflush
Guru wannabe
satan77:
S tým metalcorom s tebou plne súhlasim, už aby mu bol koniec. Veď je to stále o tom istom.
Kód: Vybrať všetko
Uvedomil som si, že je to dnes už z mála hudby čo fakt za niečo stojí - rocková hudba všeobecne, keď nepočítam metalcore - z toho mi je zla - pár chalanov čo maju bohatých fotrikov, kupia si gitary a idu sa vyblazniť, väčšinou to tam celé zachraňuje bubenník... -
lekoklatik
VIP
Mne sa najviac ľúbi XIIIRoyalflush napísal:Dneska som troška očekoval Mushroomhead a docela sa mi to zapáčilo - vedel by mi niekdo poradiť nejaký fajn album?
-
Thrash/Death
Star
ja mám metalcore náhodou veľmi rád. A hudobníkov by som takisto nepodceňoval lebo niektoré kapely majú dosť technických gitaristov a bubeníkovAbhorer napísal:satan77:S tým metalcorom s tebou plne súhlasim, už aby mu bol koniec. Veď je to stále o tom istom.Kód: Vybrať všetko
Re: METAL,METAL...
Neviem ci to sem patri ale nepoznate neaku dobru folk metalovu skupinu ?