Metanol
Metanol sa používa aj v zdravotníctve, ale podľa toho, čo je napísané v úvodnom príspevku, resp. akým štýlom je to napísané, si myslím svoje ...
Ak to je pravda, tak túto tému zamknúť, zmazať a zavolať ti odbornú pomoc.
Ak to má byť vtip, tak je na mňa príliš drsný.nebavi ma zivot tak si to chcem predtym aspon riadne uzit
Ak to je pravda, tak túto tému zamknúť, zmazať a zavolať ti odbornú pomoc.
-
jasan21
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
metanol...aj samotne jeho vypary su skodlive tak na oci ako na pluca....nedavaj to ak chces nieco co ti fakt vycisti okno tak:
moj sused to ma v starej skodovke....
doma stale pozbiera opadane ovocie a to necha kysnut potom z toho vypali palenku trosku odlozi a co mu este ostane taka pologelova hmota tak ju prefiltruje cez papierovy filter pod tlakom a doleje trosku toho cisteho alkoholu aj samotny lieh....toto da do ostrekovacov....sice smrdi to strasne uznavam ale este nic som nevidel odstranovat z okna muchy a pod haved bez namahy a to som uz vyskusal vsetko naozaj to funguje len sa to nesmie dostat na plast stierace a pod...proste vycistit a este osetrit okenou alebo nejakym inym pripravkom na okna a su ako nove...dokonca este novsie
za recept si uctujem 100,- JURO
for example(Euro) 
moj sused to ma v starej skodovke....
doma stale pozbiera opadane ovocie a to necha kysnut potom z toho vypali palenku trosku odlozi a co mu este ostane taka pologelova hmota tak ju prefiltruje cez papierovy filter pod tlakom a doleje trosku toho cisteho alkoholu aj samotny lieh....toto da do ostrekovacov....sice smrdi to strasne uznavam ale este nic som nevidel odstranovat z okna muchy a pod haved bez namahy a to som uz vyskusal vsetko naozaj to funguje len sa to nesmie dostat na plast stierace a pod...proste vycistit a este osetrit okenou alebo nejakym inym pripravkom na okna a su ako nove...dokonca este novsie
za recept si uctujem 100,- JURO