Meteorologicke snimky
-
adox
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Meteorologicke snimky
čaute možno tu tato tema je ale som ju nenašiel.
Chcel by som najst nejaku stranku alebo nejaky program na aktualne snímky slovenska ale oblakov, viete čo myslím že aby som videl kde je aka oblačnosť kde sú zrážky a take, proste kde by som videl oblaky :Dnie niake take stare 4 hodiny ale aby boli čo naj akuálnejšie. Diki
Niečo takéto ale slovenska
Chcel by som najst nejaku stranku alebo nejaky program na aktualne snímky slovenska ale oblakov, viete čo myslím že aby som videl kde je aka oblačnosť kde sú zrážky a take, proste kde by som videl oblaky :Dnie niake take stare 4 hodiny ale aby boli čo naj akuálnejšie. Diki
Niečo takéto ale slovenska
V Google Earth by to malo aktualizovat kazdu hodinu, ale neviem, ci to nie je iba pre US. Pre Slovensko poznam akurat www.shmu.sk, ale tam to aktualizuju kazdych 6 hodin.
-
maly_moskwic
Light Expert
ale je, pozri na
Kód: Vybrať všetko
http://www.shmu.sk/sk/?page=1&id=meteo_radar#tabhttp://www.chmi.cz/meteo/sat/
potom treba kliknut na ------Snímky ČR z družic MSG po 15 minutách ----
a je to...
nieje to uplne cela europa ale aspon daco..

potom treba kliknut na ------Snímky ČR z družic MSG po 15 minutách ----
a je to...
nieje to uplne cela europa ale aspon daco..
-
Mek
Addict
Ja pozeram pocasie tuna - blesky.com
V hornom menu si mozes prepnut na Blesky, Dest a Oblacnost. Ale v oblacnosti je nieco vidiet len cez den, lebo su to realne neupravovane zabery a ked pride noc, tak sa vsetko ponori do tmy
V hornom menu si mozes prepnut na Blesky, Dest a Oblacnost. Ale v oblacnosti je nieco vidiet len cez den, lebo su to realne neupravovane zabery a ked pride noc, tak sa vsetko ponori do tmy