Metin2 CZ Ganymede - Prodej postavy

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
PlayPinka
Novice
Novice

Metin2 CZ Ganymede - Prodej postavy

Príspevok od používateľa PlayPinka »

Ahujík.. chci prodat postavičku.. jenomže nedokážu sehnat nikoho kdo by mi to dokázal koupit ... takže bych chtěla najít nějakého míň bohatého človíčka, kterej hraje právě server Ganymede..

nabídky na postavičku.. mi prosím vás napište sem.. kolik yang by jste byly schopni dát.. brála bych to za hrozně malou sumičku.. i 30kk nebo více o něco =).. pod 30 ale ne.. jelikož to je za postavu lv 77 fakt málo =) víte jak dlouho se to hraje? =PP sama nevím, jelikož jsem tu postavu koupila..

30kk.. je tudiž 30 miliónu.. tak laskavě prosím.. aby zde nikdo nepsál, kdo nehraje hru metin2.. nýbrž bych strašně našla někoho kdo by o to měl zájem, a né kritizace.. to nemám ráda =)..

tak komentujte, a dávejte nabídky..=PP

Postavu chci prodat, protože do itemu peníze vrážet nechci, a nick bohužel změnit nejde taky, postavu jsem dostala od člověka, kterej nyní nechce hrávat Metin2.. proto je to chlap, jelikož pravej tvurce je chlap..

a vlastní postavu mám level 59.. tak yangy by jse mi hodili..

pro metiňáky.. mám šamanku level 59.. ošetřit G2 a zaříkat blesk M9 =) kočička+9 full item.. 1,5k zb.. pvp.. a starožitnej+9.. full item.. a kulaťák+8.. antistun... fullitem také =PP

hold to prodávám chlapum :) tak nabídky =PP zatím ahojkyx)
detrox
Light Professional
Light Professional

Re: Metin2 CZ Ganymede - Prodej postavy

Príspevok od používateľa detrox »

1.postavu si chod predávat nieakam inde
2. tema o metine tu uz je
PlayPinka
Novice
Novice

Re: Metin2 CZ Ganymede - Prodej postavy

Príspevok od používateľa PlayPinka »

nechápu, proč bych to měla prodávat jinde.. tohle mi připadá jak super místo pro prodej postavy :)
Zamknuté