Metro 2033
Re: Metro 2033
Nooo takze zhodnotenie po prvom hrani dal by som tak 8,5 z 10, potom som precital knihu metro 2033 a hru zahral druhy krat a hodnotenie 7 z 10 mozno 6,5 uz len kvoli tomu OBROVSKEMU potencialu ktory to malo skoda prevelka tej linearnosti. Dalo sa z toho vytazit omnoho viac skor by to mu slusilo keby spravili hororovu FPS s nadychom RPG nieco typu STALKER. Tymto odporucam precitat knihu a ohodnotit este raz. Len pozor nie je urcena pri ludi s ratingom TEEN ani nie kvoli obsahu ale zlozitosti knihy. Trochu tazsie citanie
-
L.A.M.E
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
easy som este ziadnu hru nehral ale sry ... ak tak mozno normal ale aj to len obcas.. radsej si to zahram 3x tak dlho ale zahram si to a uzijemSSemteXX napísal:
Tam niekde pri vode, tam naľavo je vovnútri taká spadnutá stena, horí tam oheň. Tam niekde.
LAME : Nie každý si spúšťal hru na Easy
je neaka cestina aj na rusku verziu? lebo zatial co som stahol boli vsetky na anglicku verziu a ked to instalujem tak mi to vyhodi tabulku nieco zo suborom content.upk0
prosíííííím vááááás velmi vás prosím mne to stale roby mam verziu od SKIDROWa a crack a propper od razora a aj všedky ovladače furt ked to zapnem tak saa mi objavi čierna obrazovka a tam 1280x1024 H:sync V:sync atdd... prosim poradteeee 
Nainstaloval si aj ovladac PhysX a posledne DirectX?
všedko physX 10 directX 11.. Microsoft Visual C++ 2009
Skus iny crack,alebo stiahni verziu od razora.Ine ti neporadim.Aj na grafiku si nahodil posledny driver?Aku mas grafiku?
na grafiku som si dal šedko mam nvidia GT 9800
Má niekto DLC Ranger? Mne ho Steam ani zaboha nemieni stiahnuť a tvrdohlavou hlási, že vôbec žiadne DLC neexistuje.
neviem prečo nečital som to tu cele ale zasa dačo ine pls prečo mi tam napišee toto
//obrázky do prílohy
a hned potom Metro 2033 Exniečo prestal pracovat plsss s
//obrázky do prílohy
a hned potom Metro 2033 Exniečo prestal pracovat plsss s
-
Metro2033 problem
Light Expert
mam taky problem mam nVidia GeForce 9800 GT a stale ta čierna obrazovka prosim vas stiahol som to aj z tej nvidia stranky a nejde PLIIIIZ HELP 
//autoeditácia príspevku (25 Sep 2010, 9:03)
teraz zasa ze metro excauble prestal pracovat
//autoeditácia príspevku (25 Sep 2010, 9:03)
teraz zasa ze metro excauble prestal pracovat
Niekde som našiel že treba zmazať súbor content.upk0 a použiť crack od SKIDROW.
-
Metro2033 problem
Light Expert
no to som spravil a teraz zasa ze Metro 2033 Excauble ci ako prestal pracovat ::(
Tak cakal som ovela viac, je to riadna nuda, super je uplne primitívny, stojim vedla neho a on kluci a cumi na mna a nestriela az ked zacnem ja atd.. Hral som to na normal asi 20minut, no uz to asi nezapnem...
-
pegasusss
Light Professional
cawte , prosim vas , mozno sa tu to uz riesilo , ale ked spustim hru , tak mi vypíše toto : Aplikace nemohla být spuštena , protože součást X3DAudio1_7.dll nelze najít. Poťíže pravdepodobne odstranite opetovnou instalaci apliakce ..... uz som to raz preinstaloval a nic ... nechapem ? a stiahol som aj crack od razora a tam boli dake .dll a jedna mala tento nazov a nakopiroval som to tam a nic ? .... poradite pls ?
// uz som to vyriešil stiahnutim tých knihovni ... ale ked pustim pod SKIDROW crackom alebo RAZOR crackom tak furt cierna obrazovka a windows vykonal nepovolenu ulohu bla bla neodosielat ... co ste s tym robili ?
// uz som to vyriešil stiahnutim tých knihovni ... ale ked pustim pod SKIDROW crackom alebo RAZOR crackom tak furt cierna obrazovka a windows vykonal nepovolenu ulohu bla bla neodosielat ... co ste s tym robili ?
Tak som to presiel. Ked to mam ohodnotit tak nic moc. Toto su hry typu "raz a stacilo".
hra nebola velmi dobre urobena(co sa tyka pribehu), precitaj si knihu ked mas cas......fakt stoji za to 
Mozem potvrdit ale kniha je uplne odlisna od hry
Ahojte dá sa tá čeština stiahnuť niekde samostatne?
-
palciii
to som ja potom hral asi inu hru a inu knizku cital .. lebo je tam pomerne dost podobnosti ....aj ked je pravda ze to mohli podla knizky spravit viac:) kniha nebola dlha a aj keby bola tak hre by neuskodilo keby hraci cas presiahol 10h:)Bilingo napísal:Mozem potvrdit ale kniha je uplne odlisna od hry