Microsoft powerpoint

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Armageddon
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Microsoft powerpoint

Príspevok od používateľa Armageddon »

Mam jeden problem. Musim urobit jednu prezentaciu a potrebujem tam dat zvuk. dam ho tam, vestko ide ale akonahle prepnem kartu tak pesnocka ide odznova. Vyskusal som vsetko co viem ale nic som nevymyslel. Prosim pomozte. Kto pomoze K+ :)
mimochodom je to Mictosoft office 2003. Dakujem
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

hmm co takto pustit mp3 zvlast a potom prezentaciu?
Armageddon
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Armageddon »

Dobre, keby ze ten program robim ja (myslim vecierok na ktory je ta prezentacia) tak by som to urobil. ale kto vie aka lama to bude robit. Cize potrebujem to najednoduchsie. Aby to iba spustil a islo to.
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Je na to mala finta... Ked vlozis zvuk, daj na ikonu toho reproduktoru (v snimke prezentacie) pravy click, vyber Vlastni animace (v ponuke je to tusim stvrte odspodu...). Napravo sa ti otvori panel, ktorom vidis vlozeny subor ako ikonu. Na tu ikonu v tom paneli daj zase pravy klik a vyber casovani, otvori sa ti dialog. V tom dialogu sa prepni na kartu Efekt (prva karta) a v moznosti "Zastavit prehravani" vyber volbu Po: xx a ako XX navol celkovy pocet snimkov prezentacie. Tym padom Ti to bude pekne hrat az do konca. Podobnym sposobom sa da nacasovat zvuk na urcity pocet snimkov a podobne.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

k6 ma predbehol, ale v druhej téme som bol rýchlejší ja. A keďže je tam aj obrázkový návod, pokračujte tam :)
http://www.hojko.com/post617371.html#617371
Zamknuté