Pozrite si promo video:
Zakladám túto tému hlavne kvôli tomu, že by ma zaujímala jedna vec. V každom prome, resp. v každom videu kde figuruje tento PC/tablet, je ukázané Windows 8 ale len prostredie Metro. Zaujímalo by ma, či je to plnohodnotná "osmička" s Desktop prostredím, a teda či je to plnohodnotne využiteľné ako netbook. Nevie niekto? Nakoľko podporu by to teoreticky malo mať rovnakú ako bežné netbooky, CPU od Intelu zo série Ivy Bridge, OS od Microsoftu. Alebo sa mýlim?
Vďaka, a diskutujte.
//edit: má to Desktop rozhranie, teraz pozerám. Podľa ceny uvidím, či budem len uvaťovať, alebo či to bude jasná voľba.
//autoeditácia príspevku (21 Okt 2012, 18:23)
Tak, dnešným dňom sú predobjednávky pre Surface spustené. Ceny sú imho dosť vysoké, vzhľadom na to, že som chcel Surface Pro, ktorý sa ešte predobjednať nedá, a bude určite drahší, tak sú doslova premrštené. Každopádne, prekvapilo ma, že sa to predáva aj bez klávesnice, aj s klávesnicou. Čo je na druhej strane výhoda, že klávesnicu si môžte kedykoľvek dokúpiť. Každopádne, 130 dolárov za dotykovú klávesnicu je imo dosť.
Anyway, ceny:
Čisto surface v 32gb verzii: 499 USD
Surface v 32gb verzii s dotyk-klávesnicou: 599 USD
Surface v 64gb verzii s dotyk-klávesnicou: 699 USD
Predobjednávky tu: http://surface.microsoftstore.com/store ... aching=off
Sakra, ja som čakal že sa za 500 euro bude dať kúpiť Surface Pro s Pro osmičkami a klávesnicou. Asi nie no.