Microsoft XBOX 360 Wireless Controller PRipojenie k PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
->slavo<-
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Microsoft XBOX 360 Wireless Controller PRipojenie k PC

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Čaute mam taky problem , že ked zapojim ten wireles receiver do usb , prestane mi ist klavesnica MIcrosoft Sidewinder X6 , a nereaguje az pokim nerestartujem pc.
Dalsia vec postupoval som presne podla navodu ako sparovat ovladac s wifi receiverom , ale ovladac stale blika podla navodu uvadzaju ze ma svietit jedno policko no blikaju vsetky .
Neviem kde je problem pretože drivre som nainstaloval najnovsie na xbox360 ovladac a pre istotu aj na klavesnicu kedže je Microsoft .

Mam Windows Xp profesional SP 3

Ovladac som skušal aj na notebooku kde mam Windows XP profesional SP3 a tam ide okamžite ,
Zapojim receiver nainstaluje si to samo ovladace (ktore sa naisntaluju aj na Hlavnom PC) a ked sa zapne Gamepad tak si nainstaluje Este USb human interface driver (ktory sa mi na Hlavnom PC nenainstaluje ) zasvieti jedno poličko a hotovo vsetko ide krasne aj klavesnica aj gamepad

Predpokladam že bude problem len v tom drivery pretoze na notebooku ide vsetko normalne.
CHcem niekoho poprosit o pomoc ako by som mohol nainstalovat ten Gamepad aj na hlavne PC , kedže na Notebooku mi to ide ale na hlavnom PC nie pritom mam na oboch PC rovnaky Windows .
Napísať odpoveď